Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Mi smo imali sreće kod one stative ali su oni imali još više sreće kod poništeno gola iz ofsajda. Bilo je za dlaku.

• Replies 6.5k
  • Views 300.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Dobro poluvrijeme, šteta što Stanković mora krpiti na desnom krilu, ali do toga je dovela vizionarska Terzićeva politika. Doduše ima i Milsona na klupi, moglo bi se probati u 2. poluvremenu, ali kao da gledam da ja Lučić garantovana prva opcija na krilu.

bila mini sorka na zapadu. matorci oterase neku dvojicu

1 minute ago, hrkljush boys_2 said:

Dobro poluvrijeme, šteta što Stanković mora krpiti na desnom krilu, ali do toga je dovela vizionarska Terzićeva politika. Doduše ima i Milsona na klupi, moglo bi se probati u 2. poluvremenu, ali kao da gledam da ja Lučić garantovana prva opcija na krilu.

Nije Milson za ovaj nivo fudbala.

• Author

Selta je nerealno prljava ekipa, podseca na one mediokritetne spanske ekipe od pre 40 godina, a ovaj italijanski slepac im je na svaki flop pao.

Katai je 25 minuta izgledao kao onaj Katai od pre deset godina ali to je otprilike i toliko koliko moze. Da ima malo vise snage imao bi jos taj jedan korak vise i onaj faul koji je napravio kod prvog gola bi bilo remplovanje jer bi stigao telom da uradi ono sto je uradio ispruzenom rukom. Kostov je igrac manje na terenu zato sto se usrao, njega su spanski govnari bas targetirali i pretukli i uspelo im je da ga izbace iz utakmice.

Stalno nas prate iste stvari koje dolaze rutinom a mi ih nemamo, sve sto su Spanci napravili je bilo ili iz nasih tehnickih gresaka, ili zato sto nismo stigli na vreme da napravimo faul na sredini terena, ili iz tako neke slicne gluposti.

Arnautovic je bog fudbala, onaj prijem kod ponistenog gola je rezervisan samo za najvece majstore. Jedan slican prijem i gol, ako se ne varam Denisa Bergkampa, se vrti na youtube-u godinama kao jedan od najmajstorskijih golova koji su ikada postignuti. Samo onaj ko je igrao fudbal zna sta znaci zalepiti na vrh kopacke pas od 35 metara sa onolikim efeom koji ti dolazi preko glave i bezi od tebe. Onako nesto se ne vidja cesto, pogotovo ne poslednjih godina.

Realno, Zvezda je bila bolja. Sudija je kreten, izmislio žuti za Krunića, još par nebuloznih odluka. Čak je i prvi Zvezdin gol priznao iako je bilo očigledno da je bio faul, morao je VAR da interveniše. Pitanje je koliko će još Katai moći da izdrži.

• Author
Just now, Zico said:

Realno, Zvezda je bila bolja. Sudija je kreten, izmislio žuti za Krunića, još par nebuloznih odluka. Čak je i prvi Zvezdin gol priznao iako je bilo očigledno da je bio faul, morao je VAR da interveniše. Pitanje je koliko će još Katai moći da izdrži.

Da si ti ziv i zdrav, Katai je vec oko 30. minuta crkao i iskljucio se iz utakmice. Do tada je igrao kao zmaj ali tacno se videlo kad je ispustio paru.

2 minutes ago, Lo Zingaro said:

Nije Milson za ovaj nivo fudbala.

Itekako jeste, ali dobro, doduše i Radonjić je na klupi, na njega sam i zaboravio... Sad tek provalih da je Babicka na pozajmici u Turskoj.

Edited by hrkljush boys_2

ponistavanje arnautovicevog gola je kao unistavanje umetnickog dela, zakonski bih to zabranio

4 minutes ago, harper lee said:

Arnautovic je bog fudbala, onaj prijem kod ponistenog gola je rezervisan samo za najvece majstore. Jedan slican prijem i gol, ako se ne varam Denisa Bergkampa, se vrti na youtube-u godinama kao jedan od najmajstorskijih golova koji su ikada postignuti. Samo onaj ko je igrao fudbal zna sta znaci zalepiti na vrh kopacke pas od 35 metara sa onolikim efeom koji ti dolazi preko glave i bezi od tebe. Onako nesto se ne vidja cesto, pogotovo ne poslednjih godina.

Ou jeaa!

Kad je vaskrsao Lučić?

Uhhh, kakva sreća...

drugi put tiknizijan ispada ovako danas

Mislim da su obe zamene bile više disciplinske nego taktičke.

• Author

Kapiram alibi logiku da se gurnu klinci pa da se ima izgovor na konferenciji za stampu ali ovo je bas previse izdrkavanja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.