Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Jebacemo im kevu za ono

• Replies 3.1k
  • Views 135.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Okej je ovo žreb. Ja se više plašim Hibernijana nego Larnake.

Серем им се у систем квалификација.

Далеко од тога да је Ларнака

сигурица, могли би да избаце Пољаке што је онда на папиру још горе. Ако би ипак били Кипрани капирам да би се клинци баш напалили а и тешко је исту екипу победити два пута у кратком временском периоду #џивџанзбори

Тако да наши су али прво Хибси

Nisam hteo njih ali ovo je ok zreb za sadasnji FKP. Naravno ako ne ispadne luda Legija... Ali prvo Hibsi koji su realno za nijansu bolji od Larnake - zanimljivost - izmenjene kvote:

1 u Bgd na FKP je sada 2.00 (pao sa 2.25) a kvote na prolaz su potpuno izmenjene i sada se malo vece sanse daju FKP 1.8 prema 1.9 Hibsi (ranije 2.15 prema 1.60)

6 minutes ago, johan nagel said:

Серем им се у систем квалификација.

Далеко од тога да је Ларнака

сигурица, могли би да избаце Пољаке што је онда на папиру још горе. Ако би ипак били Кипрани капирам да би се клинци баш напалили а и тешко је исту екипу победити два пута у кратком временском периоду #џивџанзбори

Тако да наши су али прво Хибси

Kako se racuna revans protiv Kiprana? Kao nasa pobeda ili poraz? Posto vidim na vise mesta se pise o 5 uzastopnih pobeda..

Нем појма ја то водим као један меч, глупе су ми изјаве типа победили смо а нисмо прошли. Нисмо победили не можеш да занемариш први меч, 2:2 је било укупно и испали смо на пенале јбг.

Jbg onda nismo ni tamo izgubili...

Па нисмо, изгубили смо све скупа на пенале D

Тако можеш да изгубиш први меч 6:0, добијеш реванш 1:0 и као пу добили смо ал смо испали шта ћеш

Gledam uživo izvlačenje i ne verujem svojim očima...

Kakva je ta Legija poljska?

Hibernian je ozbiljno tvrda ekipa a mi dajemo gol samo ako se defanzivac Škota saplete na krtičnjak i opet ostavi Aranđela samog.

Legija solidna ekipica ispali u 1/4 finalu lige konferencija od chelskija plitak potok hihi

Легија већ неко време није доминантан тим у Пољској, прошле сезоне су били тек пети рецимо. Опет велики је то клуб и квалитетнији су на папиру и од нас и од Ларнаке, тако да бих пре да идемо на Кипране опет ако прођемо Хибсе јелте.

А Хибсе нисам гледао скоро али капирм да су чвршћи од нас и доста бољи у скоку. Тога се и највише цимам, ми смо некако кратки и могли би да нам направе озбиљан проблем при прекидима. Ми смо с друге стране сигурно технички супериорнији и имамо мага на клупи. D

Биће до јаја текма, и они ће имати солидну подршку из кавеза изгледа, све је спремно за прави фудбалски спектакл у Хумској 1.

18 minutes ago, johan nagel said:

Па нисмо, изгубили смо све скупа на пенале D

Тако можеш да изгубиш први меч 6:0, добијеш реванш 1:0 и као пу добили смо ал смо испали шта ћеш

E jebiga sad 6:0, ovde je bilo egal, zato su i sutani penali. Pobedili smo i posle 90 i 120 minuta, nazalost minimalnim rezultatom sto je bilo dovoljno za penale, ali pobeda cista kao i njihova tamo

Ма небитно тотално, користимо различиту терминологију само. Мени је глупо да се дели на две текме кад се гледа искључиво укупан резултат.

26 minutes ago, johan nagel said:

Легија већ неко време није доминантан тим у Пољској, прошле сезоне су били тек пети рецимо. Опет велики је то клуб и квалитетнији су на папиру и од нас и од Ларнаке, тако да бих пре да идемо на Кипране опет ако прођемо Хибсе јелте.

А Хибсе нисам гледао скоро али капирм да су чвршћи од нас и доста бољи у скоку. Тога се и највише цимам, ми смо некако кратки и могли би да нам направе озбиљан проблем при прекидима. Ми смо с друге стране сигурно технички супериорнији и имамо мага на клупи. D

Биће до јаја текма, и они ће имати солидну подршку из кавеза изгледа, све је спремно за прави фудбалски спектакл у Хумској 1.

Hibernian u obe utakmice nije dozvolio neke izrazite sanse Dancima. U prvom mecu je bio bolji rival, domaci su prvi udarac na gol uputili tek u 2/2. U revansu je ponisten cist gol Hibsa kojim bi stekli prednost i utakmica bi imali drugaciji tok. Na kraju su presudila 2 evrogola pravo niotkuda, ali daleko od toga da su bili podredjeni u odnosu na Mid..

Od nas su cvrsci i iskusniji, svakako su favorit. Ali ja ionako na LK kvalifikacije gledam kao na skolu za nase klince. Mogu samo da rastu i nauce, novo iskustvo koje ce im puno znaciti kasnije. Ako usput eliminisu jaceg od sebe, cist bonus..

Svakako će nas prebiti.

Nama ostaje da plešemo po terenu i tako ih izbacimo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.