Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Ako sam dobro razumeo podkaste, Mijatović dobija na Skupštini jer je u međuvremenu izobećavao raznim bivšim igračima bez posla dobro nameštenje u FKP. Kao, Peđa je aktivan, preostalo troje nisu.

Ako je stvarno tako, jebali smo ježa u leđa.

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Info: cakar vratio zahida u tim. Plus.

uh hoće li oboriti rekord za najkraći boravak na klupi u pazaru se zadržao 11 dana, u bokelju 12, a ako bude dao šansu zahidu umesto ugrešiću može završiti karijeru vrlo brzo hihi

@April ako nije tajna, kojim bivsim igracima?

Ja sam cuo da Milka Forcan ima par jakih sponzora ali je ovi ucenjuju sa nekim privatizacijama iz doba Miskovica, pa mora da ceka.

IMG_0832.jpeg

ne pamtim ga kao igrača, već samo kao ime o kome se pričalo isključivo u hvalospevima

Najbolji penaldzija kojeg sam ikada gledao.

6 hours ago, harper lee said:

Najbolji penaldzija kojeg sam ikada gledao.

Bravo

Sezonu 1976 / 77 završio kao najbolji strelac zahvaljujući savršenom izvođenju penala. Bora, njegov rođeni brat bio je mnogo veći talenat i bolji igrač, sada živi u okolini Bgd

Otkazana vanredna sednica skupstine, UO glasao 4-1 a ovaj 1 je mijatovic. Da li je igrokaz ili ne. Do 31.03 treba naci lovu za "monitoring". Rasim zvao skupstinu, da li je zabrinut oko... i tako...

Edited by DCI Banks

Почео сам да се плашим да кад отворим фрижидер не искочи мониторинг из њега.

to će biti problem koji se javlja na svakih 3 meseca, sve dok ne kapne neka ozbiljna lova od prodaje igrača, , još iskaču kosturi iz ormana od prošle uprave a nova je već napravila nove probleme sa ciljem da se po svaku cenu otarasi igrača koje su doveli vepar i vampir jer u njihove transfere ne može da se ugradi, pa će radije natovariti pfc milionske tužbe na vrat jer jbg ne plaćaju iz svog džepa...

1 hour ago, DCI Banks said:

Otkazana vanredna sednica skupstine, UO glasao 4-1 a ovaj 1 je mijatovic. Da li je igrokaz ili ne. Do 31.03 treba naci lovu za "monitoring". Rasim zvao skupstinu, da li je zabrinut oko... i tako...

nikakav problem

Hvala predsedniče.png

On 26. 2. 2026. at 6:10, April said:

Bravo

Sezonu 1976 / 77 završio kao najbolji strelac zahvaljujući savršenom izvođenju penala. Bora, njegov rođeni brat bio je mnogo veći talenat i bolji igrač, sada živi u okolini Bgd

Jel su Bora i Boriša Đorđević 2 različita igrača ili je u pitanju isti čovek?

2 hours ago, sigurnost said:

Jel su Bora i Boriša Đorđević 2 različita igrača ili je u pitanju isti čovek?

Bora je stariji i igrao od '68. Povredio se pred Evropsko prvenstvo.

Boriša se pojavio krajem sedamdesetih i kao ogroman talenat prešao u Hajduk, u Sliškovićevu generaciju. Cela njihova klasa postigla je manje od očekivanog.

Joca Milošević ponovo strelac za Verder. Koliko mi je drago zbog tog momka.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.