April 6Apr 6 2 hours ago, ivan9999 said:Imamo primer iz komšiluka gde za malo jače od metar dana od 18te postaju prva odbranaDobili trenera jbg.
April 7Apr 7 Gledam malopre raspored do kraja, tačno bismo mogli da budemo među 6 da nismo zasrali protiv Bajerna i Partizana. Zapravo, uz povoljne rezultate danas i naš skor od 2-1 do kraja regularnog dela, bilo je dovoljno da jednu od ove dve dobijemo, a mi izgubismo obe.
April 7Apr 7 On 6. 4. 2026. at 10:46, JPM said:Ne bi dao Kodiju 1.5 miliona super max ugovor? Meni on vredi toliko.Karlik je dobio 2,5m po sezoni ako sam dobro video. Ne znam kakav Butler ima ugovor, možda bi to trebao da bude benchmark, CMM mora preko te cifre.Ali ovo povezivanje sa Forrestom je jasan signal da se već računa sa Kodijevim odlaskom.
April 7Apr 7 4 minutes ago, ducca said:Karlik je dobio 2,5m po sezoni ako sam dobro video.E jebiga sad ispada da Ostoja lagao pre neku nedelju. On reče da niko više u KKP neće imati preko 1.5 miliona.Šalu na stranu...
April 7Apr 7 1 hour ago, JPM said:E jebiga sad ispada da Ostoja lagao pre neku nedelju. On reče da niko više u KKP neće imati preko 1.5 miliona.Šalu na stranu...SportklubKarlik Džons ostaje u Partizanu, za dve godine dobija 5.0...Karlik Džons produžio je ugovor sa Partizanom na još dve godine.
April 7Apr 7 Ma duco, šalio sam se na račun populističke izjave Ostoje da neće davati ugovore veće od 1.5 miliona. Izjava je čist bullshit naravno.
April 7Apr 7 59 minutes ago, Valk said:Optimizam level max a posle utakmice bice kuku lele(samo da se ne vredja).
April 7Apr 7 1 hour ago, ubibobi said:Ehh otkad je demantovano to za Karlika da ste živi i zdravidemantovano da je potpisao ili da je potpisao za expo novce?
April 7Apr 7 Covic briljira: "Batler je izvanredan igrač, strašan napadač, vidim da je dobar čovek isto. Ali, on ne želi da igra odbranu. Ovaj iz Partizana ga je 'izbušio' i to moraš da vidiš kao trener. Džared je sjajan napadač, ako bi korigovao odbranu i ako bi imao želju da igra, a on to ne želi", rekao je Čović"Grejema nikada ne bih doveo. Dosta je potrošen igrač, imao je odličnu karijeru, imao je nesreću da je upao u Zvezdu sa nagomilanim brojem stranaca."Spanulis. Ideja je bila pre Janisa Sferopulosa dovedem Spanulisa, radili smo na tome. Rekao je pošteno da nije vreme za to, nije došao. Mislim da bi bio interesantno rešenje. Janis je odradio sjajan posao i žao mi je što se završilo tako.Tvrdi da bi sa njim crveno-beli prošle sezone imali mnogo više uspeha."Mogu da garantujem. Zašto? Morate da radite sa trenerom, da pričate sa tim ljudima. Ne možete da izađete za Novu godinu i da kažete da je cilj fajnal-for. Jesi usaglasio taj cilj sa trenerom? Kako je Saši Obradoviću? Na koga ide pritisak?Jedno od pitanja bilo je o sukobu tadašnjeg kapitena Branka Lazića i tim menadžera Nebojše Ilića posle finala Kupa prošle godine."Ušla je nervoza, njih dvojica, to nije ništa bilo posebno strašno. Delovalo je jako ružno. Počela je da tone, jer trener nije imao podršku i adekvatne savete. Treneru nikada nisam tražio nikada da pričam sa njim, osim ako ne dođe do ekscesnih situacija. Janis je imao stil da sednemo na kafu i da pričamo pre utakmice, pošto nisam predsednik koji ne poznaje košarku i nije se bavio košarkom, za razliku od nekih. Isto tako, kada se izgubi ili dobije, tražio je da malo sednemo i analiziramo situaciju. Važno je da trener oseti da ima iskrenu podršku od Uprave.Jedno od pitanja za Čovića bilo je o tome što se nije organizovao oproštajni meč za Miloša Teodosića, uz spominjanje Lazića."To je sramota, Zvezda je jedinstven klub. Da li Zvezda govori sa Dragićevićima? Da li priča sa Topićem? Rakočevićem? To su sve kapiteni, da li priča sa Lazićem, Mitrovićem? To nije normalno. Teodosić je u moje vreme dogovaran da bude sportski direktor. Nije sportski direktor da se vodi na papiru, nego da se on pita, ima ogromne veze, komunikacije, kakav ćemo tim, ko će trener da bude i slično. Zvezda sada ima situaciju da plaća i Lazića i Mitrovića i Šaranović je završen, ima nešto prema Rokasu Gedraitisu, Nedovića takođe, sve to su domaći igrači. Sve je palo prošle godine na domaće igrače, što nije napravljen rezultat.Ima Zvezda dobar sastav, pritisak je veliki, Saša je dobar trener, ali je ostavljen na brisanom prostoru. Vidi se to po potezima na utakmici, ne vidiš da ima ogromnu podršku. Kad uđeš u proklete komentare, tu u tim prokletim komentarima ima nekih naručenih.""Ne skinuti Davidovca na derbiju je po mom mišljenju je velika greška. Ne dati veći prostor malom Miljenoviću, on se kao krpelj prilepio protiv Nana protiv Panatinaikosa. To ne znači da Jaga treba izbrisati, jer je kvalitetan momak, posvećen, Zvezdin je na neki način iako je stranac. Ne bih mogao da kažem za neke druge strance, neću im imena pominjati, jer sezona traje. Ne volim cirkus. Jeste predstava, utakmica, ali cirkuzante nikada nisam voleo. Kada se završi prvenstvo reći ću poimenično neke stvari. Važno je da se sačuvaju neke stvari, Mekintajer u Olimpijakosu, Izundu u Efes, Nvora u Real. Nisam to pričao jer volim da sam u medijima, nego sam morao da odgovaram zbog napada. Nije meni trofejni trener pravio karijeru, nego ja njemu
April 7Apr 7 Sad Karlik pada u formi do proleca one tamo sezoneAbojsa vec drzi Monekeovu fasciklu u cekmezeu Edited April 7Apr 7 by Ratamahatta