Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

tetrapak zoki nam je opet dodelio biber potencijalne protivnike u playoff-u

6: Larne FC (NIR) vs CD Santa Clara (POR)
7: Servette FC (SUI) vs FC Utrecht (NED)
8: Fredrikstad FK (NOR) vs FC Midtjylland (DEN)
9: AEK Larnaca FC (CYP) vs Legia Warszawa (POL)
10: AIK Stockholm (SWE) vs ETO FC Győr (HUN)

• Replies 3.1k
  • Views 135.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Ovo su neke zajebancije, naša podgrupa ima 3/5 poraženih iz LE + ekipu sa najboljim koeficijentom iz nepovlašćenih Santa Klaru

Idealno bi bilo da ako prođemo imamo priliku da se osvetimo Kipranima.

Sve je ovo prolazno, azori su nam ostali u lepom secanju, frederikstad je mislim kurac, kiprane znamo pobegli su nam sa lopate cenim da nece opet i tako.

No prvo skotski irci, zaleteti se ko onomad na kolubari i razneti ih u paramparcad vec na jna

Navijači da se stide.

Ova deca zaslužuju trideset hiljada ljudi na svakoj tekmi.

Nisam još u Bgd, na sledećoj se vraćam na JNA.

Priroda se obnavlja!

1 hour ago, ZokiAsov said:

Sve je ovo prolazno, azori su nam ostali u lepom secanju, frederikstad je mislim kurac, kiprane znamo pobegli su nam sa lopate cenim da nece opet i tako.

No prvo skotski irci, zaleteti se ko onomad na kolubari i razneti ih u paramparcad vec na jna

snata klara je jača od škota, ko god iz para 7 je jači od škota, norvežani još mogu da prođu, bilo ko iz 9 para je jači od škota, švedi su tu negde iste snage sa škotima, a zipa sad ko je mogao da nam padne u playoff-u za le, da nam aek (koji je mogao da nas petardira u oba meča) nije pobegao sa lopate hihi

Winners of Pairing 10: HNK Rijeka (CRO) vs Shelbourne FC (IRL)
Winners of Pairing 11: HŠK Zrinjski Mostar (BIH) vs Breiðablik (ISL)
Winners of Pairing 12: Lincoln Red Imps FC (GIB) vs FC Noah (ARM)
Winners of Pairing 13: BK Häcken (SWE) vs SK Brann (NOR)

5 minutes ago, gone fishing said:

snata klara je jača od škota, ko god iz para 7 je jači od škota, norvežani još mogu da prođu, bilo ko iz 9 para je jači od škota, švedi su tu negde iste snage sa škotima, a zipa sad ko je mogao da nam padne u playoff-u za le, da nam aek (koji je mogao da nas petardira u oba meča) nije pobegao sa lopate hihi

Winners of Pairing 10: HNK Rijeka (CRO) vs Shelbourne FC (IRL)
Winners of Pairing 11: HŠK Zrinjski Mostar (BIH) vs Breiðablik (ISL)
Winners of Pairing 12: Lincoln Red Imps FC (GIB) vs FC Noah (ARM)
Winners of Pairing 13: BK Häcken (SWE) vs SK Brann (NOR)

Najbolje da je mogao da nas petardira na jna sa 2 suta u okvir gola od kojih jedan iz zvezdanesterca

dobro pomešao sam ih sa oleksandrijom, nebitno svoju snagu su pokazali u 2 kolu kada su izbacili celje koje je igralo 1/4 finale lk prošle sezone, jbg realno lakše je prezimeti u lk nego se kvalifikovati za istu ako nisi šampion pa da imaš odvojeni žreb...

Telegraf.rs
No image preview

Otkrivamo: Ovako je skaut Hibernijana “skenirao” Partizan...

Organizovani klubovi ne prepuštaju više ništa slučaju, jer fudbal odavno nije samo sport za široke narodne mase, već globalni bizins koji, ukoliko njime.

1754300719323-df068860-f0ba-466f-934f-f1

0b3af007-e11c-49b9-8a9f-ecd5c08f7ca5-830

Мисле да је Демба Сек(с) десноног то нам је шанса.

Од ових потенцијалнох противника само Норвежани или евентаулно Аик су океј, Ларнака би могла и да прође па да то буде Легија, Ст Клара му дође Ларнака на стероидима и поражени Сервет - Утрехт за избегавање

Edited by johan nagel
тупо

Glupi skoti velicaju trifunovica, umesto da procitaju sta smo pisali o njemu od kad je debitovao

Da, i meni deluje da su skandinavci najpoželjniji.. Čini mi se jedina škola fudbala koja nam istorijski odgovara D

Па реално Трифунели игра као препорођен, небо и земља буквално. И даље му фали конкретан учинак у виду голова и асистенција али бар прави дармар константно продорима. Раније се некако забијао као Сек и губио лопте стално, сад то доста боље изгледа.

Јак је овај део о темпу утакмице, острвљани навикли да бар темпо пршти, ово наше им успаванка.

Skaut sigurno bio u fazonu da su ga mangupi poslali na utakmicu veterana

Opet aek:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.