Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

treba da uvedu još pet šest kola kvalifikacija za Lepu Brenu. npr. kad prođeš sve ovo onda moraš da pobediš u gostima pet prethodnih osvajača LŠ sa najmanje 4-0 i onda prvaka sveta u fudbalu. onda si spreman, pod uslovom da kompletan stručni štab osvoji najviši vrh na svetu za tri dana bez boca sa kiseonikom i u papučama

• Replies 3.1k
  • Views 135.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

21 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Hibernian u obe utakmice nije dozvolio neke izrazite sanse Dancima. U prvom mecu je bio bolji rival, domaci su prvi udarac na gol uputili tek u 2/2. U revansu je ponisten cist gol Hibsa kojim bi stekli prednost i utakmica bi imali drugaciji tok. Na kraju su presudila 2 evrogola pravo niotkuda, ali daleko od toga da su bili podredjeni u odnosu na Mid..

Od nas su cvrsci i iskusniji, svakako su favorit. Ali ja ionako na LK kvalifikacije gledam kao na skolu za nase klince. Mogu samo da rastu i nauce, novo iskustvo koje ce im puno znaciti kasnije. Ako usput eliminisu jaceg od sebe, cist bonus..

Видећемо, очекујем да нам препусте посед, да се организовано бране и да прете из контранапада и прекида. Они би сигурно потписали нерешено па да решавају гајби, ми ношени публиком морамо да јуришамо на победу. Такође мислим да су благи фаворити (60-40 рецимо) али уз неко лудило у првом мечу све је отворено. Штета стварно што није реванш овде али јбг већ смо два пута били у таквој ситуацији.

mislim da ste se zajebali sto ste odlozili prvenstveno kolo pred revans sa ukrajincima posle 2:0 tamo, vise bi vam sada znacilo odlaganje.

2 minutes ago, Nikodije said:

mislim da ste se zajebali sto ste odlozili prvenstveno kolo pred revans sa ukrajincima posle 2:0 tamo, vise bi vam sada znacilo odlaganje.

Verovatno je bio plan da Kragujevčani odlože, al' danas i na Farskim Ostrvima igraju fudbal :)

8 minutes ago, Nikodije said:

Ono je bilo gostovanje, sada nismo mrdali iz BG. Juce je ionako bio malo jaci trening..

Иначе су карте и даље 500/900 рсд, ако прочамо о плусевима управе ово је сигурно један. Шкоти и даље не могу да дођу себи да су карте мање од 4 фунте D

3 hours ago, mozzer said:

izmenjene kvote:

1 u Bgd na FKP je sada 2.00 (pao sa 2.25) a kvote na prolaz su potpuno izmenjene i sada se malo vece sanse daju FKP 1.8 prema 1.9 Hibsi (ranije 2.15 prema 1.60)

AI gvirnuo u hajlajtse sa meča pa se usrao i spustio kvote. fantom

1 hour ago, Ted said:

treba da uvedu još pet šest kola kvalifikacija za Lepu Brenu.

Dokle ovo ponižavanje sa lepom brenom? Nije lepa brena već terminator 3 deo. Liga konferencije je respektabilno takmičenje.

lepe brene su ti turniri po kemerima i antalijama

.

IMG-ff2eb8afa325b7cee4627a9cb6f3da5f-V.jpg

da li stvarno ima neko ko misli da je napadački trio U19 dovoljan da iznese sezonu?

Milosevic je taman napunio 20, tako da bice dovoljno.

Elem, kao uvertira za Skote:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/slaan-scepovic-za-mozzart-sport-deco-budite-i-vi-partizan-lavljeg-srca/519796

Pravi trenutak da se vremenskom mašinom prebacimo iz 1989. godine u 2025. Nove crno-bele bebe pisaće u četvrtak, pa sedam dana kasnije opet, svoje strane okršaja sa Škotima – sa Hibernijanom. I pitanje, mogu li i oni da budu Partizan lavljeg srca?

“Mogu, zašto da ne mogu? Pokazali su i protiv Ukrajinaca i u drugoj utakmici sa AEK-om da mogu da igraju. Nadam se… Nisam gledao Hibernijan, ne znam kakva je ekipa, ali ako prvi meč odigramo dobro, uz podršku krcatog stadiona, da momci daju maksimum, da još jednom pokažu da može da se računa na njih. Meni su ova deca… Ne boje se nikog! Igraju sa otvorenim gardom. Fajterski. Kao u transu! Normalno da ima i grešaka, ali ne može ni da se nauči ako se ne greši. I što je dobra stvar, klub je to prepoznao, forsira ih i od njih ne traži ništa. Nema ništa nametnuto da se nešto mora”.

Kao čovek omladinske škole Partizana, Šćepović je srećan što je sadašnji tim crno-belih prepun klupske dece. I naravno, što mu je krenulo dobro u novoj sezoni.

“Sticajem okolnosti se tako otvorilo, da deca dobiju šansu. To je super, da puste mlade igrače, da vide da i oni mogu, samo im je bilo potrebno dati šansu i uz nju malo strpljenja. I da ih i publika podrži. Da ne bude, kao ranije, negativna atmosfera ako se ne da gol u prvih 15 do 20 minuta. Navijači su prepoznali da ova deca imaju srčanost, energiju i stali su uz njih. A, na klincima je samo da igraju, da uživaju u fudbalu, da ne razmišljaju previše. Možda zato i dobijamo utakmice u 90. minutu. Deca igraju, prave i greške, što je normalno. Potrebno je vreme da bi sazreli kao igrači, da dođu na viši nivo. Mislim da je sve to na najboljem putu. Podržavam što se klub odlučio na ovaj korak”.

Na pitanje ko mu se od klinaca najviše dopao na startu sezone, Šćepović hvali – umereno. Mentorski, učiteljski. Da deca ne polete.

“Kad gledam kao bivši centarfor, konkretno Jovan Milošević, znao sam ga i ranije dok je bio u Vojvodini, dobar je špic, gol igrač. Bogdan Kostić ima drčnost, bezobrazan je, još nije na tom nivou u glavi. Mali Ugrešić je bio u omladincima kada sam bio sa Lolom Smiljanićem tamo. Štoper Simić isto. Trifunović je tu dve, tri godine. Možda je dobro što su male razlike u godinama između njih. Potrebno je da se i oni malo opuste, uvek su igrali u grču, to je bio problem. Ja sam i prošle sezone, kada su bili u omladincima, ubeđivao tu decu da imaju talenat. Govorio sam im da ne možemo mi treneri da više verujemo u njih nego oni sami. Govorio sam i da su imali loše navike, koje se stiču od starta. Jer, tu decu moraš da vodiš na pravi način, da ih usmeravaš, da si posvećen njima. Za to, ipak, moraš da imaš malo iskustva”.

Deca dobijaju šansu i bitno je da tu ostanu što duže, da Partizan od njih dobije okosnicu tima za naredne godine.

“Mora se imati strpljenja, da se lepo vidi koji igrač koliko vredi. Da prepoznaš šta može Milošević, šta Roganović, Ugrešić… Da sve to “sažvaćeš” i da ti oni sledeće godine bili nosioci, a da ekipu samo dopunjavaš. Kao što često govorim: da od njih napraviš voz, a da samo povremeno promeniš neki vagon. To je Partizan ranije imao, pa vremenom izgubio. Kada ponovimo napravimo takav “voz”, znaćemo da smo na pravom putu, tada će sve biti dobro. Isto govorimo talentima koji su sad u kadetima i omladincima, da će jednog dana i oni na centralni teren “Zemunela”, samo da se strpe, rade i slušaju trenere. A dobro je što klub momcima nije nametnuo da nešto moraju”.

Da ne bude priča samo o deci. Pohvale od Slađana Šćepovića dobija i njihov učitelj Srđan Blagojević.

“Vidim da voli da gradi akcije iz poslednje linije, drži loptu, sviđa mi se to. A još više što čovek daje uvek, baš slušam, posle utakmice trezvene izjave, govori onako kako vidi. Ima dosta trenera koji stalno traže neke albije, a Srđan baš priča onako kako je video meč, šta je bilo dobro, šta nije, objasni u suštini i pozitivne i negativne stvari. Sagledava situaciju na normalan trenerski  način”, poentirao je Slađan Šćepović.

1 hour ago, twisted said:

da li stvarno ima neko ko misli da je napadački trio U19 dovoljan da iznese sezonu?

Trener i igraci su vec ispunili ocekivanja. Nema pojacanja, nema sta da se kaze. Ajde bar ako imaju ozbiljne namere sa ovim mladim igracima da prave neku dugorocniju strategiju ali nista ne verujem bilo kome u ovoj kvazidrzavici dok se ne promeni smradikalska vlast.... Sa Hibsima neka odigraju hrabro, ali tesko to moze da se prodje i ne treba ni ocekivati prolaz....

• Author

Mozemo ocekivati poraz, ali ne i prolaz

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.