Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Utakmica za zaborav.

• Replies 6.5k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Prepustis loptu losijem timu uprkos 2 razlike i mnogostrukom manjim budzetom i dobijes sta si zasluzio

Bas gadna utakmica ,smuci ti se fudbal ,bas mi se ne gleda previše taj meč sa Pafosom,tek će to biti bolno za gledanje .

Imamo obezbedjenu LE i favoriti smo za prolaz u LS

Ja zaista ne znam sta je tu lose, za ovu utakmicu se maltene znalo da ce biti ruzna, i svi bi potpisali x pre meca

Veljko je mozda vec bolji stoper od Rodrigaa

Edited by LeBron

kakva svinjarija od utakmice majko draga. baš skup remi

Degenek ispoliva govnima Rodrigaa

Ovo je totalna nedisciplina. Identična dva crvena u dva dvomeča, Seol i Rodrigao. Zatim i Krunić dobije bespotrebni žuti. Valjda da daju fore Pafosu.

Mučno za gledanje, atmosfera mumlajuća, komentatori za pucanje u čelo i zalivanje krečom. Taman kao i cela utakmica ali eto, prošli smo i super.

1 minute ago, Frank Pembleton said:

Degenek ispoliva govnima Rodrigaa

Lisica i kiselo grozdje

• Author
1 minute ago, John Coltrane said:

Utakmica za zaborav.

Na zalost, nije. Da je za zaborav ne bismo igrali prvu sledecu bez Krunica.

5 minutes ago, LeBron said:

Imamo obezbedjenu LE i favoriti smo za prolaz u LS

Ja zaista ne znam sta je tu lose, za ovu utakmicu se maltene znalo da ce biti ruzna, i svi bi potpisali x pre meca

Veljko je mozda vec bolji stoper od Rodrigaa

Rodrigao ce ozbiljno ribanje da dobije za ovo zajebavanje sa ritanjem. Dva puta u dve utakmice ga igrac izbacuje biciklicom po sredini gola kao mulca, prvi put ga je Mateus spasao a sada je dobio crveni. Nece mi nimalo nedostajati protiv Pafosa.

S druge strane, izostanak Krunica ce biti veliki hendikep jer mi nemamo igraca da ga dostojno zameni osim ako ne vratimo Ivanica nazad. Kad sam vec kod Ivanica, danas se ponovo pokazalo ono sto godinama pricam, covek je ubedljivo najvazniji igrac ovog tima. Njegov mozak je jedino sto napred drzi ovu gomilu bezmozgovica da ne izgleda kao grupa zalutalih gradjana vec organizovana fudbalska celina.

28 minutes ago, MiddleClass said:

Ivanic i Elsnik veza ako se Mirko oporavi. Lijevo imamo igraca na bacanje

Bukvalno su za bacanje.

Ja sam gledao slovenacki prenos. Kulturno, odmereno, plus reporter navija za Zvezdu. Niti prica o uzasu, o katastrofi, niti kritikuje igrace. Iz komentara se vidi da reporter razume fudbal. Jedina steta zbog primljenog gola je gubljenje boda za koeficijent. Inace srpska publika po obicaju ne prati utakmicu, urla Kosovo je Srbija, peva UEFA mafija. Mesto toga treba da daje podrsku timu da im digne adrenalin.

3 minutes ago, harper lee said:

Na zalost, nije. Da je za zaborav ne bismo igrali prvu sledecu bez Krunica.

Rodrigao ce ozbiljno ribanje da dobije za ovo zajebavanje sa ritanjem. Dva puta u dve utakmice ga igrac izbacuje biciklicom po sredini gola kao mulca, prvi put ga je Mateus spasao a sada je dobio crveni. Nece mi nimalo nedostajati protiv Pafosa.

S druge strane, izostanak Krunica ce biti veliki hendikep jer mi nemamo igraca da ga dostojno zameni osim ako ne vratimo Ivanica nazad. Kad sam vec kod Ivanica, danas se ponovo pokazalo ono sto godinama pricam, covek je ubedljivo najvazniji igrac ovog tima. Njegov mozak je jedino sto napred drzi ovu gomilu bezmozgovica da ne izgleda kao grupa zalutalih gradjana vec organizovana fudbalska celina.

Nadam se da Ivanic zaigra, ali ako ne moze, ne preostaje nam nista drugo nego da nagovorimo Harpera da on zaigra. Covek sve vidi, razume, godinama prica ocigledne stvari, i sposoban je stoga da svojim mozgom organizuje gomilu bezmozgovica u organizovanu fudbalsku celinu.

Uzgred, da Rodrigo nije faulirao onog igraca, verovatno bi taj momak postigao izjednacujuci pogodak. Nije trebalo da dodje do faula, ali momak je prosao kroz nasu odbranu bez otpora i faul je bio jedini nacin da ga zaustave. Dobro da nije fauliran u kaznenom prostoru.

Sudija odlican, pedantan i gotovo bez greske.

Kakav pedantan sudija?

Lik duplo strozi kriterijum ka nama imao. Rade za prigovor odmah dobio zuti u prvoj, a ovi iz Leha samo opomene. A rece onaj glavonja iz rts studija da se sad za svaku pricu daje zuti, samo kapiten prica sa sudijom.

12 minutes ago, Dimitrije said:

Ja sam gledao slovenacki prenos. Kulturno, odmereno, plus reporter navija za Zvezdu. Niti prica o uzasu, o katastrofi, niti kritikuje igrace. Iz komentara se vidi da reporter razume fudbal. Jedina steta zbog primljenog gola je gubljenje boda za koeficijent. Inace srpska publika po obicaju ne prati utakmicu, urla Kosovo je Srbija, peva UEFA mafija. Mesto toga treba da daje podrsku timu da im digne adrenalin.

Neresen rezultat utice samo na nacionalni koeficijent, ne na Zvezdin, za klupski je samo prolaz bitan. A svakako jeste steta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.