Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

1 hour ago, johan nagel said:

Мирише на кикс, мада тамо углавном излазимо лако на крај с њима из неког разлога.

Burning Kenan Thompson GIF by Paramount+

• Replies 3.1k
  • Views 135.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laka lova. Nadam se da je jos neko ispratio. Bedna kvota doduse

• specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

Demba Sek baš nema sreće. Lepo je šutnuo ali golman odbranio. Verovatno da je malo jače šutnuo ušla bi.

Veza i napad su vam super, pozadi rupa. Znam da ne otkrivam toplu vodu, to je bilo evidentno još od Škota letos. Da sam grobar pomislio bih da Mijat namerno neće da pojača pozadi da ne bi ugrozio Zvezdu.

Ma znamo mi sve to ali eto ... isto mislim da mijatović namerno sabotira klub. Sa dva solidna iskusna centralna beka i jednim solidnim zadnjim veznim ovo bi bila odlična ekipa.

Edited by Kreator

Zakrpite tu odbranu za Boga miloga....osvojili bi titulu

Sad ćemo da se tresemo do 90-og

29 minutes ago, Nikodije said:

Veza i napad su vam super, pozadi rupa. Znam da ne otkrivam toplu vodu, to je bilo evidentno još od Škota letos. Da sam grobar pomislio bih da Mijat namerno neće da pojača pozadi da ne bi ugrozio Zvezdu.

Povredjena je cela odbrana osim simica. Jurcevic uz milosevica mozda i najkonstantniji igrac u sezoni, milic i milovanovic. Milovanovic je doduse povredjen od pocetka sezone

Kakav smekerski potez milosevica za 3:1

Sad vidim da je ovaj Sek u celoj karijeri najproduktivniji bio u partizanu.

Do ove sezone dao je jebeno 1 gol na 81 utakmici.

Po kojem kriterijumu je doveden, zna li se?

Screenshot_20251207_162857_Chrome.jpg

По критеријуму не кошта пуно а можда нас усере и проради и буде нови Садик који се исто распадао пре нас.

Dragojevića i Simića eutanazirati

odbrana je i dalje na nivou treće lige

bukvalno, kad vodimo 4-1, imamo igrača više i 20 minuta do kraja ja nisam miran......jer znam da oni mogu da prime 3 komada bukvalno za 3 minuta, pa taman da imamo i dva igrača više

početkom drugog poluvremena smo imali, po hiljaditi put, one wtf. momente, kada svi igrači izgledaju kao da su popili po flašu vinjaka na poluvremenu

Edited by Ted

46 minutes ago, ZokiAsov said:

Povredjena je cela odbrana osim simica. Jurcevic uz milosevica mozda i najkonstantniji igrac u sezoni, milic i milovanovic. Milovanovic je doduse povredjen od pocetka sezone

I ti koji su povređeni su plač majke božije kao i ovi što su danas igrali.

7 minutes ago, Kreator said:

I ti koji su povređeni su plač majke božije kao i ovi što su danas igrali.

Jebiga takvi su kakvi su. Mario je dobar bio, da je neka klasa igrao bi u lajpcigu

Jebi ga, ijedan od njih ako je malo bolji od drugih vuku ga ostali direktno u provaliju jer moraš imati makar jednog iskusnog (poželjno dva) u zadnjoj liniji. Bilo i biće uvek.

Šta ja kao navijač Partizana imam od toga što će se najtalentovaniji od njih prodati u neki Bajern ili Barselonu a Partizan prima pola tuceta golova? "Eeeee jesmo primili petardu ali taj talentovani je smanjio da ne bude desetka u indeksu."

Edited by Kreator

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.