Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Fali bolji playbook i neka kreacija sa krila kakvu Kalinari donekle donosi, ali ni blizu kao nekad.

Mada, meni je najveći wtf kako ne igramo bolju odbranu, ali moguće da Batler, Nvora i Moneke jednostavno nisu u stanju da igraju skoncentrisano u kontinuitetu, a previše je tri takve preteće pukotine u tri tako bitna igrača. Moneke je bar po Sašinom dolasku i onoj seriji delovao kao da može, al u poslednje vreme ispada kao sa ringišpila.

• Replies 18.4k
  • Views 824.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 minute ago, uini said:

moneke je PF koji je drugi u celoj ligi po def rebs (0.2 manje od prvog) & šesti u el po total rebs (0.7 manje od prvog), usput vrlo često vuče tranziciju čim uhvati tu loptu.

na to imamo i ojeleya i kalinarija koji su proper hustleri i iščupaju te ničije lopte, bilo kao skok ili ukradu nešto

a centri su nam više nego korektni na temu.

kao što rekoh, ozbiljna selekcija

Moguće, ne pratim statistiku, verujem ti.
Ali meni se čini, ovako prema nekom vidnom testu, priličan problem, ako protivnik pritisne i ide jače na ofanzivni skok. Da se tu slabije zatvara reket i da se lopte skidaju s glave, bez obzira na statistiku.
Roster je pretpran usled povreda i dolaska novih igrača, verovatno se ne bi tako ni slagao da je sve bilo fizički zdravije na početku.
I treba biti pošten (bez obzira šta se govori kroz medije) i sagledati je li odbrana ono što je pretežna snaga ove ekipe ili je to napad, tj. od čega se prevashodno živi i umire, pa će i tu biti mnogo toga jasnije...

što se odbrane tiče, pisali smo dosta puta da uključimo na najjače početkom treće čevrtine, pa kakao bude

ono što je problem, je opet playbook koji pominješ, samo ovoga puta u defanzivi: niš default mode je "switch all the time" kao ona pesma party all the time

ja volim preuzimanje kao princip u savremenoj košarci, mislim da je neophodan ali ne na ovaj način koji mi igramo, jer prosto telefoniramo megafonom SA'ĆEMO DA PREUZIMAMO KAO I OBIČNO & NEĆEMO NAPRAVITI NIKAKVU PROMENU DA VAS MALO ZBUNIMO .spremite se

@kralj

Promenili smo skoro čitav tim i trenera, tako da nismo stigli da radimo na detaljima ... što bi Kari rekao: "Da nisu bitni, ne bi ni postojali."

2 minutes ago, alkibijad said:

Moguće, ne pratim statistiku, verujem ti.
Ali meni se čini, ovako prema nekom vidnom testu, priličan problem, ako protivnik pritisne i ide jače na ofanzivni skok. Da se tu slabije zatvara reket i da se lopte skidaju s glave,

bez obzira na statistiku.

verovatno se tako zalomilo u tih 5-6 tekmi koje si gledao, na nivou dosadasnje sezone je vise nego okej.

prvi smo u total skokovima u celoj ligi, drugi ako se gledaju posebno defanzivni ili ofanzivni

ne moze se puno vise od toga, jedino da budemo prvi

Hmm, ako se sa jednim od najboljih plejmejkera u Evropi tim bori za poziciju 8-10, taj tim mora da ima ima solidne deficite na ostalim pozicijama... Ili taj plejmejker i nije toliko dobar?

Nije tako prosto, Efes ima jednog od najboljih igrača na svakoj poziciji, pa će poslednji da završe.

19 minutes ago, uini said:

što se odbrane tiče, pisali smo dosta puta da uključimo na najjače početkom treće čevrtine, pa kakao bude

ono što je problem, je opet playbook koji pominješ, samo ovoga puta u defanzivi: niš default mode je "switch all the time" kao ona pesma party all the time

ja volim preuzimanje kao princip u savremenoj košarci, mislim da je neophodan ali ne na ovaj način koji mi igramo, jer prosto telefoniramo megafonom SA'ĆEMO DA PREUZIMAMO KAO I OBIČNO & NEĆEMO NAPRAVITI NIKAKVU PROMENU DA VAS MALO ZBUNIMO .spremite se

@kralj

Delimično si u pravu. Meni ipak najdominantniji utisak o poroznosti odbrane ostavljaju ispadanja i kašnjenja. Mislim da mnogo više patimo od toga nego od preuzimanja koja su istina gotovo neiznuđena. Timovi se inače lome da isprovociraju svič, mi ga često poklonimo u 5. sekundu napada.

32 minutes ago, assignment said:

Hmm, ako se sa jednim od najboljih plejmejkera u Evropi tim bori za poziciju 8-10, taj tim mora da ima ima solidne deficite na ostalim pozicijama... Ili taj plejmejker i nije toliko dobar?

nekoliko aspekata nase igre i individualno i ekipno je sam vrh, top5

ja bih pre pomislio da trener nije toliko dobar a ne plej

Slažem se sa uinijem da nam te tim definitivno bar plej of nivo, sa svim nedostacima. Prednosti ima značajno više.

Slažem se i da je neraznovrsnost igre krivica trenera. Slikovito bi bilo da on ima Ferari u rukama a vozi ga do treće brzine. Sale ne ume da izvuče pun potencijal ove ekipe.

I još nešto me nervira - totalno odsustvo pritiska na loptu, denial odbrana ništa...

2 hours ago, levi said:

CMM i Forest

Nažalost Forest je nešto kao CMM bez šuta

Sigurno misliš obrnuto

Edited by karmacoma

12 minutes ago, kralj said:

I još nešto me nervira - totalno odsustvo pritiska na loptu, denial odbrana ništa...

Igrao je Carter na Carliku, igrao i Miljenović isto na Carliku. Ali nije dugo potrajalo, a zapravo su odlično igrali odbranu na njemu u prvom poluvremenu. Ali nas ubio Sterling Braun.

6 minutes ago, karmacoma said:

Sigurno misliš obrnuto

Za divno čudo, ne. Forest ima užasan šut za tri, nekih 27%.

procitajmo frishku obradovu izjavu, jos jedna za arhivu:

„Kome još da skratim?“, uzvratio je pitanjem trener Crvene zvezde dan pred utakmicu sa Parizom u kojoj je, usled serije loših rezultata u poslednje vreme, pobeda postala imperativ za njegov tim.

„Možda treba da razmislim da je produžimo malo u odnosu na glavne igrače. Ne bih se složio da je potrebno neko skraćenje. Objašnjavao sam to unutar četiri zida. Nije to baš lako rečima objasniti“, rekao je Obradović