Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

mijat doveo beka

IMG_0406.jpeg

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

ma gde zanimljivo......jedino me činjenica da sam u apartmanu sprečila da ne polomim nešto

Dobro bre Tede

Mora i ovaj FKP od nečeg da živi

5+ i stižu plate

У мору малих утакмица на Јна које све личе једна на другу и тешко се памте и разликују, две против Напретка су ми ипак остале и те како у сећању, 2:3 2019-те и чувених 0:0 '22-ге.

Замало и ова вечерас да уђе у ту категорију, невероватно шта смо дозволили себи из једне тоталне контроле и наизглед више него сигурне предности од 2:0, против најгорег тима у лиги.

А невероватно звучи и податак да од претходних 11 утакмица на Јна против њих имамо само 4 победе, од којих су две извојеване онако баш на гузове.

Што се играча тиче, Угрешић је ухватио коначно форму с почетка сезоне, а посебне похвале иду на рачун Трифуновића, ово што игра у последњих неколико утакмица је сјајно, коначно конкретан допринос у виду голова и асистенција. Без зајебанције лик је некаква наша верзија Докуа из Ситија, кад крене да залама по левом боку противници не знају шта их је снашло отприлике. До сада сем што прави константан дар-мар није то било толико учинковито, ово сад већ обећава.

Утисак је такође и посета, опет падају у воду све приче и изговори, чим је бесплатан улаз и прво место на табели, одједном по оваквом времену дође скоро 10 хиљада људи. Баш сам се шокирао јер је против Јавора рецимо пре две недеље била нека стандардна шака јада.

au kakva utakmica!

igrali su klinci, alal im plajvaz. neizvesna, lepršava sa dosta energije s obe strane.

publika me oduševila, jbt koliko ih je bilo. pa jel vam mnogo 200 din za kartu majku vam, nego dolazite kad je besplatan ulaz!?

napredak ako ovako bude igrao sa svima, konkurisaće za izlazak u evropu!

• Author

200 dinara nije malo. Za te pare moze da se kupi cak jedan litar dizela i ostane dva dinara kusur

нема шанса да је карта за исток само 200 динкића, зашто би онда ико узимао сезонске, без 500 нема шансе, па сад ако ћале жели да поведе децу на текму то је бар 1500 за карте + још толико за пљеску и колу и спорт за зубе, ето 3000 минуса у новчанику....

што само показује колико људи живи на ивици егзистенције и да би чак и по лошем времену било 10к на свакој текми, да су нам плате као у словенији или чешкој нпр

800 је исток / запад већ неколико сезона.

Цене пропусница су с друге стране биле доста приступачне.

Али све се врти око резултата генерално, кад год је заличило да имамо некакву шансу у првенству посета се увећавала, и онда под Станојем (мада недовољно) и кад је Дуљај једно време био први.

da je karta za jug 200 din, bio bi pun svaku utakmicu.

to je pokazala utakmica sa napretkom juče. bespatan ulaz i odmah gužva

• Author

Da li karta moze da se plati vaucerima koje smo dobili od grada?

Можда може утм једном другом стадиону

Uvode autobusku liniju koja me vozi direkt do Humske tako da od NG ocekujte povremeni pbp spam

Шта је следеће навала Жарковљана

dunjić & co. odredili cene za imt partizan, karta je 3000 din

3000 majki im jebem

inače je karta 300 dinara

Шта кукамо толико је било и за Звезду

Упс пардон није

IMG_0174.jpeg

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.