Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

2 minutes ago, Kreator said:

U stvari nemaju pojma šta da stave jer je Partizan explodirao po rezultatima u drugom kolu u odnosu na prvo. Pa onda sigurica, svima kvota preko 2 i jebite se....

Ok je ovo, poredjenja radi i Larnaka i Oleksandrija su imali 1.50 za prolaz pre prve tekme... zaista sjajno sto je Mitjiland prosao, sa Hibsima mozda imamo sanse... naravno ceka se i zreb u Ponedeljak

Inace Bravo za Kiselog A.K.A. Blagojevica... ozbiljan trenerski pristup se vidi....

Edited by mozzer

• Replies 3.1k
  • Views 136.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

12 hours ago, W.F.C. said:

Tim zbog koga Renton u Trejnspotingu pocinje da se drogira, legendarni Hibernian ziga

popularni hibsi, najpoznatiji po trainspottingu i irvinu welshu.

inače, imali su super ekipu sredinom 2000ih sastavljenu od njihovih klinaca kao partizan sad (derek riordan, garry o`connor, scott brown, kevin thomson, steven fletcher, steven whittaker...)

14 hours ago, Ted said:

Trifunović kao zver ziga

decko car

• Popular Post

E pa drugari, moram da se pohvalim da sam juče vodio klince na utakmicu i to najmlađeg prvi put, tako da mi je ova jučerašnja pobeda još lepša i draža.

Svi smo svedoci već nekoliko utamica, da ovi naši klinci igraju zaista dobro, pošteno i maksimalno korektno. Imamo problema u defanzivi i pri prenošenju lopte, ali zato kad dođemo na protivničku polovinu to već sve deluje mnogo bolje. Ubismo ih juče po krilima. Više puta su ovi njihovi bekovi završili na travi posle lažnjaka. Za sada deluje da bi nekoliko klinaca mogli da ostvare sjajne karijere, ali da ne žurimo. Neka nastave ovako i ja prezadovoljan. Vidimo se protiv Škota.

pitanje za vas koji ste bili na ove dve utakmice u kojima smo bili domaćini, da li je za ulaz dovoljan qr code koji je dobijen prilikom kupovine sezonske karte

ne šalju ko ostoja novi kod za svaku tekmu?

pokušaću da se nateram u nedelju da odem

42 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

pitanje za vas koji ste bili na ove dve utakmice u kojima smo bili domaćini, da li je za ulaz dovoljan qr code koji je dobijen prilikom kupovine sezonske karte

ne šalju ko ostoja novi kod za svaku tekmu?

pokušaću da se nateram u nedelju da odem

dovoljan je qr code.......ćerka i ja smo ušli tako što smo na mobilnim telefonima otvorili godišnju kartu i očitali je

nisam dobijao nikakav poseban mejl sa kodovima pred drugu tekmu

Edited by Ted

Пар речи о организацији.. Исток до севера су лепо организовали, први пут су ја мислим од када су их увели радиле све оне решетке, пробали су и колико је могуће физички да одвоје редове. Маса ненавикнута на то се набила на оне степенице и чекала ту иако су два улаза до самог стадиона била константно празњикава. Ушао сам готово никад раније на стадион (бар 45 мин пре почетка) и већ је био добрано попуњен, испоштовали су људи апел да се дође раније.

Ангажовали су видно већи број редара, међутим исти нису ни покушавали да склоне људе са пролаза јер генерално није ни било места. Пролази, плус једна бакља и један топовски бачен на стазу, видећемо са ли је то довољно за исту (или већу?) казну као прошли пут.

Југ је рекао бих тотално искулирао те неке руско-украјинске приче, без икакавих провокација, није чак ни руска застава била. Исток исто сем оног једног момента код “фајта” кад су људи већ револтирани због прегрубе игре гостију почели да скандирају Русија, Русија. У сваком случају ништа вредно помена, драго ми је да смо се издигли изнад те ситуације.

Било би лепо да сутра против Ркг дође бар 10 хиљада људи, да не буде овај бум само на европским текмама. Капирам да је зајебано људима из унутрашњости (четвртак-недеља-четвртак) али би бар ми Београђани могли да се покажемо.

Edited by johan nagel

B92.net
No image preview

Partizane, oprez – Hibernijan sve jači - Evrokupovi -...

Grent Henli će uskoro postati novi fudbaler Hibernijana.

a mi ni tetkicu u teleoptik ne možemo da dovedemo

Edited by twisted

Urošević je završio epizodu na Kipru i trenutno je slobodan igrač pa se postavlja pitanje, ima li mogućnosti da se vrati u Humsku.
Nije bilo nikakvih razgovora sa ljudima iz Partizana, imam nekoliko ponuda, ali nijedna nije bila od crno-belih. Na stadion sam došao pre svega kao navijač, da vidim klince za koje su mi neki od mojih bivših saigrača rekli da su sjajni“.

Kapiten je slobodan ali ga niko nije kontaktirao...

Не уклапа се у критеријуме, није у21 и није спреман да игра за 15к месечно. Зато је ту Аранђел да крпи левог бека а Ђурђевић левог штопера. Надам се да нам се већ против Хибса неће то све обити о главу.

2 hours ago, twisted said:
B92.net
No image preview

Partizane, oprez – Hibernijan sve jači - Evrokupovi -...

Grent Henli će uskoro postati novi fudbaler Hibernijana.

a mi ni tetkicu u teleoptik ne možemo da dovedemo

Ma mogu da dovedu koga hoce, nasi klinci se ne plase nikoga..

nama je cilj pobediti, a ne izaći sa terena nepoplašeni

Mene ova generacija strašno podseća na OFKovu Krkić-Majstorović-Mrkela-Uške.

Valjda neće izgoreti.

Stojke nam skinuo jedno 4 dobre šanse.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.