Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

ako ništa bar će neko vreme da utihne priča o ona dva montenigerska kilavca koji nisu imali ni jedan koristan potez za 70 min i onda uđe polter od stotinu ljeta i pokaže kako se prima lopta sa štoperom na leđima, kako se odlaže saigračima itd

trener izašao sa taktikom da izbori što manji poraz, na kraju je to i uspeo izgubio je samo službenim rezultatom...

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Najgore sto ce ceh da plati popularni sone a najmanje je kriv

1 minute ago, ZokiAsov said:

Najgore sto ce ceh da plati popularni sone a najmanje je kriv

Najgore je što je ga je Peđa uopšte doveo u ovu situaciju smenivši sjajnog trenera za naše uslove.

Nije da mi je žao Šoneta, sam je prihvatio posao, ali ne mogu ni da ga osuđujem što jeste.

Žali bože šta su budale uradile od ovako mladog tima. Ovo što vi igrate nema veze sa fudbalom.

Полтер је морао да почне меч, искуснији је, јачи, способнији да неку лопту и задржи, одложи..

Костић као џокер макс на оваквој утакмици где се зна да ће бити одсечен напред.

Но све је то мање битно, изгубили би свакако јелте а неко мора бити у излогу, то је стратегија клуба како нам је једно 15 х предочено.

Јасно је ко је кривац за тренутну ситуацију и атмосферу у и око клуба, видећемо да ли ће имати и трунку самокритике кад склизнемо на треће место, или ће само да се реши и овог несрећника и да тера даље као да није сјебао све што се сјебати може.

Edited by johan nagel
тупо

poništen nam je gol, nema šta. može se pretpostaviti da će to biti iskorišćeno da se pažnja skrene sa osnovne teme, a to je na šta mi ličimo kao tim i ko je za to odgovoran. 1000 evra bih stavio, bez da trepnem, da nikavog preokreta ne bi bilo da je gol priznat i da bi primili još koji do kraja utakmice, možda i izgubili ubedljivije nego što jesmo. to nije pesimizam, to je realnost. razlog je vrlo jednostavan, oni kao tim imaju mogućnost i potencijal da odreaguju na napovoljan razvoj događaja i da okrenu u svoju korist. plus domaći teren

istina je da smo uspeli da ih prikočimo u prvom poluvremenu, da se ne razmahnu i ne unovče očiglednu prodnost koju imaju u smislu kvaliteta, kvantiteta, iskustva. ali i struke. šta god ko mislio o Stankoviću, za ovog našeg mučenika je Arteta, glavom i bradom. ja ga cenim kao trenera, mislim da ima ozbiljan potencijal, iako me čitav njegov stajling i pojava iritiraju, pošto izgleda kao prodavac šrafovske robe na buvljaku, a ume tako i da se ponaša. al to je subjektivno. daj Bože da mi imamo trenera sličnog potencijala i iskustva, pa neka izgleda kako god hoće, nek nosi havajku, somotske dedske pantalone i bele čarape na sandale

Šone iz Mileta se našao tu gde se našao po principu daj šta daš, samo da ne košta ništa, odnosno ni kriv ni dužan. prelomni trenutak u ovoj sezoni, vrlo lako može da se ispostavi, biće Mijatovo ludilo sa smenjivanjem trenera i nemanjem pojma ni šta bi, ni kako bi, ni koga bi nakon toga. imali smo period dobre igre i naleta, pa onda krizu rezultata i igre, koju smo rešavali impulsivnom smenom trenera i sad smo ušli u dobro poznatu kolotečinu osrednjosti. nemam je ništa protiv smene trenera, ali to je moralo da se planira i da rešenje bude spremno i odgovarajuće, u odnosu na roster i ciljeve u sezoni

ostaje borba za drugo mesto, pri čemu uopšte nisam siguran da ovaj stručni štab to može da iznese, iako po kvalitetu i potencijalu ekipe to ne bi trebalo da bude nikakav problem. biće čupavo, a videćemo vrlo brzo, jer ide serija težih utakmica

Edited by Ted

46 minutes ago, Cash said:

Ovakav odnos snaga je bio i na derbiju 1991.A onda znamo šta je bilo samo par godina kasnije wicked

Khm, ako cemo tako, znamo i sta je bilo nekih 30ak dana nakon tog derbija fantom

43 minutes ago, MeanM@ said:

Khm, ako cemo tako, znamo i sta je bilo nekih 30ak dana nakon tog derbija fantom

To se ipak neče desiti, ne igrate u LŠ. Al gle čuda imate priliku da izbacite tim iz Francuske 😁

Edited by Cash

1 hour ago, Ted said:

pa neka izgleda kako god hoće, nek nosi havajku, somotske dedske pantalone i bele čarape na sandale

Vala ga pretera.ajde

23 minutes ago, harper lee said:

Vala ga pretera.ajde

Volim Partizan.png

24 minutes ago, Ted said:

Volim Partizan.png

Desetka za outfit ali bice izgleda Cakar Damir.

9 hours ago, Ted said:

Volim Partizan.png

Znaci Semso iz Brkova novi coach.

a vidi, ako Mijat izludi opet, ništa nije isključeno

jako me uznemiravaju proporcije Tedovog kandidata za trenera, ali ako će da prestane da me pravi slepog i glupog sa komentarima posle utakmice - obe ruke za njega D

Čakar jedini ima PRO licencu pa se izgleda zato pominje, a faktički bi trener bio Ćetković, koji nema licencu

Sve ovo smo već videli i sve to je smuti pa prospi i ne može da funkcioniše. Mijat bi mogao da malo sedne sa sobom, koncentriše se, stavi u drugi plan probleme Reala, te da shvati osnovnu stvar, a to je da ekipa ne može da funkcioniše bez trenera ili sa raznim pajacima i trećerazrednim trenerima koji znaju da su bivši pre i no što su seli na klupu. naročito ne može ekipa gde je veliki broj fudbalera u nekim formativnim fudbalskim godinama i kojima treba dobar rad i vođenje. Te milone o kojim mašta eventualno može da mu napravi takav trener, ako ga nađe, dovede i pusti ga da radi posao

Vieš bi mu se isplatilo da je prodao igrača ili dva zimus i našao trenera i normalan stručni štab, nego da pokušava nemoguće sa trenerima bez autoriteta i profi iskustva

5 minutes ago, Profesionalac said:

jako me uznemiravaju proporcije Tedovog kandidata za trenera, ali ako će da prestane da me pravi slepog i glupog sa komentarima posle utakmice - obe ruke za njega D

baš je simpa lik, jedino sam zaboravio da metnem Tuđmanov portret gore levo......a mogao sam i kucu da častim nekom leptir mašnom bar D

Edited by Ted

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.