Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Naprdak je ispao još u oktorbru, oni su rang ispod i onako slabog ostatka lige

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Kako izgleda ove sezone, Napredak se nece zadrzati ni u Prvoj ligi.

• Author
3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Izgleda kao da igramo s kadetima.

Do skoro si iz ovih niže rangiranih timova mogao da vidiš nekog ko bi eventualno mogao da igra u Zvezdi, a sada ni pod šifrom razno.

Napredak je najgora ekipa u ligi, znali smo to i pre nego sto su dosli. Pri tom, za razliku od Milojevica Stankovic voli da pocinje sa najjacim timom a sad vise nema razloga ni da ne pocinje posto su nam ostali samo prvenstvo i jos dve utakmice u kupu. Ogromna je razlika u kvalitetu, dok smo igrali ozbiljno ne samo da smo dali cetiri gola nego Krusevljani nisu mogli da pipnu loptu.

Handel i Lucic ulaze u drugom poluvremenu.

• Author

I tako odosmo na dvocifrenu razliku u bodovima ni krivi ni duzni.lolol

38 minutes ago, harper lee said:

I tako odosmo na dvocifrenu razliku u bodovima ni krivi ni duzni.lolol

Do nad je što davno nismo na dvocifrenoj razlici.

Jel gleda neko video feljton Svi životi Siniše Mihajlovića? Po stilu bih rekao da su ga pravili isti ljudi koji su radili 250 stepenika i neke košarkaške emisije. Preporuka.

Terza rekao istinu!!

Terzić: Krenuli smo od tačke kao da danas dugujemo 800.000.000 €

Kakva krvopija i skakavac u jednom, neće ostati ništa posle njega.

“Mnogo smo uradili, pogotovo kada pogledamo odakle smo krenuli. Ukupan dug je premašivao osam godišnjih budžeta, to je kao da danas dugujemo 800 miliona evra. Najbolja revizorska kuća je došla i rekla da nema spasa, idemo u bankrot. Tad sam rekao čuvenu rečenicu: „Sad se pomerite“. Ništa ne bih mogao bez saradnika koje sam okupljao i Zvezda je danas dobro organizovan sistem i nema brige u narednom periodu.“

Sportklub
No image preview

Terzić: Krenuli smo od tačke kao da danas dugujemo 800.00...

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, prezadovoljan je sportskim i finansijskim rezultatima kluba od kako je došao na čelo rukovodstva.

Kostov, Avdic, Tinkizijan i Seol sigurno idu na ljeto. Moguce da sam nekog zaboravio

Avdić?

Zašto pobogu?

10 hours ago, MiddleClass said:

Kostov, Avdic, Tinkizijan i Seol sigurno idu na ljeto. Moguce da sam nekog zaboravio

Duarte, mozda Elsnik, Rodrigao, daleko bilo Krunic... Ima tu opcija

Edited by Milosh76

Nisu valjda budale da puste Krunića, on će im napraviti barem još 2-3 igrača za prodaju.

Jedino raduje najava da bi romb Mateus-Veljković-Eraković-Krunić mogao ostati na okupu. Ako prodamo bekove pored krila nam fale i bekovi, mada možda se Stankela prebaci na 3-5-2 ali onda ne vidim potrebu za prodajom Tiknizjana, on je savršen za taj sistem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.