Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Imali smo mi i posle Seltika okršaje sa škotima

Hibsi nisu ista klasa sa njima ili Rendžerima ali jesu u rangu sa da dandijem da kojim smo igrali 96 u kval za kup UEFA, taj dvomeč je označio povratak u Evropu nakon nepravednih i ničim izazvanih sankcija

• Replies 3.1k
  • Views 135.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Sa Dundee Unitedom ste igrali 94. prijateljski meč, prvi međunarodni po ukidanju sportskih sankcija, nije bilo u okviru evrokvalifikacija.

Edited by Nikodije

prva euvropska utakmica po ukidanju ničim izazvanih sankcija bila je protiv makabija iz haife

tamo 0:1, ovde 3:1

u drugom kolu smo ispali iz nacionala iz bukurešta, ovde 0:0, tamo 1:0

e

sezona 96/97

Edited by kud u maglu Simoviću

Sećam se da je gol za Makabi u Beogradu dao Haim Revivo lol neverovatno su mi se urezale te utakmice naših klubova prvih godina po povratku na evroscenu. Mogao bih da prepričam meč Obilić - Dinamo Batumi u kpk avgusta 95. Sećam se da je tog leta Arkan želeo da ustupi mesto Partizanu u Evropi ali Uefa nije dozvolila.

btw sa dandijem smo igrali dok su trajale sankcije, koje su ukinute posle dejtona(valjda)

tad je makabio poveo tim golom revive(morao sam da proverim, nije da ne verujem)

Sportske sankcije su ukinute 94, a Dejton je bio 95.

Jer kako bi npr košarkaška reprezentacija igrala na ep 95. da su još bile sankcije.

Edited by Nikodije

u pravu si, tad smo igrali onu južnoameričku turneju brazil i argentina 1994.

jbt 30 godina

vesala2

da ali pfc nije mogao da igra te sezone 95/96 ako se ne varam, već samo šampion i osvajač kupa...

41 minutes ago, Nikodije said:

Sa Dundee Unitedom ste igrali 94. prijateljski meč, prvi međunarodni po ukidanju sportskih sankcija, nije bilo u okviru evrokvalifikacija.

jest, dandi je predvodio tada nas golac. bio sam tada na jugu sa svojom prijateljicom grobarkom, kojoj je to bilo prvi put da ide na jna. sjajan provod i sjajna tekma.

Just now, Њујоркер said:

jest, dandi je predvodio tada nas golac. bio sam tada na jugu sa svojom prijateljicom grobarkom, kojoj je to bilo prvi put da ide na jna. sjajan provod i sjajna tekma.

Sećam se da sam išao popodne u školu, a jedno 10 drugara grobara iz razreda bilo pušteno da ode na tu utakmicu. Mi smo igrali naravno sa Ciganijakosom tu prvu utakmicu posle sankcija, s kim drugim.

Edited by Nikodije

• Author

Kako se Nikodije seca nasih utakmica od pre 30 godina, tako se i ja secam Zvezdinih. Secam se 1997. kako sam plakao kao kisa dok je padala kisa kad je Ekeren izbacio Zvezdu. Jeste plakao sam, nije me sramota da priznam. Od srece i radosti

Ne podsećaj me, i danas sanjam Tomaša Radzinskog i Mićićevu stativu u finišu i kako sam pokisao na povratku kući.

• Author

Secam se da sam plakao kad je Micic pogodio stativu. Od srece i radosti

• Author

Ima li neko poster Tomasa Radzinskog u prirodnoj velicini

Edited by shimpu

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.