April 6Apr 6 1 minute ago, JPM said:Igrao je Carter na Carliku, igrao i Miljenović isto na Carliku. Ali nije dugo potrajalo, a zapravo su odlično igrali odbranu na njemu u prvom poluvremenu. Ali nas ubio Sterling Braun.Moguće, to jedva da sam gledao.Još nešto nam prilično ne ide u prilog - ekipe koje žive od tranzicije u utakmicama na ispadanje uglavnom krv propljuju.Mada, ja sam mislio da ćemo sa trkačem poput CMMa i rim runnerima kakve imamo u unutrašnjoj liniji, iz tranzicije mnogo više da profitiramo. Edited April 6Apr 6 by kralj
April 6Apr 6 U plej ofu ce biti jos gore, nece nam dati da igramo tranziciju. Ako doguramo do tamo naravno.
April 6Apr 6 Just now, JPM said:U plej ofu ce biti jos gore, nece nam dati da igramo tranziciju. Ako doguramo do tamo naravno.u plejofu uvek nesto ne daju, zato je vazno prilagodjavati se in-game & imati spremne iteracije B/C/D, pored iso-A
April 6Apr 6 43 minutes ago, uini said:nekoliko aspekata nase igre i individualno i ekipno je sam vrh, top5ja bih pre pomislio da trener nije toliko dobar a ne plejNaravno, to mi je i bila misao, jer tim ima individualne kvalitete na svim pozicijama...
April 6Apr 6 5 minutes ago, uini said:u plejofu uvek nesto ne daju, zato je vazno prilagodjavati se in-game & imati spremne iteracije B/C/D, pored iso-AOd iteracija Sale ume na engleskom you know i na srpskom ovaaaaaj... druge isteracije ne postoje.
April 6Apr 6 4 hours ago, kralj said:Fali bolji playbookPriča se da je onaj Obradović sa 1000+ akcija slobodan...
April 6Apr 6 4 hours ago, kurjak said:Promenili smo skoro čitav tim i trenera, tako da nismo stigli da radimo na detaljima ... što bi Kari rekao: "Da nisu bitni, ne bi ni postojali."Imamo primer iz komšiluka gde za malo jače od metar dana od 18te postaju prva odbrana
April 6Apr 6 Moguće da je to. Samo Asvel, Virtus, Efes i Baskonija nikako da profitiraju od te lige bez briga.
April 6Apr 6 27 minutes ago, ivan9999 said:Imamo primer iz komšiluka gde za malo jače od metar dana od 18te postaju prva odbranaDa nije do trenera?Nije sve tako jednostavno, te "blic" promene kratko traju, nema tu nekog ozbiljnog rada.
April 6Apr 6 4 hours ago, uini said:u plejofu uvek nesto ne dajuMi ne damo dovoljno koseva Edited April 6Apr 6 by Ratamahatta