Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Poruka

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Bole nas Qrac, jer..

Први тим Црвене звезде је јуче достигао вредност од 102 МИЛИОНА ЕВРА према Трансфермаркту!

Ова историјска цифра резултат је деветогодишњег играња у европским такмичењима, девет узастопних титула, пет везаних дуплих круна и врхунског рада свих људи у клубу који су Звезду учинили убедљиво најјачом у региону и поставили је раме уз раме са великим европским тимовима.

Вредност Звездиног тима ће тек да расте јер још увек није на прави начин урађена евалуација младих Звездиних играча који ће тек добити праву минутажу у наредним утакмицама.

32 minutes ago, John Dies at the End said:

Poruka

?

Nakon utakmice Crvene zvezde i Lila odigrane u februaru, društvenim mrežama i domaćim medijima proširila se tvrdnja da je klub kažnjen sa 40.000 evra zbog koreografije navijača sa likom Svetog Simeona. Te tvrdnje nisu tačne – UEFA je kaznu izrekla zbog drugih prekršaja, uključujući transparent „Fuck UEFA”. (...)

Međutim, UEFA je za Raskrikavanje potvrdila da ne postoji kazna koja se odnosi na samu koreografiju sa likom Svetog Simeona.

Iz ove organizacije navode da je Zvezda kažnjena zbog više prekršaja na istoj utakmici, ukupno sa 95.500 evra. 

Među njima su paljenje pirotehnike (17.000 evra), bacanje predmeta (10.500 evra), blokiranje prolaza na stadionu (28.000 evra), kao i kazna od 40.000 evra, koja je u javnosti pogrešno povezana sa koreografijom.

„Ova optužba se odnosila na transparent ’Fuck UEFA’”, precizno objašnjavaju iz Odeljenja za medije i odnose s javnošću UEFA za Raskrikavanje, dodajući da se to smatra prekršajem zbog isticanja neprimerene poruke na sportskom događaju, kao i narušavanja ugleda fudbala, a posebno UEFA.

https://raskrikavanje.rs/uefa-za-raskrikavanje-zvezda-nije-kaznjena-zbog-svetog-simeona-vec-zbog-uvredljivog-transparenta/

Edited by vememah

Ispod kulisa izgleda proslo da drzava uplacuje 2,5 miliona fudbalskom savezu, a krajnji korisnik Zvezda.

Ispod kulisa nagadjanja smrdljivog SP, jos uvek nema zvanicne potvrde bilo koje strane.

5 hours ago, John Dies at the End said:

Ispod kulisa nagadjanja smrdljivog SP, jos uvek nema zvanicne potvrde bilo koje strane.

Da, nigde zvanicno. Zato i napisah "ispod kulisa i izgleda", ogradio sam se 😀

Danas u 17h protiv Radnika u Surdulici

662761421_18582330778060348_719287770399

Edited by Milosh76

Kakav gol Elšnika- auto.

Tiknizijan lagano mogao da dobije crveni karton, a onda...

Elsnik vraca loptu Mateusu tako da ovaj ne moze da je stigne

1-0 za Radnik

Ne viđa se često. lolol

Tiknizijan do Kataia 1-1

Krunic do Ovusua 2-1

Edited by Milosh76

Cim sam ja seo da gledam drugo poluvreme, nakon 2-1 rezultata u prvom delu, smor totalni. Jace suteve od onih vidjenih bih i ja uputio. Zavrsni pas me isto nije odusevio. Domacin je bar pokusao da igra, mada su im sutevi bili prilicno bezopasni (ma koliko komentator sa Arene isticao neku navodnu opasnost po nas gol).

Taman sam odmorio oci na mecevima iz Holandije i sada me iznervirase nasi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.