Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Daj dzina hekmana ako nije riknuo jebote

... on bi ovo sve utego ko dragutinovica onomad

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

HCRhhupXAAA9gEI?format=jpg&name=large

Edited by napadaj

ma divota....mi kanda postojimo samo na papiru. i na aparatima za održavanje života

na terenu je raspad, u upravi još veći, stručni štab koji bi ličio na nešto nemamo od odlaska Blagojevića

najgore od svega jeste što ova ekipa ima nekakav potencijal, koji je Blagojević uspeo da izvuče nekako početkom sezone. onda se zaglibio rezultatski, a genijalni šef Mijat je to rešio da seče dovođenjem nn lica iz Teleoptika i situaciju koja nije bila dobra (a bilo je nade da je privremena, svi imaju rezultatske krize), pretvorio je u nedpodnošljivu, pa smo sad dobili i treće nn lice na klupi

najveća greška mijata je što je ostavio deliju blagoja na klupi posle kraja prošle sezone, a on nas je ukanalio ispadanjem iz evrope u sezoni kupanja, ispao od škotskih dunstera, posle u prvenstvu prosipao bodove kao i proletos i kao šlag na tortu ispao iz kupa od drugoligaša

• svi problemi u ovoj sezoni su vezani za tu odluku iz juna prošle godine da se ostavi dokazano loš trener, tada je trebalo naći kršteno rešenje po svaku cenu, jer jača je vojska magaraca koju predvodi lav od vojske lavova koju vodi magarac hihi

Kermit The Frog No GIF by Muppet Wiki

Najveća greška bila je ostanak Mijatovića posle letnjeg prelaznog roka. Doveo povređene, prodao nikog. Direktor Reala my ass. Njegova zona delovanja je od Arsenala iz Tivta do pljevaljskog Rudara. Mi smo u evropske kvalifikacije išli sa Đurđevićem na centarhalfu. Za to sigurno nije bio kriv Blagoje.

Serem se ja u legende, treba nam neko iz posla, a ne svirač kurca po televizijama

slušao sinoć podcast, onaj sa Ćujom.......zanimljivu jednu stvar reče, odnosno nisam uočio iako je očigledno. od kako je počelo proleće, mi nismo gol postigli u drugom poluvremenu. i u derbiju smo se držali jedno poluvreme, posle potop. u ovim ostalim tekmama u drugom poluvremenu smo bili katastrofa, Radničkom sa igračem više nismo mogli da zabijemo. protiv ofk pre par dana, ljudi su u drugom poluvremenu potpuno uzeli inicijativu a mi smo potpnuli

ekipa je katastrofalno pripremljena fizički, a jasno je kome to ide na dušu, odnosno kom stručnom štabu. tu su još neki podaci izneti koji se graniče sa pameću. tipa da su Vukotić i još neki igrači išli samostalno da treniraju posle zvaničnih treninga, ne bi li se malo preznojili, odnosno da imaju svoje trenere i tipa da sami brinu o fizičkoj spremi.

još je iznet i podatak da je stručni štab Blagojev imao detaljno razrađen program zimskih priprema, koji je izgledao potpuno drugačije od ovoga što smo gledali, odnosno bio je plan tipa onih koji imaju profesionali fudbalski klubovi. onda je Mijat našao "bolje rešenje" i eto, sad je ovako

Edited by Ted

Partizanovo proleće

1772524110149_tabela_(1).png.webp

7 hours ago, Ted said:

...ekipa je katastrofalno pripremljena fizički, a jasno je kome to ide na dušu, odnosno kom stručnom štabu...

katastrofalna je pre svega selekcija ove ekipe po pitanju fizickog/motorickog/brzinskog potencijala. vecina igraca je i tehnicki izuzetno limitirana, a pojedinci ne briljiraju ni na intelektualnom planu. blago receno...

hocu reci da ni bolja fizicka sprema ovom timu ne bi puno pomogla - sta dragojevicu vredi to sto trci 12km po utakmici, ako na kracim deonicama na moze da parira ni proseku jsl igraca? sta seku vredi brzina i dug korak ako je glup ko kurac? sta vukoticu znace individualni treninzi ako je fizicki/brzinski limitiran i igra sa istim stavom/pristupom/cascavanjem prisustvom kao od kraja evro kvalifikacija? dakle, poput kk sekcije, glavni problem ovog tima je uzasno losa selekcija.

(naravno, za "organizaciju" i samu sprovedbu zimskih priprema neko je odavno trebalo da dobije otkaz.)

On 1. 3. 2026. at 16:20, April said:

Najveća greška bila je ostanak Mijatovića posle letnjeg prelaznog roka. Doveo povređene, prodao nikog. Direktor Reala my ass. Njegova zona delovanja je od Arsenala iz Tivta do pljevaljskog Rudara. Mi smo u evropske kvalifikacije išli sa Đurđevićem na centarhalfu. Za to sigurno nije bio kriv Blagoje.

Serem se ja u legende, treba nam neko iz posla, a ne svirač kurca po televizijama

Najveca greska je sto niste usred onog hajpa letos prodali neke od klinaca za koje je postojalo interesovanje (Roganovic, Simic, Dragojevic, Ugresic) za ozbiljne pare koje su vam nudjene, napravili kompetitivan tim i dali pare da otkupite Jovana Milosevica koji vam je bio pola tima a sada cepa u Bundesligi. Umesto toga ste zacepili smesne klauzule od 25+ miliona za klince koji ocigledno ni u Evropi ni u Superligi ne prave razliku, rezultat necete napraviti a klincima ce samo da dalje pada cena. Jedan los tajming je uzrokovao domino efekat sa svadjom u upravi i besmislenom smenom trenera, to se odrazilo na motivaciju igraca i uredjenost tima i ostalo je sve islo kako je moralo da ide.

Ako sam dobro razumeo, Danko je doveo Blagoja, a Mijatović ga otpustio. Raspoodela krivice je sasvim jasna.

Najgore tek sledi, jer Mijatović ima Vučića i ortake u Skupštini.

Jel Mijat stvarno finansijski propao?

To bi bilo objašnjenje za mnogo toga, pa i sam dolazak u Partizan.

naravno da nikakvo interesovanje nije postojalo za simica i ugresica, posebno ne za ozbiljne pare - s ficom stevanovicem smo zatvorili tu pricu/slicne menadzerske prevare za sva vremena.

deo kosticevog transfera ide ex klubu/menadzerima, nisam siguran kakva je situacija po tom pitanju oko roganovica, no poznajuci kako su lesinari upravljali klubom u poslednjih 10ak godina, ne bi cudilo da i tu nista ozbiljnije ne dobijemo. dragojevicev max domet je neki donji dom srednjeg esalona liga petice, tipa brasanca i slicnih, tako da ni od toga nema nista posebno za klub. vukotica bi prodao na keca, taman neko euro da ponudi za njega - predvidjam mu karijeru pomenutog fice stavanovica.

btw, na tribinama pre par nedelja sam precuo da je simicev menadzer ni manje ni vise no vazura glavom i bradom, sto zvuci toliko beskrupulozno da bi nazalost moglo biti i istinito (

Ja sve nesto cekam da (jednog dana) uleti sin moce vukotica sa ekipom.bivsih igraca i preuzme klub, jasno je da je to sada nemoguce.

Nas JEDINI cilj je igranje evrope na jesen. Blagoju svaka cast, ali ona prva utakmica u bgd protiv Hibsa je bila katastrofa.

Koliki je problem otpuštanje Blagoja, još veći je napravljen paralelnim otkazom Saše Seremedija.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.