Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Na Hibse, dosta bolja opcija, Scotland :)

• Replies 3.1k
  • Views 136.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

1 minute ago, mozzer said:

Apsolutno. Ludi danci su sutnuli 50 puta na gol na ove dve utakmice pusti ih u picku materinu. Prva na jna u cetvrtak

Nekada se skandiralo Nemanji Stevanoviću povicima "ćelavi, ćelavi", a sada je to upućeno Miloševiću koji je novi nadimak prihvatio na najbolji mogući način.
"Iskreno hteo sam da idem u Tursku da stavim kosu, ali sad neću. Kada se radujem izbacujem emociju i tako mi je lakše jer nisam u prilici da slavim pogodak, pa moram odbranu"

kakav jebeni car, obožavam ga, luđi je od svih klinaca ziga

odakle mi izvlačimo golmane, pa to je umetnost

neću naširoko sad, i drugom Miloševiću kapa dole, het-trik za rođendan.......ne može bolje

šta se sa Trifunovićem desilo ja nemam pojma, ali dečko je zver. bukvalno prototip modernog krila. rije zemlju i napred i nazad, ima opasan dribling, izgleda da ima kondiciju za dve utakmice za redom. kao da mu je neko skinuo okove sa nogu. samo napred care!!!!!

Edited by Ted

samo da vidim, ima li treznih?

čitaću vas ujutru uz kafu, samo svratih da vas pozdravim.

moram i Roganovića da pomenem, vrlo pouzdano, smireno, igra kao ima 10 sezona iza sebe. dočekasmo desnog beka koji se ne pretvara u vazduh i nestaje sa terena čim pređe pola

fali nam levi bek, mora tu da bude još neko sem Jurčevića. fali nam i Milić da napokon počne da igra i još jedan iskusniji stoper za rotaciju. meni se čini da bi Karabeljov bio pouzdaniji od Đurđevića da glumi stopera, al jbg, Blagoje radi sa njima pa zna bolje nego ja

Edited by Ted

U ponedeljak je žreb za playoff.

Simulator več unapred odlučio s kim smo u grupi fantom.

Kući igramo protiv Kupsa iz Finske, Raya Valecana i Panathinakosa a u gostima protiv Istanbul Basaksekhir, Rijeka i Astana.

Edited by Cash

jel možemo da izvučemo Barselonu. jer ako možemo sigurno i hoćemo......šta nam teško

Čestitam.

Šta kaže trener gostiju, jel ga nije sramota da ovako izgubi od agresora?

Milić - Simić, uvek zaboravim da su to u stvari dva štopera lolol

Jeben je ovaj žreb za LK, mi se tresemo da li ćemo posle Ukrajinaca na Mitjiland, a splitske kolege posle moćne Azerbejdžanske Zire, idu na Dinamo Tirana.. i verovatno su nezadovoljni jer su mogli i na moćni Atletik Escalades iz Andore rolleyes ali avaj Dinamo T ih je ipak rešio sa 3:2

5 minutes ago, Profesionalac said:

Milić - Simić, uvek zaboravim da su to u stvari dva štopera lolol

Jeben je ovaj žreb za LK, mi se tresemo da li ćemo posle Ukrajinaca na Mitjiland, a splitske kolege posle moćne Azerbejdžanske Zire, idu na Dinamo Tirana.. i verovatno su nezadovoljni jer su mogli i na moćni Atletik Escalades iz Andore rolleyes ali avaj Dinamo T ih je ipak rešio sa 3:2

Izbacit če njih Tirana mmw

Tim zbog koga Renton u Trejnspotingu pocinje da se drogira, legendarni Hibernian ziga

Divno veče. Klinac #32 je odlično odigrao, Trifunović.

Midjti prošao Hibse...dobro je.

Edited by Godfrey

Прелепо вече, 27000 људи је дошло због ових момака, не због имена противника. Боља организација на улазима с тим што се опет стајало масовно по пролазима јер места једноставно нема, опет је утисак да је исток преко капацитета.

Радује овај убедљив тријумф и енергија момака мада утисак је да смо и доста среће испуцали у ове две текме, 6-0 баш баш није реалан резултат.

Вамо прођоше Хибси срећом, с њима може да се игра, бојим се да би нас Данци добрано спустили на земљу.

Штета што није реванш овде, то би значило момцима доста.

Велики Моца, штета што није ту да види ове момке, био би поносан

1 hour ago, mozzer said:

1:0 ovde

5:5 tamo

1 hour ago, twisted said:

samo da vidim, ima li treznih?

čitaću vas ujutru uz kafu, samo svratih da vas pozdravim.

Bio na JNA prvi put od oproštaja Saleta. Priroda se obnavlja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.