Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author
23 minutes ago, sasha said:

Golman se ne računa u 5 izmena kada zbog povrede izađe

Racuna se. Ne racuna se izmena zbog povrede glave, koji god da je igrac u pitanju.

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

3 minutes ago, harper lee said:

Racuna se. Ne racuna se izmena zbog povrede glave, koji god da je igrac u pitanju.

Da, u pravu si, moja greška. Negde sam pročitao da ako se menja golman zbog povrede (sudija tako proceni) onda se ne računa. Sada gledam da to nije tačno.

Evo ovo video mada piše i igrač tako da se uklapa u tvoj post

Screenshot_20260305_171732.jpg

Edited by sasha

Ovo sa Mateusom izgleda stravično.

Verovatno potres mozga, valjda ne bude nešto gore pošto je koleno u glavu. Odmah je prebačen u bolnicu, biće on ok uskoro

Stanković:

Mateus, ne znamo još, budan je, svestan je, ali ima momente kad gubi pamćenje, vraća pamćenje. OK je, svestan je

Treba ga paziti večeras i buditi svako malo. Nadam se da će na intenzivnu u BG barem na par dana. Zajebano je.

Ako se secate, Petr Ceh je imao slicnu povredu u Celziju. Posle je branio sa zastitnim slemom.

Javio se i Mateus

Meridian Sport Srbija - Kladionica Meridianbet
No image preview

Javio se Mateus posle stravičnog sudara: Dobro sam i sreć...

Brazilac Mateus se oglasio nakon nezgodnog sudara koji je doživeo na utakmici protiv Novog Pazara, a koji je zabrinuo navijače i saigrače. Čuvar mreže je

Hteo-ne hteo, onakvi startovi samo zbog neopreznosti moraju drakonski da se kažnjavaju. Meni je narušio zdravlje samo što sam video.

• Author
57 minutes ago, kralj said:

Hteo-ne hteo, onakvi startovi samo zbog neopreznosti moraju drakonski da se kažnjavaju. Meni je narušio zdravlje samo što sam video.

Prvo i osnovno treba kazniti sudiju najmanje spustanjem za jedan rang takmicenja jer kreten nije cak ni faul sudio, nije odmah prekinuo igru, nije gledao VAR a morao je. Vazno je da je dao zuti Avdicu jer se pobunio zbog toga sto ga je igrac Pazara gadjao loptom nakon sto ga je faulirao. Kretencina kojoj treba zabraniti da ubuduce sudi Superligu.

Prica protivnickih trenera nakon zavrsetka utakmice se ponavlja. Kaze Lalatovic da je Zvezda dala dva gola iz dva suta, "jedan sa 30 m i jedan iz auta". Statistika belezi da je Zvezda imala 5 suteva u okvir gola i 9 van okvira (u ovih 9 se racuna i stativa).

Edited by Dimitrije

13 minutes ago, harper lee said:

Prvo i osnovno treba kazniti sudiju najmanje spustanjem za jedan rang takmicenja jer kreten nije cak ni faul sudio, nije odmah prekinuo igru, nije gledao VAR a morao je. Vazno je da je dao zuti Avdicu jer se pobunio zbog toga sto ga je igrac Pazara gadjao loptom nakon sto ga je faulirao. Kretencina kojoj treba zabraniti da ubuduce sudi Superligu.

Kretencina je pokusavala da bude domaci sudija nakon Lalatovicevih provokacija u medijima da bi zeleo da sudija ne pomaze Zvezdi. Sudija se upinjao da pokaze da je po zelji Lalatovica i domacina deleci Zvezdinim igracima zute kartone (a domacinima ni jedan, iako su zasluzili bar dva). Od svih zutih kartona koji su dobili Zvezdini igraci, jedino je onaj koji je dobio je dobio Seol opravdan. Karoni dodeljeni Erakovicu i Avdicu su besmisleni i predstavljaju udvaranje domacinu.

Edited by Dimitrije

kradu nas sudije blokaderi dry

20 minutes ago, harper lee said:

Meni su svi na terenu potpuno bizarno postupili, iz svakog ugla se vidi da je čovek dobio koleno u glavu i ostao da leži.

Baš sam gledao sudijinu poziciju i nije mu baš pogled bio zaklonjen, mada je pun kazneni, duga lopta prebačena glavom...

Ne bih išao tako daleko da sumnjam da je namerno prećutao, ali u pravu si, posao mu je ovo da vidi.

Ipak, bitnije je da se ovaj klipeta naknadno kazni desetak utakmica. Nije stvar ni do kartona ni do rezultata, 5 puta ovako da uleti ubiće nekoga. Meni je ovo izgledalo opasnije nego start na Čehu koji je završio u komi sa prelomom lobanje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.