Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Koliki lik jbt, deluje kao tenk, plus izgleda i da je brz. Van Dajk sa Temua

• Replies 6.5k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Author
24 minutes ago, JPM said:

Nije valjda samo toliko uzeto za Veljka? "Prebili smo" si napisao?

I zar nije mogao da igra ovu sezonu, bila bi cena još veća, dečko je tinejdžer?

"Prebili" igracki, uzecemo smo 4-5 puta vise para nego sto smo dali za ovog Nigerijca.

Ovaj momak je jak kao bik. A i zna sa loptom.

Darjan obrisao onaj deo o izvesnom odlasku Milosavljevica i izbacio novi tekst gde pise da je odluceno da nije na prodaju, osim ako ne naidje ponuda od 15+ miliona...

Steta je ako ode Milosavljevic. Sa njim, Veljkovicem, Rodrigom i Ucenom imali bismo cetvoricu dobrih stopera u rotaciji i jaku konkurenciju na stoperskim pozicijama. Milosavljevic bi odigrao dosta utakmica u domacoj ligi kao bonus. Uz to, povrede i kartoni bi mu davale priliku da igra i u UEFA utakmicama. Da li prodaja Milosavljevica znaci da cemo da zadrzimo Lekovica ili cemo da igramo sa trojcom stopera a ako je nuzda tu je Krunic?

• Author
10 minutes ago, los borrachos said:

Koliki lik jbt, deluje kao tenk, plus izgleda i da je brz. Van Dajk sa Temua

Svi njegovi klipovi su veoma sadrzajni i raznovrsni, govore o snaznom i brzom igracu koji dobro cita igru, odlican je u duelu i ima odlican dugacak pas iz zadnje linije. Sad, svi znamo da se ovi klipovi prave da istaknu vrline i prikriju mane igraca ali vidi se da je ovaj klip, recimo, sa prethodne strane napravljen iz niza situacija koje sve govore isto, nema ponavljanja, nema praznog hoda, samo deset minuta akcije napravljene iz nekoliko segmenata koji treba da pokazu odredjenu vrlinu igraca. Ima i toga da on sa 25 godina jos uvek igra u Norveskoj, u zemlji gde ima vise skauta iz Engleske nego profesionalnih igraca, tako da ipak treba malo sacekati da vidimo koliko je zapravo dobar. Nadam se da je nas skauting odradio dobar posao, Ucena je dosta dugo pracen i polazu dosta na njega.

In other news, izgleda da je Bornmut podbacio s ponudom pa Terzic salje abere preko Balerine (koji je inace na odmoru a danas je napisao tri teksta o prelaznom roku sa svezim informacijama iz klubalolol) da kao nije na prodaju.

Edited by harper lee

I treba Terza da im poruci da su jajare uzele 170m za tri igraca ovog leta a nece da daju 15m za našeg Velju.

A i hoce Terza da se kurci sa pomeranjem granica najvece prodaje u istoriji, ali lagano, svaki put za milion, kao svojevremeno Isinbaeva svetske rekorde za po 1 cm

Mediji (Mozzart i SK) javljaju da je moguc odlazak Seola. Navodno Verder je jedan od mogucih klubova koji je spreman da plati otkup od 5.5 miliona.

• Author
18 minutes ago, Dimitrije said:

Mediji (Mozzart i SK) javljaju da je moguc odlazak Seola. Navodno Verder je jedan od mogucih klubova koji je spreman da plati otkup od 5.5 miliona.

Verder i Sefild.

• Author

Komentarise lik Tiknizjana na tviteru i kaze - izgleda da smo trazili igraca po sistemu "sve suprotno od Rodica, povoljno".lolol Opis godine.

15 hours ago, harper lee said:

Arnautovic i Radonjic ako ne budu igrali dvomec protiv Pafosa mogu komotno i da idu. To pogotovo vazi za Radonjica koji se danas povredjen verao po sipci i vodio navijanje.

Crveni karton Rodrigau nas je bas ostetio za revans, malo zbog njega a mnogo vise zbog toga sto bi Krunic verovatno izasao negde oko 65. minuta da smo ostali kompletni pa ne bi ni dosao u situaciju da dobije zuti. Sad nam je bas hitno da dovedemo onog stopera iz Norveske, ne toliko zbog te jedne utakmice koju ce Rodrigao da pauzira nego da ima pretnju da moze da ispadne iz prvog tima ako i dalje bude igrao joga bonito kad mu vreme nije. Covek je vrhunski stoper, imao je jednu akciju sa Ishakom jedan na jedan koju je toliko lagano resio da ovaj nije znao gde je lopta, ali morace malo da poradi na koncentraciji i disciplini.

Sve u svemu, osigurali smo tih osam utakmica u normalnim evropskim kupovima, klub je uzeo preko 4 miliona za ucesce u plej-ofu, Milojevic je udario i petnaestu recku u kvalifikacijama, sad nam vise nije o glavu i mozemo na miru da docekamo dvomec sa Pafosom. Dva crvena kartona u dva dvomeca kvalifikacija su previse, mora ekipa malo da zategne fokus. Gledam danas klupu kod 1:0 za nas dok smo bili kompletni, ponasanje i igraca i onog dela strucnog staba koji nisu Milojevic i Milosevic kao da smo igrali neku utakmicu domace lige na 20 bodova razlike. Dobro je sto ce ova dvojica odraditi suspenziju na Marakani a ne na Kipru, tamo ce biti mnogo zaguljenija utakmica.

Mene Pafos i pored laganog prolaza preko Dinama nije bas previse impresionirao, Kijevljani su na obe utakmice pravili neoprostive greske u odbrani i uglavnom su tako primali golove. Dinamo nije vise ona ekipa, Jarmolenko je jos uvek majstor ali je mator i jedva se krece, onaj njihov mnogo hvaljeni centarfor se nije video u obe utakmice a Shaparenko je vukao koliko je mogao ali ni on nije tolika klasa da sam pravi razliku. Ovi ostali su ispodprosecni igraci a golman im je tuga jesenja. Mislim da Kiprani uopste nisu mnogo bolji od Leha, ako su uopste bolji, najvece pitanje je kakvi cemo mi biti u tom dvomecu. Ocekujem malo golova na obe utakmice.

Zacudilo me je da se i Arnautovic nije pridruzio Radonjicu na sipci. Sticem utisak da od dolaska u Zvezdu Arnautovic uglavnom flertuje sa sipkom a manje se bavi fudbalom. Covek je dosao nespreman za ozbiljan fudbal i trebace vremena i zelje da uhvati korak.

Milosavljevic je zaspao kod gola Leha. Da je ispratio liniju koju su drzali Veljkovic i bekovi bio bi ofsajd

• Author
1 hour ago, Dimitrije said:

Zacudilo me je da se i Arnautovic nije pridruzio Radonjicu na sipci. Sticem utisak da od dolaska u Zvezdu Arnautovic uglavnom flertuje sa sipkom a manje se bavi fudbalom. Covek je dosao nespreman za ozbiljan fudbal i trebace vremena i zelje da uhvati korak.

Arnautovic je ozbiljniji igrac od ludog Radonje i ima veliku zelju da zauzme mesto u prvoj postavi ali covek se odjavio po zavrsetku prosle sezone i tek sada maltene prolazi kroz pripremni period, trebace mu vremena da uhvati formu. O Radonjicu nemam nista novo da kazem sto vec nisam sto puta, da sam trener nikad ne bih potpisao igraca s takvim mentalitetom koliko god on bio dobar. Naravno da se izlomio cim je malo ozbiljnije poceo da trenira po dolasku Arnautovica, verovatno ga nece biti ni protiv Pafosa. Zali boze tolikog talenta stracenog na decka bez mozga.

• Author
9 hours ago, los borrachos said:

I treba Terza da im poruci da su jajare uzele 170m za tri igraca ovog leta a nece da daju 15m za našeg Velju.

A i hoce Terza da se kurci sa pomeranjem granica najvece prodaje u istoriji, ali lagano, svaki put za milion, kao svojevremeno Isinbaeva svetske rekorde za po 1 cm

Izgleda su hteli da ga uzmu za 6 miliona i neke "dodjem ti" bonuse, Terzic ih odjebao na keca.

On 13. 8. 2025. at 17:06, harper lee said:

Komentarise lik Tiknizjana na tviteru i kaze - izgleda da smo trazili igraca po sistemu "sve suprotno od Rodica, povoljno".lolol Opis godine.

Jbt, ja sam upravo shvattio da nema Rodića.

Je li moguće da smo uspeli da ga se otarasimo???

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.