Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Zaric ce da bude sledeca velika prodaja posle Kostova, taman je toliko mladji.

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Dzaja je bio klasicno krilo, brz, odlican dribler, fantastican centarsut, dobar golgeter ali nije bio eksplozivan. Doduse u Dzajino vreme fudbal je bio drugaciji od danasnjeg.

Ne znam paze li na njihovu ishranu u klubu, kao i misicnu masu, ali ono malo što sam video da im daju da jedu u klubu me ne inspiriše nadom.

Edit: mislim na mlade

Edited by dragance

Sta im daju da jedu?

Imaju nutricioinistu u strucnom stabu pa ne verujem da prvotimci jedu bas splacine. Niti verujem da momci iz omladinske skole imaju losu ishranu. Neki od njih deluju kao od brega odvaljeni, a neki su sicusni. Zavisi od gena, zavisi od navika stecenih u roditeljskom domu, a i zavisi od treninga u teretani. Maksimovic se nije uredno hranio jer nije imao tu naviku. U Nemackoj ga na to primoravaju. Cak mu i zube popravljaju. Kod nas te navike nema.

Maksa i jeste delovao slabasno za svoju visinu.

Kostov deluje da ima idealnu tezinu.

Da ne rušim mnogo sneška, meni je Malme od sinoć delovao lošije od većine, ako ne i svih domaćih prvoligaša. Imali su neku pismenu postavku, nesumnjivo da mogu da igraju bolje, ali izgledaju baš kao ekipa koja je završila 6. u Švedskoj, a poslednju ligašku utakmicu igrala početkom novembra.

Igrali smo i mi dobro, razlika u klasi je bila zrela za 3-4 razlike.

Ne bih se kladio u ne znam kakvu domaću dominaciju, u poslednjoj trećini bismo morali mnogo bolje.

Odbrana je u odnosu na Miloja nebo i zemlja.

Odbrana u vreme Miloja je primila 0 golova u 3 evropske utakmice, cak i kada smo ostali bez Ucene na pocetku utakmice. Ovo je Milojev tim koji je napravio dobre rezultate u Evropi i kome Stankovic podize kvalitet.

Edited by Dimitrije

56 minutes ago, Dimitrije said:

Odbrana u vreme Miloja je primila 0 golova u 3 evropske utakmice, cak i kada smo ostali bez Ucene na pocetku utakmice. Ovo je Milojev tim koji je napravio dobre rezultate u Evropi i kome Stankovic podize kvalitet.

Milojev je tim, ali način na koji pristupamo izgubljenim loptama i fokus na tome da se što pre povrati posed pravi ogromnu razliku.

Ima naravno i do protivnika, ali u tim utakmicama je Mateus bio ključni igrač, a juče je mogao da ponese tetris na teren.

Jeste, sve je juce dobro izgledalo. Ali cini mi se da je dobrom utisku koji je ostavio Zvezdin tim znacajno doprineo slabi Malmeov tim. Da sacekamo Seltu.

21 hours ago, Dimitrije said:

Imaju nutricioinistu u strucnom stabu pa ne verujem da prvotimci jedu bas splacine. Niti verujem da momci iz omladinske skole imaju losu ishranu. Neki od njih deluju kao od brega odvaljeni, a neki su sicusni. Zavisi od gena, zavisi od navika stecenih u roditeljskom domu, a i zavisi od treninga u teretani. Maksimovic se nije uredno hranio jer nije imao tu naviku. U Nemackoj ga na to primoravaju. Cak mu i zube popravljaju. Kod nas te navike nema.

Ja sam video kadete i zensku sekciju da imaju obroke u klupskom kafeu. Jeli su ono sto je tada bilo u dnevnoj ponudi. Nadam se da bolje paze omladince, a narocito seniore, mada mi je strah dublji od nade. Omladinci i seniori se ne hrane tamo na svu srecu.

3 minutes ago, dragance said:

Jeli su ono sto je tada bilo u dnevnoj ponudi.

strašno ph34r

Bice bas teško protiv Selte,u sjajnoj su formi

Edited by Bogotac

• Author
On 23. 1. 2026. at 22:12, Dimitrije said:

Jeste, sve je juce dobro izgledalo. Ali cini mi se da je dobrom utisku koji je ostavio Zvezdin tim znacajno doprineo slabi Malmeov tim. Da sacekamo Seltu.

Nista posebno necemo saznati ni posle Selte, rezultati protiv toliko razlicitih protivnika kakvi su Malme i Selta slabo imaju veze s tim. Ono sto je bilo evidentno protiv Malmea je da smo imali neke ohrabrujuce novine u igri, pre svega u realizaciji presinga i napadanju drugih lopti. Stankovic se ocigledno rukovodi Gvardiolinom taktikom da se u prve dve trecine moraju znati automatizmi u igri a u poslednjoj trecini sta dobijemo je stvar kvaliteta, dobrih odluka i individualnih karakteristika igraca. Rezultat protiv Malmea nije bio previse bitan, verujem da bi i Milojevic iscedio jednu takvu pobedu, ali cinjenica da smo imali utakmicu pod apsolutnom kontrolom skoro sve vreme i da nam protivnik posle drugog minuta utakmice nije napravio nijednu sansu, niti nas je pritiskao u nasih 16, je vec dobar signal da se nesto u igri menja.

Vaznije od te utakmice sa Seltom je prelazni rok, on ce nam pokazati mnogo vise. Tim nam jos uvek nije dobro izbalansiran i na nekim pozicijama nemamo odgovarajuci kvalitet. Kakvu god igru da imamo to nece promeniti cinjenicu da Katai ne moze da trci, da Radonjic nece da igra ozbiljno, da Lucic nema kvalitet, da se na Milsona ne racuna ozbiljno i da se jos uvek ne zna da li je Babika pojacanje ili nije. Na zimu ce te dileme morati da budu razresene, neke kupovine i prodaje moraju da budu obavljene da bismo znali na cemu smo na leto ali i u eliminacionoj fazi Lige Evrope gde ce potencijalna pojacanja vec moci da igraju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.