Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

1 hour ago, LeBron said:

Pa nije ovaj sudija sudio prvu :))

Ovaj je ovu odsudio perfektno

Jedan od najboljih evropskih sudija iako dosta mlad. Iz elitne kategorije. Sudio bez greske.

• Replies 6.5k
  • Views 301.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

37 minutes ago, harper lee said:

Krunicev izostanak ce svejedno biti veliki minus ali srecom Pafos nije narocito dobar u build-up pokretanju napada, igraju ono sto je Milojevic igrao u svom prvom mandatu u Zvezdi ali sa nesto kvalitetnijim igracima. Stoga necemo patiti zbog jedne od brojnih dobrih Krunicevih karakteristika a to je zatvaranje prostora koje defanzivci ne mogu da stignu da pokriju. Za razliku od prve utakmice gde nam je to donelo dosta dobrog ovoga puta smo preskupo platili Milojevicev strah od Pereire zbog kojeg je spustao Elsnika levo i ostavljao zjapecu rupu u sredini. I crveni Rodrigaa i zuti Krunica su dosli iz tog centralnog prostora ispred odbrane koji nismo dobro zatvarali. Naravno, Danac na klupi Leha je napravio korekcije u odnosu na prvu utakmicu ali ili mi nismo to prepoznali ili igraci nisu na terenu odradili korekcije.

Nisam siguran da ce se Milojevic usuditi da menja formaciju u tako bitnom dvomecu ali ja bih protiv Pafosa na prvoj utakmici igrao 3-4-3 sa Badjom kao trecim stoperom, Seolom i Tinknizjanom u liniji sa Elsnikom i Ivanicem i Serifom/Arnautovicem, Duarteom i Radonjicem/Babikom napred. Pafos ima dva iskusna i snazna stopera koje valja malo razvuci ali su generalno dosta spora i ne narocito disciplinovana ekipa tako da bi ponavljanja Seola i Tiknizjana za koja su obojica sposobni mogla da im naprave velike probleme.

Milojevic nema muda za tako nesto

Uzgred tek cemo da vidimo da le se Arnautovic i dalje bavi fudbalom. Sad za sad izgleda ko rekreativac koji se kod prvog sprinta sjebo

24 minutes ago, beeva said:

Kakav je pafos u odnosu na Leh?

Zavisi kako se mi postavimo. Kod kuce po onim vremenskim uslovima mogu biti zajebani. Najvaznije je nekako dobiti prvu utakmicu makar i sa golom razlike

Pafos igra brze od Leha. Imaju nekoliko dobrih igraca. Onaj sto je zaboo drugi gol i Orsic su mi se dopali. Imaju i oni Babiku. Zove se Jaja.

• Author
1 hour ago, tsva said:

Milojevic nema muda za tako nesto

Uzgred tek cemo da vidimo da le se Arnautovic i dalje bavi fudbalom. Sad za sad izgleda ko rekreativac koji se kod prvog sprinta sjebo

Arnautovic i Radonjic ako ne budu igrali dvomec protiv Pafosa mogu komotno i da idu. To pogotovo vazi za Radonjica koji se danas povredjen verao po sipci i vodio navijanje.

Crveni karton Rodrigau nas je bas ostetio za revans, malo zbog njega a mnogo vise zbog toga sto bi Krunic verovatno izasao negde oko 65. minuta da smo ostali kompletni pa ne bi ni dosao u situaciju da dobije zuti. Sad nam je bas hitno da dovedemo onog stopera iz Norveske, ne toliko zbog te jedne utakmice koju ce Rodrigao da pauzira nego da ima pretnju da moze da ispadne iz prvog tima ako i dalje bude igrao joga bonito kad mu vreme nije. Covek je vrhunski stoper, imao je jednu akciju sa Ishakom jedan na jedan koju je toliko lagano resio da ovaj nije znao gde je lopta, ali morace malo da poradi na koncentraciji i disciplini.

Sve u svemu, osigurali smo tih osam utakmica u normalnim evropskim kupovima, klub je uzeo preko 4 miliona za ucesce u plej-ofu, Milojevic je udario i petnaestu recku u kvalifikacijama, sad nam vise nije o glavu i mozemo na miru da docekamo dvomec sa Pafosom. Dva crvena kartona u dva dvomeca kvalifikacija su previse, mora ekipa malo da zategne fokus. Gledam danas klupu kod 1:0 za nas dok smo bili kompletni, ponasanje i igraca i onog dela strucnog staba koji nisu Milojevic i Milosevic kao da smo igrali neku utakmicu domace lige na 20 bodova razlike. Dobro je sto ce ova dvojica odraditi suspenziju na Marakani a ne na Kipru, tamo ce biti mnogo zaguljenija utakmica.

Mene Pafos i pored laganog prolaza preko Dinama nije bas previse impresionirao, Kijevljani su na obe utakmice pravili neoprostive greske u odbrani i uglavnom su tako primali golove. Dinamo nije vise ona ekipa, Jarmolenko je jos uvek majstor ali je mator i jedva se krece, onaj njihov mnogo hvaljeni centarfor se nije video u obe utakmice a Shaparenko je vukao koliko je mogao ali ni on nije tolika klasa da sam pravi razliku. Ovi ostali su ispodprosecni igraci a golman im je tuga jesenja. Mislim da Kiprani uopste nisu mnogo bolji od Leha, ako su uopste bolji, najvece pitanje je kakvi cemo mi biti u tom dvomecu. Ocekujem malo golova na obe utakmice.

Отрешће их Милое. 1/1

9 hours ago, Frank Pembleton said:

Degenek ispoliva govnima Rodrigaa

Čekajte, kapiten TSC ide u studio da komentariše Zvezdu...

🤣

6 hours ago, Dimitrije said:

Pafos igra brze od Leha. Imaju nekoliko dobrih igraca. Onaj sto je zaboo drugi gol i Orsic su mi se dopali. Imaju i oni Babiku. Zove se Jaja.

Imaju oni i Davida Luiza fantom

Pafos treba lomiti u prvih 20 minuta na Marakani, bukvalno tu možemo riješiti ovaj dovmeč. Nemaju oni igrače koji su igrali u takvom ambijentu (imaju ih par) ali ostalo je Portugal, Šerif, Segunda, Seria B... Budemo li išli na sigurno, pa ganjali prolaz na kipru na +35 biće veselo. Ove lagano prolazimo na rani gol i potom bombardovanje iz kontre.

Vlasnici su ruski milijarderi Roman Dubov i Sergej Lomakin. Lomakin je poznat srpskoj javnosti kao generalni direktor Bokserskog saveza Srbije,  pominje se kao potencijalni investitor u srpski fudbal, konkretno u FK Loznica.

Dok Rusi vode klub, sportski sektor je pod španskom komandom. Trener Huan Karlos Karsado, dugogodišnji pomoćnik Unaija Emerija u Sevilji, Arsenalu i Pari Sen Žermenu, donosi veliko iskustvo.

Njegov "španski" stil igre karakterišu brzina, pokretljivost i konstantna opasnost po gol rivala. Najzvučnije ime u napadu je Mislav Oršić. Iskusni hrvatski reprezentativac i bivši igrač Dinama iz Zagreba postigao je gol protiv Dinama iz Kijeva i potvrdio svoju klasu.

Oršić, zajedno sa Rumunom Dragomirom i Brazilcem Brunom, čini napadački trio, iza kojeg je plejmejker Pepe.

Tim je prepun stranaca, a dominiraju Brazilci: Anderson, Jaja, Bruno, Pedrao. Portugalci Pepe i Kvina vode igru u sredini terena, dok defanzivni vezni igrači dolaze iz različitih zemalja. Muamer Tanković je Šveđanin, a Ivan Šunjić reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Odbranom komanduje portugalski desni bek Koreja, dok su centralni defanzivci Španac Goldar i Holanđanin Lukasen. Na levom boku je Kipranin Pileas.

Nedavno je stigao i David Luiz, ali će mu trebati vremena da se uklopi. Na golu je iskusni kiparski reprezentativac, 31-godišnji Neofitos Mihael.

10 hours ago, harper lee said:

Sve su odluke bile na mestu. Jedina greska koju su sudije napravile na utakmici je jedan aut koji je pogresno dosudjen. Krunic je, na zalost, zasluzio zuti, popustila mu je koncentracija, zaleteo se i to je to. Nisam imao pojma da su on i Elsnik igrali pod virusom, to dosta toga objasnjava kad je igra Elsnika u pitanju.

Da mu je bar ona bomba ušla završio bi ceo posao, nego me je iznervirao Krunićev brainfart a pogotovo onaj Rodrigaov uširo. Kao da gledam Seolov crveni, na identičnu foru. Na kraju su primili i gol, sve zajedno bez ikakvog smisla. Niti su gubili, jurili rezultat, bili pod pritiskom, ništa...

Nisam očekivao da će se igrati neki fudbal sinoć, kao što i nije. Navikao sam se i na ono mumlanje (iako sam mislio da nikad neću), čekaćemo i na Babiku kao na Šerifa da proradi. I od Miloja smo navikli da zatvara utakmice posle sat vremena. Otišli smo u plej of, sve je odrađeno po planu ali na onakve kartone ne mogu da budem ravnodušan. Uvek očekujem igru na nivou, po mogućstvu bez idiotizama kao sinoć ili kakve je radio Kanga. Da mu nije bilo toga u karakteru dočekao bi možda i veteranske dane u ligama petice.

Btw, kakva kriminalna predstava Dinama sinoć. Tek je ono bilo jezivo, ko je gledao. Biće Pafos ozbiljan test...

Edited by Meduzalem

55 minutes ago, Jesper23 said:

Pafos treba lomiti u prvih 20 minuta na Marakani, bukvalno tu možemo riješiti ovaj dovmeč. Nemaju oni igrače koji su igrali u takvom ambijentu (imaju ih par) ali ostalo je Portugal, Šerif, Segunda, Seria B... Budemo li išli na sigurno, pa ganjali prolaz na kipru na +35 biće veselo. Ove lagano prolazimo na rani gol i potom bombardovanje iz kontre.

Pa i ovde će da bude +35. Ni iz džepa ni u džep.

26 minutes ago, Meduzalem said:

Pa i ovde će da bude +35. Ni iz džepa ni u džep.

Ma ni blizu, kod nas će u 21 biti 25 a tamo +32 (barem prema prognozi), velika razlika. Uglavnom kako nama tako i njima, ali teren na Marakani je dosta širi, rupa umije da proguta.

Postalvja se pitanje samo ko umjesto Krunića? Ne bi me iznenadilo da to bude Bajo kao osigurač zadnje linije, a da Tiknizjan dobio dosta ofanzivniju rolu.

Ode Šerif u Arabiju, daleko je to od najavljivane PL, a u skladu sa njegovim realnim kvalitetima. Dobiće dobar ugovor da obezbjedi sebe i porodicu, zaslužio je to profesionalnim odnosom. Djeluje da Bruno može da iznese dosta tereta i to na više pozicija, a tu je i Arnautović pa da vidimo šta smo zamislili.

Edited by Jesper23

Što se tiče finansija, mi ćemo dobro proći jer smo Šerifa platili 4 a prodaćemo ga za 10 miliona. Odličan posao.

Što se tiče uticaja na igru veliki hendikep, ne samo da mi nemamo igrača sa takvim radijusom kretanja, snagom i solidnom brzinom, nego su takvi baš retki i u Evropi. Tako da sam prilično neopredeljen kako da reagujem na taj transfer. Opet, realno, ako čovek hoće da ide a ima još godinu dana ugovor, to je no brainer.

Ne sviđa mi se kako smo počeli sa Arnautovićem. Od toga da je po rečima Terzića "veliki profesionalac" koji brine o svom telu, do toga da ne može ni pola sata da odigra.

Što se tiče Pafosa, oni su mina. Nikakvo ime, sasvim korektna ekipa. Mislim da pobeda od dva gola razlike nama daje mirnu situaciju. Sa jednim golom razlike ili ne daj bože gorim ishodom u Beogradu, biće vrlo teško.

Bez Šerifa će nas trener morati da igra “fudbal” nema više durisanja lopte napred na njega ,moraće da se iznese lopta a to će sa ovako sporim veznim redom biti pakao .

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.