Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Jedini gori od Peđe u celoj priči je pbg njuz

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

ćetković možda nema pro licencu ali je zato sestrić zalizanog to mu je dovoljan kvalitet

čekajući tog ozbiljnog stranca na leto, a daleko je još do njega, treba gledati još 3 meseca lošeg fudbala....

najavom "ozbiljnog stranca na leto" Mjatović je obesmislio angažovanje bilo kakvog pristojnog trenera do leta. ok je da ovo planiraš, ali je neophodno i da ne izrekneš javno, odnosno da zadržiš za sebe i u okvirima kluba

sad, tebi treba ne-pristojan trener, odnosno neka lokalna zamlata ili početnik da obezbedi poziciju, mesto u Evropi, i da formira jezgro tima i igru do leta, kako čuveni stranac, ako i dođe, ne bi od ozbiljnog trenera postao ozbilljan kandidat za kardiologiju

čitavu ovu naopaku konstrukciju teško da bi osmislio i mentalno deficitarni notorni pijanac pod dejstvom teških droga

logika iza postavljanja šoneta je jasna, on je trenirao većinu ovih klinaca u teleoptiku prošle sezone, te je zalizani pomislio da će stabilizovati tim postavljanjem trenera koga deca poznaju i valjda vole i poštuju, sa druge strane nije bacio pogled na tabelu srpske lige za prošlu sezonu

image.png

iz koje se jasno vidi o kakvom se stručnjakutm radi, sve što je on demonstrirao u ovih 9 tekmi je moglo da se očekuje iz te tabele, nepodnošljiva lakoća gubljenja bodova kao i nesposobnost da se osmisli igra koja bi donela golove, sa samo 1,5 postignutih golova po meču teleoptik je bio tek 4 najefikasniji tim lige

• pa ako dunster nije umeo da pobeđuje u serijama i igra napadački i efikasan fudbal u amaterskom rangu, nije jasno zašto bi neko pomislio da će to biti sposoban u super ligi....

Partizan je odigrao sasvim solidno prvo poluvreme do gola, iako je bilo očekivano da kad-tad popustite, Zvezda ima za dve klase jači tim. Smena Blagojevića vam je bila preglup potez, mogao je biti lik koji donosi pare od promocije klinaca i da uradi nešto u Evropi da vam podigne moral oko kluba. Ne znam šta zamišljaju koga mogu da dovedu a da uradi više i još da pristane da menja usrane dečje pelene. Lalat vam bio slobodan jedino.

9 minutes ago, Malvo said:

Partizan je odigrao sasvim solidno prvo poluvreme do gola,

Ne zajebavaj. Prvo poluvreme smo odigrali po principu da je samo pitanje vremena kad čemo popiti gol. Nijednu akciju prema napred nismo imali. Ako je tebi to bilo sasvim solidno onda jbg covid19

vrlo je upitno da li bila primenjena bilo kakva logika......ili zakon nužde

logika nalaže da, ukoliko želiš da smeniš trenera u toku sezone, pre toga moraš da imaš plan i redosled poteza posle toga. odnosno, logika nalaže da ne smenjuješ trenera dok ne pronađeš zmenu. u nekoj iznudici možeš da budeš ako se trener bez najave pokupi i ode u sred sezone, ali to nije bio slučaj

Šone je završio kao trener prvog tima jedino iz razloga što je bio dostupan. inače je, kao trener, bukvalno sve suprotno od onoga što je Mijatović izneo kao zamerke na Blagojevića. a te zamerke su se odnosile, uopšteno, da nije šampionski trener, da nema taj kod, tralalalala.......što možda i jeste tačno, ali sve što Blagojević nema, Šone nema u drastično većoj meri, tako da nije postojala nikakva logika iza promocije za prvog trenera

Edited by Ted

Samo da plasiram i ovde moj novi koncept USLUGE PLACENOG pracenja i komentarisanja Chazzy sporta (srBskog).

Ako nekoga zanimaju komentari coveka koji je na ovom Forumu od pocetka - skromna nadoknada od EUR 500 mesecno za topic: Fudbal (cena je malo visa zbog odvratnosti i kriminaliteta Chazzy/ srBskog sporta i stepena Chazzy energije koja se dobije kroz pracenje istog). Za zainteresovane: javite na PM da posaljem broj racuna za uplatu. Cena je PO KORISNIKU.

Nudim za navijace Zvezde specijalnu ponudu: recimo 2.000 EUR mesecno Unlimited Comments za SVE Korisnike. Cena je visoka ali treba ovo gledati, pratiti, komentarisati da izgleda kao realno i kao ne-Chazzy. Stoga je to ponudjena cena. Zainteresovani: na PM za broj racuna.

Pratite specijalne akcije!

Edited by mozzer

1 hour ago, Cash said:

Ne zajebavaj. Prvo poluvreme smo odigrali po principu da je samo pitanje vremena kad čemo popiti gol. Nijednu akciju prema napred nismo imali. Ako je tebi to bilo sasvim solidno onda jbg covid19

Pa nije ni Zvezda bila mnogo bolja, to je, nažalost, srpski derbi, uglavnom je brži onaj koji ide u meso od onog koji treba da smisli nešto pametno. Partizan je stajao visoko, igrao sasvim dobar presing, iz toga stvorio nekoliko šansi i polušansi. Ko je očekivao više, jbg, nije realan, Zvezda je mnogo bolja ekipa i ima nekoliko igrača koji potezom naprave razliku za gol. Na kraju se to desilo i kod svakog, tehnička minijatura i gol.

20 hours ago, Ted said:

Vieš bi mu se isplatilo da je prodao igrača ili dva zimus i našao trenera i normalan stručni štab, nego da pokušava nemoguće sa trenerima bez autoriteta i profi iskustva

samo 1 igrača da je prodao za 5 miliona, doveo zamenu za cca 0.5-0.6 miliona i obezbedio finansije do leta i mirnu luku za bilo kog trenera da mu ne opadne kosa s glave do septembra (što je primarni ograničavajući faktor u odluci o dolasku) sad ne bi morao opet da zove av da mu udeli 2 miliona za martovski monitoring.

ali šta ja znam, ja sam samo završio menadžment na FON-u, on je ipak legenda Reala.

Mijat je bolid. Ako je ideja da zaradi vise na klincima na leto, morao je da im dovede krstenog trenera kad je sikanirao blagoja. Pa makar za njegovu platu pozajmio na kamatu od zvicera ili andreja. Realno je ocekivti da bi i oni izgledali bolje na terenu pa bi im i cena bila visa. Ovako sa menjazom trenera sa teleoptika, teska prica bas

Jako mi se svideo post Mozera, i ovim putem ga pozdravljam. Vidim da opet imamo problema sa lovom - neka plati drzava pa cemo u junu da prodajemo igrace.

Izvinjavam se na duplom postu, samo da kazem da mi izuzetno nedostaju postovi shimpr-a kako na fkp tako i na kkp. pozdrav sima.

On 23. 2. 2026. at 14:35, Malvo said:

Pa nije ni Zvezda bila mnogo bolja, to je, nažalost, srpski derbi, uglavnom je brži onaj koji ide u meso od onog koji treba da smisli nešto pametno. Partizan je stajao visoko, igrao sasvim dobar presing, iz toga stvorio nekoliko šansi i polušansi. Ko je očekivao više, jbg, nije realan, Zvezda je mnogo bolja ekipa i ima nekoliko igrača koji potezom naprave razliku za gol. Na kraju se to desilo i kod svakog, tehnička minijatura i gol.

Lepo je biti politicki korektan ali ne vidim od kakve koristi to moze biti Partizanu. Zvezda je bila mnogo, mnogo bolja i samo mrtve zicere, ne govorim o sansama i polusansama, jedan na jedan sa golmanom da je iskoristila dala bi sest golova, Partizan je imao penal iz prekida, jednu dobru sansu iz greske Erakovica i dve polusanse koje i nisu neke sanse (sut Seka koji je luk i voda za Mateusa i "sut" glavom onog Austrijanca u nadoknadi vremena). Partizan je stajao visoko nekih 25 minuta (izmedju 15. i 40. minuta utakmice) i to je bilo dovoljno da se cela ekipa toliko raspadne fizicki da je bilo samo pitanje srece i koncentracije Zvezdinih napadaca koliko ce golova da primi do kraja utakmice.

Drugim recima, besmisleno je pisati bajke o nekom losem derbiju dve lose ekipe kao da nismo svi gledali utakmicu, ono sto smo gledali je tipicna utakmica Zvezde na domacem terenu protiv nedoraslog protivnika i nimnalo se nije razlikovala od, na primer, utakmice protiv Novog Pazara. Ne pisem ovo da bih provocirao nekoga vec zato sto je ocigledna istina koju bi u Partizanu trebalo da prihvate kao takvu i da rade na tome da se tako nesto ubuduce ne desava.

Jako mi je drago da je Damir Cakar trener. Super lik i opasna levica. Crnogorska veza. Rezultati su nebitni do avgusta. Zanima me kakve ce izjave davati.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.