Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

5 minutes ago, harper lee said:

Ma, ima on kvalitet da igra ovu nasu drljavu ligu jos uvek ali mi je vise pun kurac da ga gledam godinama kako juri licne rekorde po cenu igre.

Jasno. To sam i napisao ali vise bih voleo da se ne forsira radi tih rekorda.

A nekako mi u glavi uvek da ima 37-8 godina a ne 35.

Dugo je kod nas. D

• Replies 6.5k
  • Views 300.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Author

Vole Nislije Kataija pa to ti je, kad ne moze on sam pocaste ga.lolol

znao sam da ga katai daje cim harperu ide na zivce :)

mene vise nervira ovusu danas, dve puta je bio neodlucan u prvih petnaestak minuta u izglednoj poziciji. vise volim brzu odluku i realizaciju igraca (kao duarte), pa makar bila losa, nego kad stanu pred poslednji pas ili udarac i izgube loptu u svojoj neodlucnosti

Nama sva tri napadaca igraju slabo. Katai je nesto bolji od ostale dvojce. Ovusu je predvidljiv. Posto je levak, cim primi loptu krece udesno ili pokusava da dribla ali uglavnom neuspesno. Vazi za dobrog driblera ali to jos nisam video u Zvezdi. Valjda mu krene. Duarte je Duarte. Juri, troisi se ali mu je ucinak slab.

Edited by Dimitrije

Imam utisak da cemo do kraja sezone da dobijamo na misice. Tu i tamo cemo da kiksnemo ali cemo doci do titule.

• Author
2 minutes ago, Dimitrije said:

Nama sva tri napadaca igraju slabo. Katai je nesto bolji od ostale dvojce. Ovusu je predvidljiv. Posto je levak, cim primi loptu krece u desno ili pokusava da dribla ali uglavno neuspesno. Vazi za dobrog driblera ali to jos nisam video u Zvezdi. Valjda mu krene. Duarte je Duarte. Juri, troisi se ali mu je ucinak slab.

Igramo preko kurca vec drugu utakmicu, nije do ovog ili onog igraca. Za mene je najvece razocarenje za sada Erakovic koji igra uzasno lose otkako je dosao, od njega se ocekuje da bude vazan sraf u odbrani i u sledecim sezonama a za sada je nas najgori stoper od sve cetvorice koji su u konkurenciji za prvi tim.

• Author

Ali sta je plan ekipa koje dolaze na Marakanu i igraju ovako? Sve i da daju gol i uzmu bod opet ce da smrde u plej-autu a Zeljeznicar kojeg smo napunili ali su igrali fudbal su u vrhu tabele.

• Author

Sta je ovaj linijski sudija dizao i gde je on video ofsajd?

to je to. slaba konkurencija, nama dosadno da gledamo, igracima dosadno da igraju

• Author
57 minutes ago, roux senyurt said:

to je to. slaba konkurencija, nama dosadno da gledamo, igracima dosadno da igraju

Nije do slabe konkurencije vec do losih navika pojedinih ekipa. Mi smo Zeljeznicaru i Pazaru na Marakani dali 12 golova a to su ekipe koje su cetvrta i peta na tabeli, ove koje se zabunkerisu pa prime po dva gola ili ispadaju iz lige kao Napredak ili nece igrati u plej ofu kao Radnicki. Ekipe treba da igraju svoj fudbal kojim ce da pobedjuju sebi ravne ali takav fudbal treba da igraju i protiv nas bez obzira na rezultat. Tako ce da napreduju i da dodju u situaciju da nas ugroze na jednoj utakmici pre ili kasnije, ove ekipe koje igraju bunker ce da ostanu da tavore a to da li su izgubile 2:0 ili 5:0 im nikada nece znaciti nista. Razumem da igras zatvoreno na 0:0 ali da nastavis tako da igras i nakon sto primis gol je besmisleno.

1 hour ago, harper lee said:

Nije do slabe konkurencije vec do losih navika pojedinih ekipa. Mi smo Zeljeznicaru i Pazaru na Marakani dali 12 golova a to su ekipe koje su cetvrta i peta na tabeli, ove koje se zabunkerisu pa prime po dva gola ili ispadaju iz lige kao Napredak ili nece igrati u plej ofu kao Radnicki. Ekipe treba da igraju svoj fudbal kojim ce da pobedjuju sebi ravne ali takav fudbal treba da igraju i protiv nas bez obzira na rezultat. Tako ce da napreduju i da dodju u situaciju da nas ugroze na jednoj utakmici pre ili kasnije, ove ekipe koje igraju bunker ce da ostanu da tavore a to da li su izgubile 2:0 ili 5:0 im nikada nece znaciti nista. Razumem da igras zatvoreno na 0:0 ali da nastavis tako da igras i nakon sto primis gol je besmisleno.

slazem se. ono sto sam napisao se odnosilo na zvezdu i potencijalni nedostatak motivacije i profesionalnog izazova kad se zavrsi njena evropska sezona

• Author
16 hours ago, roux senyurt said:

slazem se. ono sto sam napisao se odnosilo na zvezdu i potencijalni nedostatak motivacije i profesionalnog izazova kad se zavrsi njena evropska sezona

Samo kazem da mi se cini da je nedostatak kvaliteta u tom smislu manji problem od nacina igre. Ako ekipa igra na celom terenu, visoko te napada i vuce tranziciju sa vise igraca hteo ne hteo moras da trcis vise u oba pravca, sto automatski podize ritam utakmice. Taj nacin igranja fudbala jeste rizican za ekipe manjeg kvaliteta kad igraju protiv favorita jer se daje vise prostora boljim i tehnicki kompetentnijim ekipama da razviju svoju igru gde njihov veci kvalitet lakse moze da se realizuje ali nije svaka utakmica u nasoj ligi utakmica protiv Zvezde. Zato sam pomenuo Zeljeznicar, oni su insistirajuci na svom nacinu igre gadno nastradali na Marakani i primili sedam golova ali su takodje cetvrta ekipa na tabeli, odmah iza ove tri daleko najskuplje, sto znaci da se na nivou lige takvo shvatanje fudbala isplati i rezultatski. To takodje vazi za Radnik iz Surdulice koji ove godine mozda po prvi put igra za nase prilike solidan i atraktivniji fudbal od onog kojeg su godinama igrali i takodje je visoko pozicioniran.

Dakle, moj je utisak da nema rezultatskog opravdanja za ekipe da igraju dekadentan fudbal sa po devet ili deset igraca iza lopte i da je glavni problem jos uvek dominacija "iskusnih i dokazanih trenera", zapravo vecitih matorih lelemuda koji se ceo zivot vrte po superligaskim ekipama racunajuci da ce uvek imati tezgu zbog naravi predsednika klubova da smenjuju trenere posle dve lose utakmice. Kvalitet terena u ligi je bitno poboljsan, jos da se izvrsi trenerska smena generacija u korist mladjih trenera koji prate moderne trendove i mozda ce se nesto promeniti na tom planu. Mi nikad necemo imati vrhunsku ligu sve i da je ona besprekorno cista sto se regularnosti tice i da sve sami Sokrati vode klubove ali nema razloga da nemamo ligu koja prati moderne fudbalske trendove pa za koliko imamo kvalitet tako cemo i igrati. Uostalom, Zeljeznicar i Radnik koje sam pomenuo su do ovakvih njihovih igara doveli mladji i prespektivniji treneri.

Ovako ce vecno ostati ovako kako si rekao, da je frustracija i za igrace i za publiku da gleda ekipe kako 90 minuta sede u krilu svom golmanu, igraci padaju na svaki kontakt i valjaju se kao da ih je kamion udario i to ne da bi izvukli bod ili tri vec da bi izgubili manjom razlikom. I vecno cemo slusati trenere kako posle utakmice koju su izgubili razlikom od cetiri-pet golova sviraju kurcu kako su izgubili jer su naivno primili prvi gol, drugi slucajno, za treci sudija nije morao da svira a onda je "tesko igrati protiv Zvezde kad ima rezultat". Kao da ih pobedjuje sticaj okolnosti a ne njihova kukavicka, oportunisticka igra.

40k eura kazne zbog koreografije protiv Lilalolol

Смета им шта?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.