Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

2 minutes ago, JPM said:

Kakav pedantan sudija?

Lik duplo strozi kriterijum ka nama imao. Rade za prigovor odmah dobio zuti u prvoj, a ovi iz Leha samo opomene. A rece onaj glavonja iz rts studija da se sad za svaku pricu daje zuti, samo kapiten prica sa sudijom.

Pa nije ovaj sudija sudio prvu :))

Ovaj je ovu odsudio perfektno

• Replies 6.5k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Ovi što igraju kod nas ne igraju u ligama petica zato što su malo prespori malo preslabi malo premalo znaju malo su glupi i tako...

Jebi ga to je realnost i osnovni razlog zašto se dešavaju ovakve stvari.

Just now, LeBron said:

Pa nije ovaj sudija sudio prvu :))

Ovaj je ovu odsudio perfektno

Znam ali su pravila jasna zar ne?

Ako nisi kapiten svaki protest je karton. Tako izjavio onaj Nedic.

• Author
6 minutes ago, Dimitrije said:

Ja sam gledao slovenacki prenos. Kulturno, odmereno, plus reporter navija za Zvezdu. Niti prica o uzasu, o katastrofi, niti kritikuje igrace. Iz komentara se vidi da reporter razume fudbal. Jedina steta zbog primljenog gola je gubljenje boda za koeficijent. Inace srpska publika po obicaju ne prati utakmicu, urla Kosovo je Srbija, peva UEFA mafija. Mesto toga treba da daje podrsku timu da im digne adrenalin.

Steta je i sto ne znate da se bodovi dobijaju za prolaz a ne za pobedu.lolol

Sto se ovog drugog oko Ivanica tice, prihvatam drugarsku kritiku za "jesam li vam govorio". Uvek sam mrzeo tu frazu ali sta da radim, omakla mi se. Poenta je da mi bez njega u timu nemamo nikakvu kreaciju u napadu jer Duarteu i Serifu to nije igracki forte, Olajinka nikad nije ni bio neki kreativac a Babika je tek dosao i izgleda da ce nam vrlo brzo pokazati da smo se malo zaleteli s tim transferom, osim ukoliko ne pocnemo da mu odbijamo od plate svaki put kad napravi prednost iskosa i ne sutne na gol. Nisu oni slucajno hteli da dovedu Tadica i davali mu nenormalne uslove za nas fudbal. Katai jednostavno vise ne moze na ovom nivou, on vidi i zna ali nije to vise taj igrac. Jeste Milson zajebao u onoj kontri sto nije video Lucica nego je dodao Kataiju ali onaj Kataijev pokusaj da ispravi tu gresku i prebaci stranu koji je jedva dobacio do prvog igraca Leha je testament prolaznosti karijere.

4 minutes ago, JPM said:

Kakav pedantan sudija?

Lik duplo strozi kriterijum ka nama imao. Rade za prigovor odmah dobio zuti u prvoj, a ovi iz Leha samo opomene. A rece onaj glavonja iz rts studija da se sad za svaku pricu daje zuti, samo kapiten prica sa sudijom.

ne znam kako porediš kriterijum dvojice sudija iz različitih utakmica, ali Rade je u prvoj dotrčao sa drugog kraja terena da iznese svoje cenjeno mišljenje, iako je Mirko kapiten već bio tu i pričao sa sudijom, i posle kartona je nastavio da jebe mater sudiji, totalno pomračenje 1 od najiskusnijih igrača. iako je pre toga dao gol, vodili, nije uopšte imao razoga za nervozu

• Author
24 minutes ago, Meduzalem said:

Ovo je totalna nedisciplina. Identična dva crvena u dva dvomeča, Seol i Rodrigao. Zatim i Krunić dobije bespotrebni žuti. Valjda da daju fore Pafosu.

Mučno za gledanje, atmosfera mumlajuća, komentatori za pucanje u čelo i zalivanje krečom. Taman kao i cela utakmica ali eto, prošli smo i super.

Sve su odluke bile na mestu. Jedina greska koju su sudije napravile na utakmici je jedan aut koji je pogresno dosudjen. Krunic je, na zalost, zasluzio zuti, popustila mu je koncentracija, zaleteo se i to je to. Nisam imao pojma da su on i Elsnik igrali pod virusom, to dosta toga objasnjava kad je igra Elsnika u pitanju.

Edited by harper lee

3 minutes ago, levi said:

ne znam kako porediš kriterijum dvojice sudija iz različitih utakmica, ali Rade je u prvoj dotrčao sa drugog kraja terena da iznese svoje cenjeno mišljenje, iako je Mirko kapiten već bio tu i pričao sa sudijom, i posle kartona je nastavio da jebe mater sudiji, totalno pomračenje 1 od najiskusnijih igrača. iako je pre toga dao gol, vodili, nije uopšte imao razoga za nervozu

Prema onome sto je onaj glasni Nedic pricao svaki protest igraca koji nije kapiten je zuti karton.

Jedino ako je lagao. Znaci sudija se tu ne pita nista u obavezi je da pokaze zuti.

• Author
23 minutes ago, JPM said:

Bukvalno su za bacanje.

Sve su to dobri i korisni igraci ali Radonjic je jedini pravi klasni igrac od svih nasih krila. Na zalost, njegovo mentalno stanje je da je veceras vodio navijanje sa tribine jer je, za razliku od uobicajenog, krenuo malo da trenira i smesta se povredio. Treba imati strpljenja sa ovim Babikom, on je veceras sve zadatke koje je dobio od strucnog staba odradio perfektno a sada je na tom istom strucnom stabu da malo poradi na njegovoj odlucnosti i odlukama kad udje u poslednju trecinu. On je kao novi igrac verovatno malo pod pritiskom da se dokaze i ne napravi gresku pa to izgleda jos traljavije nego sto smo vec znali da je traljavo kad smo ga dovodili.

Uzgred, malo je igrao pa je slabo primeceno ali Lucic je veceras bio veoma dobar za to vreme koliko je igrao.

Mislim da pobeda donosi 2 poena i nerseno jedan koji se zbrajaju i dele sa brojem nasih klubova koji su igrali u UEFA takmicenjima. Zvezdina pobeda bi malo poboljsala nas klupski koeficijent. No nema veze.

Katai se nadao da ce da igra u utakmicama za LS. Igrao je u prve dve, u drugoj vrlo dobro, a onda je izostavljen iz prve postave na utakmicama protiv Leha. Imam utisak da ga je to deprimiralo. U Poznanju nije hteo da preuzme traku od Krunica kada je usao u igru. Danas je delovao pogubljeno. Ivanicevo prisustvo u timu je znacajno jer on kreira igru. Ume to i Katai ali na zalost samo u domacim utakmicama. Milson je kreativan ali je nedisciplinovan a imam utisak i da mu fudbalski IQ nije bas visok. Imamo Radonjica (ako se oporavi), ali to nije igrac koga ja volim da gledam od pocetka utakmice. On menja dinamiku kada udje u igru kada je utakmica u toku. Konacno i Lucic, ali taj isto nema neki visok fudbalski IQ. Ko ce da zameni Krunica, Badjo, Kostov, Sljivic? Od njih trojce, Kostov bi bio moj izbor.

I ja bih danas dao prelaznu ocenu Lucicu. Jesta jednu izglednu priliku zakomplikovao jer je krenuo u zalamanje, ali igra u defanzivi i u tranziciji su mu bile dobre.

Edited by Dimitrije

Milson nije kreativan ni najmanje. Zna da dribla i spor.

Kada su prvi put objavili mogucnost da Babika dodje u Zvezdu, pogledao sam neke klipove sa njegovih utakmica. Jedna je bila posebno upecatljiva i objavili su je navijaci kluba u kome je igrao, da pokazu da je Babika los igrac i ujedno da ga ismeju. Ne mogu da nadjem taj klip, ali odista je groteskno. Babika dobija loptu na desnom boku, pretrcava protivnickog igraca, u sprintu ulazi u kazneni prostor, sam je 1-na-1 sa golmanom, usporava i onda mlako dodaje loptu golmanu. Kazu da ima ozbiljne probleme sa realizacijom jer ne moze da donese odluku sta da uradi kada je u prilici da poentira.

• Author

Krunicev izostanak ce svejedno biti veliki minus ali srecom Pafos nije narocito dobar u build-up pokretanju napada, igraju ono sto je Milojevic igrao u svom prvom mandatu u Zvezdi ali sa nesto kvalitetnijim igracima. Stoga necemo patiti zbog jedne od brojnih dobrih Krunicevih karakteristika a to je zatvaranje prostora koje defanzivci ne mogu da stignu da pokriju. Za razliku od prve utakmice gde nam je to donelo dosta dobrog ovoga puta smo preskupo platili Milojevicev strah od Pereire zbog kojeg je spustao Elsnika levo i ostavljao zjapecu rupu u sredini. I crveni Rodrigaa i zuti Krunica su dosli iz tog centralnog prostora ispred odbrane koji nismo dobro zatvarali. Naravno, Danac na klupi Leha je napravio korekcije u odnosu na prvu utakmicu ali ili mi nismo to prepoznali ili igraci nisu na terenu odradili korekcije.

Nisam siguran da ce se Milojevic usuditi da menja formaciju u tako bitnom dvomecu ali ja bih protiv Pafosa na prvoj utakmici igrao 3-4-3 sa Badjom kao trecim stoperom, Seolom i Tinknizjanom u liniji sa Elsnikom i Ivanicem i Serifom/Arnautovicem, Duarteom i Radonjicem/Babikom napred. Pafos ima dva iskusna i snazna stopera koje valja malo razvuci ali su generalno dosta spora i ne narocito disciplinovana ekipa tako da bi ponavljanja Seola i Tiknizjana za koja su obojica sposobni mogla da im naprave velike probleme.

Gledao sam danas Pafos-Dinamo. Pafos je dobra ekipa. Bice povuci-potegni. Ne znam da li ce Radonjic da se oporavi. Arnautovic bi morao da odigra bar pola sata u Lucanima da udje u takmicarski ritam i da se malo srodi sa igracima.

Edited by Dimitrije

Kakav je pafos u odnosu na Leh?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.