April 7Apr 7 Ma bijemo i mi, oni su pravi divljaci kad krene prangija ali gube lopte mnogo.Mora bolji skok i to je to, popizdim kad nas nadskoče
April 7Apr 7 Kodi je srce i duša ovog tima, sve bi bilo još gore da njega nema. Platiti čoveku šta traži, pa da gradimo hemiju na takvim igračima. I sa pismenim trenerom naravno. Nvora je sramotan, daleko mu lepa kuća...
April 7Apr 7 Bojim se da je Kodi vec bivsi nas igrac cim nam poturaju utesne nagrade na portalima.Ovo nije nasa igra i nismo u dobroj poziciji ako se ovako nastavi. Posebno jer su nam udarne igle poentera potpuno van forme.
April 7Apr 7 Nwora koji je izgubio jedno 53654 lopti do sada u sezoni sa onim driblingom,i crni Batler,pakaoOdbrana nas ne zanima
April 7Apr 7 Kodi Skok egal, vise asistencija i dosta manje izgubljenih. Jos da Parizu nije sviran samo jedan faul u 2/4 ovo bi bilo dvocifreno.Dobijamo lagano u inat hejterima
April 7Apr 7 37 minutes ago, Valk said:Strašne stvari pišeš Tužan sam što ne prepoznajes zajebanciju. Ja samo po Salou kenjam, igrači su mi uvek kul
April 7Apr 7 Kakva opstrukcija kosarke su ovi faulovi u napadu. Ali vazda su vacarosi bili nagradjeni