Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Delija Blagoje wub

Opasan L i blam iskr

Pogledacu Pumu Pantica posle.duzeg vremena, kapiram je ljući i ljuđi nego ikad lolol

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Ja ostajem pri svojoj oceni da bi Cakar napravio neku pricu. Sta ce sad Zahid? Sad cekamo leto kako god. Blagoje, uz tebe smo 100% zahid u timu molim te .) Milka da dovede sponzore, neka riskira da joj izvuku iz fioke miskoviceve fajlove. Danko da pripreti lakovicu za zreb sa zemuncima, rasim da ubaci malo preprane gudra love a mijat neka komentarise vinija ibzavrsi grsdnju u canju.

Ali nema zezanja - KONFERENS JE MUST!

Hbt Johan nemoj da kacim cakarove golove (sportimg, zvezda itd) ..)) idemo dalje!!

Edited by DCI Banks

• Popular Post

Jedan od najjačih komentara koje sam pročitao:

Ono kad ostaviš devojku 13. februara i pomiriš se 9. marta

1 minute ago, theanswer said:

Jedan od najjačih komentara koje sam pročitao:

Ono kad ostaviš devojku 13. februara i pomiriš se 9. marta

Ima i nastavak.

"Za druge finansijske savete, zapratite me!"

12 minutes ago, JPM said:

Ima i nastavak.

"Za druge finansijske savete, zapratite me!"

Posto smo u 'zezanje' modu ima i ono: 40k ljudi po 20 put na tekmi gde su nepomenik i dexulla i svi cute i navijaju i onda bude: Gira Ud GURA UD...

KARMA!!!

Evo i ovo je smesno!!!

AJDE BLAGOJE!!!

Edited by DCI Banks

3 minutes ago, johan nagel said:

Има вероватно и тога, али највише има утеривања курца Мијатовићу од стране преосталих чланова управе, јер очигледно је да ту букти рат и да је ово била њихова прилика да задају ударац његовој сујети, вративши човека којег је он лично отерао.

svakako ima i taj deo priče, pošto je očito svima dozlogrdio. i nama navijačima, a i ljudima koji su tamo u neposrednom kontaktu sa njim.

ja sam verovao u početku, verovao u smislu da će da usrtoji upravu u skladu sa nekim principima koji ovde baš i nisu u primeni i da će da se radi profesionalnije. može da se radi profesionalno i kad je oskudica i para nema, zapravo tako bi imoralo da se radi da bi nešto i zaradio i pokupio novac iz Evrope, od transfera, podigao klub i konkurentnost na viši nivo. umesto toga, sve što radi svodi se na menadžerski stil kolege mu Terzića, u smislu samoreklamerstva i naduvanosti od koje boli mozak.

na kraju smo došli do toga da bivši profesionalni fudbaler, osvjač LŠ i menadžer u Realu kao da ne shvata da fudbal ne može da se igra bez trenera i ozbiljnog stručnog štaba i da trener ne može da bude bilo ko.

Edited by Ted

Ма највећи проблем је у неразумним циљевима и свакако сујети појединца.

Ја бих чак повукао и некакву паралелу између Ккп и Пфк јер мислим да има одређених сличности. Утисак је да у оба клуба некако покушавамо да прескочимо кораке, у Кк смо преко ноћи хтели од клуба који игра Еврокуп (а мало пре тога је био у још већем расулу) да направимо практично Ф4 екипу, тим који ће да освоји Евролигу, да оствари један давни сан што да не. Тако је некако изгледала селекција тима, са гомилом странаца окупљених за некакав инстант резултат. Е сад ту је био Жоц на клупи па је то из његове призме донекле и разумљиво, јер он није тренер који се задовољава просечношћу, његов менталитет није да слави 6. или 7. место или да се задовољава чак и пуким учешћем на Ф4, што би опет за Партизан био огроман резултат, али за њега лично баш и не.

Тако да је тамо све то можда и имало неке логике с обзиром на ситуацију, али јасно је да је то за Партизан прескакање разреда и да клуб као клуб није спреман за толико велики искорак.

У Пфку је ситуација свакако другачија, али донекле може да се повуче паралела овим потезима Мијатовића. Фк је у тешком курцу и опоравак клуба стратегијом форсирања младих играча аутоматски искључује притисак резултата. Тркање са Звездом за некакву титулу у оваквим околностима је прескакање разреда, па чак и императив освајања купа или пласмана у Европу. Дакле не може и јаре и паре, посебно не у првој сезони. Већ следеће сезоне да је рецимо Благоје имао некакав континуитет у раду, па да ти клинци напредују, неког и продамо што да не, не би ли појачали остатак тима, мало добијемо на искуству, па онда постепено нападнемо и неки резултат, то би био некакав рационалан циљ.

Капирам да је то тешко у Партизану где се увек траже само резултати, где су навијачи већ довољно фрустрирани, али то је једини смислен пут. Овако у сред прве сезоне практично, на почетку тог пута опоравка, тог нажалост дуготрајног процеса, отерати тренера који је у склопу целе ове приче радио прилично добар посао, само зато што није 'шампионски тренер' и није био твој избор је сулуд потез по толико основа и резултате ево видимо.

@johan nagel Ovo bi sve bilo tačno što si napisao, ali u nekom uređenom sistemu ili uređenom društvu. Ti u Srbiji nemaš bukvalno nikakvu satisfakciju ako "ne preskačeš korake", štaviše upravo ćeš biti posprdan ako sve radiš po planu i "u svoje vreme". Nama je sport "hleba i igara" za široke narodne mase, a uspeh jednog ili drugog kolektiva uslovljen je navijačkom preferencijom trenutne vlasti.

Ja bih rekao da ste vi u fudbalu daleko manje "zajebali" nego li u košarci, gde je obema stranama dato manje više isto i manje više bez ikakvog jasnog plana razvoja, ali je takmičenje (Evroliga) uslovila klubove na suluda ulaganja (iako i u takvoj konstalaciji može da se radi smislenije nego li što rade dva kluba).

U fudbalu ste ostavljeni na nivo "crkavice", tek da vas ima, plus kad uračunaš da je za dobar rad u fudbalu potrebno daleko više sredstava nego u košarci, dobiješ sad ovo višegodišnje tavorenje. Čak vas više i ne sputavaju, samo vas povremeno ritnu kad krenete da se dižete.

To je jednostavno tužna priča modela finansiranja sporta u Srbiji. Dok god politički tata određuje šampiona, imaćeš takvu situaciju.

Meni je zanimljivo bilo koliko prosečan navijač ne ume da skonta dva plus dva, kada sam jednom prilikom pričao sa kolegom Zvezdašem koji je u fazonu "šta hoće ovi sad, pa Zvezda je samoodrživa". Pa da...zadnje tri godine. A šta je sa prethodnih 75? To ti je kao kad te roditelji izdržavaju 30 godina i ti dobiješ prvu platu i nećeš da im kupiš ni čokoladu.

1 hour ago, JPM said:

Meni je zanimljivo bilo koliko prosečan navijač ne ume da skonta dva plus dva, kada sam jednom prilikom pričao sa kolegom Zvezdašem koji je u fazonu "šta hoće ovi sad, pa Zvezda je samoodrživa". Pa da...zadnje tri godine. A šta je sa prethodnih 75? To ti je kao kad te roditelji izdržavaju 30 godina i ti dobiješ prvu platu i nećeš da im kupiš ni čokoladu.

samoodrziva je ko mlohav kurac - poput svakog naseg kluba u svim sportovima od '45e naovamo. kamen na kamenu od blizanaca ne bi ostao u roku od godinu dana da se ukinu direktni i indirektni dotoci novca od drzave.

2 minutes ago, Nebojsa said:

samoodrziva je ko mlohav kurac - poput svakog naseg kluba u svim sportovima od '45e naovamo. kamen na kamenu od blizanaca ne bi ostao u roku od godinu dana da se ukinu direktni i indirektni dotoci novca od drzave.

Pa naravno. To i kazem.

Dnevni list Danas
No image preview

Rasim Ljajić za Danas o povratku Blagojevića u Partizan:...

Iznenađujuća vest je stigla iz Partizana. Bivši trener Srđan Blagojević je ponovo postavljen za trenera crno-belih.

gledam ovu sliku, Rasim sekularac pokušava da pomiri mulu Mijata Rafsandžanija iz šiitskog (manjinskog) dela UO (zapravo nema dela, sam je) i Danka Ibn Fajsala iz Kuće Sauda, predstavnika sunitske većine u UO

odozgo, nema na slici, preti sumasišavši Tramp (Vučić)

nije Rasimu lako

5 hours ago, johan nagel said:

Kako saznaje Mozzart Sport, jedan od prvih zahteva Srđana Blagojevića u komunikaciji sa čelnicima Parnog valjak je bio da stručni štab napusti Đorđije Ćetković, koji je malo duže od godinu i po dana u prvom timu na mestu pomoćnog trenera. Našem portalu je predočeno kako je Blagojević bio iziričit u zahtevu da ne sarađuje ponovo sa Ćetkovićem i taj zahtev mu je uslišen.

Inače, Srđan Blagojević je formirati stručni štab prema svom nahođenju. To znači da će se u Partizan, kao njegov prvi saradnik vratiti Dejan Fijala, kao i kondicioni trener Saša Semeredi.

Suviše dobrih vesti odjednom. Do malopre sam, kao i DCI, bio spreman da podržim čak i Čakara, daj šta daš, ali sad sam spreman da kupim kartu za sledeću tekmu.

Rasime, spasi me.

April, dobri moj. Evo nove info (izvor: Rasim) - Blagoje vodi i Europske kvalifikacije (pocinju 10.jula)... kako biti jos srecniji.. penjaroja mod .)

Благоју су лета господњег 2025 требали да дају двогодишњи уговор и да пусте човека да ради. Без резултатског императива, оно не излазимо буквално с белом заставом али ни не падају главе у случају одређених неуспеха.

Ми једноставно бољег тренера у оваквој ситуацији не можемо да нађемо и то је бар јасно као дан. Па кад евентуално дођемо у позицију да смо заиста конкурентни, да имамо много квалитетнији и искуснији тим, ако процена буде да Благојевић није тај који ће да донесе титулу и одређене резултате у Европи, онда размотрити и неке друге опције, које ће тада у тим бољим околностима потенцијално бити доступне.

Ово сад је само исправљање грешке која је начињена у новембру. Отприлике смо просули четири месеца и вероватно лагодно друго место за које сада морамо да се боримо.

Остаје тај коначни обрачун у управи, делује да ту неко мора да лети. Реално је да то буде Зализани али опет чим је он инсистирао на ванредној скупштини то би значило да верује да ипак има (политичку капирам) подршку. У сваком случају изгледа да су срушили све мостове и да не постоји опција да наставе сви заједно.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.