Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Чакар вратио Захида и ево сад изгледа ротира голмана, већ два плуса у односу на Буву.

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

odlučio sam da bojkotujem, odnosno ne gledam ovu utakmicu.......u stvari nije nikakav bojkot, nego mi je iskreno muka od pomisli da moram opet da gledam ovo što su napravili od ekipe i kako su expertski sjebali i zatrli sve ono dobro što je bilo napravljeno. jesu možda bili mali koraci, ali u dobrom smeru. sad se već vraćamo na utabanu stazu besmisla. zato preskačem ovo

Сек злочин који траје.. Ја не знам да л' нас неко зајебава с том причом да планирају откуп његов, јер то стварно не може бити могуће.

Dobar je cakar, odlicno smo izgledali na terenu vecim delom utakmice

Nek se pripremi Nađ

verovatno treba Čakaru malo vremena da namesti ekipu......ali nema sumnje da je on trener koji zna kako se osvajaju trofeji......njegova trenerska dostignuća govore više nego bilo koje reči

i onaj pre njega je isto znao, zaboravih sad kako se zvaše, Stojković, Stojaković......isto je znao kako se osvajaju trofeji, ali nije mogao da dopre do igrača

neverovatno kako se igrači opiru radu sa renomiranm stručnjacima......stvarno ne znam šta je sa tom omladinom

Edited by Ted

E jbg 😁

ali ovaj Igor Savić, što je nogiran iz FAP-a, mogao bi da bude rešenje

možda vama nije poznat, ali radi se o treneru koji zna da osvaja trofeje. doduše ne u fudbalu, a iskreno nije ni sport u pitanju, ali ima šampionsku žicu

Mijat je lud ko konj pa me nebi iznenadilo da nam i Piksija dovede. 😂

Edited by Cash

1 hour ago, Ted said:

ali ovaj Igor Savić, što je nogiran iz FAP-a, mogao bi da bude rešenje

možda vama nije poznat, ali radi se o treneru koji zna da osvaja trofeje. doduše ne u fudbalu, a iskreno nije ni sport u pitanju, ali ima šampionsku žicu

Pa u čemu osvaja trofeje? U pecanju?

Just now, napadaj said:

Pa u čemu osvaja trofeje? U pecanju?

višestruki pobednik na sajmu pirotske peglane kobasice

4 minutes ago, Cash said:

Mijat je lud ko konj pa me nebi iznenadilo da nam i Piksija dovede. 😂

ma kakvi, ima još puno naših bivših igrača koji bi mogli da se oprobaju. što ne bi probao Ajmo Milivoje. Đani Ćurćić bi mogao da unese dozu komike i malo relaksira situaciju. trenerska komisija Vukelja-Markovski bi bila adut iz rukava. svi bi bili u šoku. ili braća Šćepović. mogao bi Saničanin da proba, šta fali, može i da igra i da trenira, da pokrpi odbranu. u Asprogenisu možda čuči trenerski genije, kako ćemo znati ako ne probamo. NIkola Ventola, tolike godine smo ga jurili, stalno je stizao a nikad stigao, možda mu je suđeno da nam bude trener. Pažin, Svitlica, Vještica, Tešović, Trenevski, Lazevski, Čermellj, Vorkapić, Čurović, Bajić, Savić, Jeremić, Arnaut, Majkl Dragan Ćurčija, Žonsa, Malbaša, Malbašić, Radonjić, Borko Veselinović, Volkov, Luka, Gulan.......to samo za početak

mogu i navijači da probaju, organizujemo lutriju i tri navijača sa pretplatnim karatama dobiju priliku naredne sezone. jebeš licencu, sedeće neki lik pored koji je ima. brinemo o svojima, klub postoji zbog navijača. od septembra do novembra muškarac, od novembra do marta žena/devojka, od marta do maja neka seksualna manjina. bogatstvo u različitosti

još malo šale i komike, da se lakše utone u san. mi imamo trenera koji se u stvari ne vodi kao trener, ali to ipak jeste. u toj neugodnoj situaciji, naš trener je samom sebi i drugi pomoćnik. jer ako čovek ne može da osloni na sebe, na koga će. dobro, na Ćetkovića malo, ali i na sebe. ako se pitate dal sam poludeo ili ne napio, nisam. evo

"I već drugu utakmicu uzastopno Partizan je zvanično bez šefa stručnog štaba. Što takođe dovoljno govori o stanju u ovom klubu. Jer, Čakar koji ima UEFA PRO licencu ne može da bude zaveden kao šef struke, s obzirom da još uvek nije raskinut ugovor sa prethodnim trenerom!?

Zvanično je prvi pomoćnik u Novom Sadu bio Đorđije Ćetković, zvanično je drugi pomoćnik bio Damir Čakar."

Moj skromni utisak (moguce jer sam subjektivan i pamtim njegove projektile kao igraca) je da Cakaru treba dati sansu. Promenio je par igraca. Nedovoljno. Probao je da motivise ove mlade momke (ugresic, vukotic, kostic pre svih), nedovoljno. Probao je opet na Seka - nedovoljno. Ako izvuce pouke i nastavi sa promenama sve dok ne dodje do najboljeg resenja sa OVIM sto ima - podrska. Zahid - placem za njegovom 10kom od pocetka. Krunic (prosecni golman) umesto milosevica, obavezno. Levi bek mali petrovic - da. Trifunovic od pocetka. Napad preko Zahida a ne Seka. I centarfor, matori Polter u tim, dace neki iz kornera sigurno, i njegov govor tela bre. Mijata cemo morati da trpimo do leta najmanje, da zavali CG svoje igrace. Nadam se da ce barem malo doci sebi. Zato je sada Cakar u fkp nesto sto je Penjaroja u kkp. Sem sto Penjaroja ima ostvarenu karijeru i znanje. Ali ove izjave goran bogdanovic, krcma itd, pa ili pomeni ZASTO stvarno nema para u fkp pa onda nastavi sa kritikama ili PRESTANI da seres. Cuveni srdja knezevic i ekipa. Od mene - podrska za Cakara - ali nema spavanja i Stalne promene dok se ne nadje kombinacija. Toliko.

Edited by DCI Banks

14 minutes ago, DCI Banks said:

Moj skromni utisak (moguce jer sam subjektivan i pamtim njegove projektile kao igraca) je da Cakaru treba dati sansu. Promenio je par igraca. Nedovoljno. Probao je da motivise ove mlade momke (ugresic, vukotic, kostic pre svih), nedovoljno. Probao je opet na Seka - nedovoljno. Ako izvuce pouke i nastavi sa promenama sve dok ne dodje do najboljeg resenja sa OVIM sto ima - podrska. Zahid - placem za njegovom 10kom od pocetka. Krunic (prosecni golman) umesto milosevica, obavezno. Levi bek mali petrovic - da. Trifunovic od pocetka. Napad preko Zahida a ne Seka. I centarfor, matori Polter u tim, dace neki iz kornera sigurno, i njegov govor tela bre. Mijata cemo morati da trpimo do leta najmanje, da zavali CG svoje igrace. Nadam se da ce barem malo doci sebi. Zato je sada Cakar u fkp nesto sto je Penjaroja u kkp. Sem sto Penjaroja ima ostvarenu karijeru i znanje. Ali ove izjave goran bogdanovic, krcma itd, pa ili pomeni ZASTO stvarno nema para u fkp pa onda nastavi sa kritikama ili PRESTANI da seres. Cuveni srdja knezevic i ekipa. Od mene - podrska za Cakara - ali nema spavanja i Stalne promene dok se ne nadje kombinacija. Toliko.

na stranu sve okolnosti, ovo je ipak ključno. Čakar ima koliko, 50 i neku godinu, i do sada faktički nije vodio ozbiljan seniorski klub, niti ima bilo kakvo iskustvo koje bi sada implementirao. pitanje podrške njemu ili ne, po meni je sasvim pogrešno. zapravo, bezuslovna podrška mahnitim smenama trenera i dovođenjem anonimusa i ljudi bez trenerskog ispustva na klupu, suštinski jeste podrška Mijatoviću da nastavi ovim putem. kada kažem anonimus, mislim u trenerskom smislu, to što je nako bio dobar igrač, ili vrhunski, u trenerskom svetu ne znači ništa

ono što ne treba raditi nikako to je vređanje Čakara. po govoru tela i nemuštim izjavama jasno se vidi da je u situaciji koja prevazilazi njegove sposobnosti, ne snalazi se najbolje u odnosu sa medijima, odaje utisak zaplašenog čoveka koji Boga moli da se sve ovo završi što pre i da se vrati u anonimnost

sve to vide i znaju i igrači, tako da tu ne može biti govora o izvlačenju nekakvog maksimuma ili visokom nivou motivacije

jasno je da najpre mora da se reši problem u upravi, kojii je očigledno veliki i parališe inače ojađeni klub, da bi došlo do bilo kakvog pomaka. ali potrebno je i više od toga. mi sada živimo staru Srpsku zabludu, prema kojoj je samo bitno da neko ode, da bi sve došlo na svoje i da bi krenuli napred. bitno je naravno, ali bez drugog dela priče, da dođe neko ko zaista i zna da vodi biznis/posao/klub, cela priča pada u vodu. i vraćaš sa tamo gde si bio kada si mislio da je samo bitno da neko ode. samo što sada misliš da treba da ode Mijatović, pre si mislio da trebaju Vučelić i Vazura. i kada ode Mijatović a zameni ga neko drugi, u ovom razvoju događaja, neće proći puno vremena kada ćeš misliti da neko drugi mora da ode i da će biti bolje. jbg. neće. dokazano u praksi. potrebno je još nešto da bi se mrdnuo sa nule

Edited by Ted

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.