Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

2 hours ago, Хетерија said:

Претерује. Штутгарт је био најбоља утакмица ако гледамо и играчки и резултатски а и јачину противничке екипе.

Stuttgart je bila "kontranapad" igra, cekali smo rivala koji se otvorio i zabijali golove iz kontre na sirok prostor, nikakve igre tu nije bilo spektakularne, niti presinga niti bilo cega slicnog. Naravno da je velika pobeda, ali ovde se radi o celekopupnom utisku. Na taj nacin moze da kazemo i da je pobeda nad Liverpoolom najveca od Barija, sto i jeste, ali sa fudbalske strane, to je bilo prezivljavanje 90 min, ako me razumes. O tome se radi, ne o jacini pobede kao takvoj, vec o utisku.

Znaci, akcenat je na utisak i kako je ekipa delovala od 1 do 90 minute, o tome se radi. Naravno da je pobeda nad premijerligasom ili bundesligasom sama po sebi spektakl i to niko ne spori, ovde se vise radi o "nasoj ligi" timova, YB, Ludgorets, Kopenhagen i slicni timovi, uvek smo na strani prezivljavali takve utakmice, cesto igrali iza lopte, znali i da napadamo, ali sigurno nismo igrali presing u 91 min na 15m od gola domacina. To je poenta.

Ne moze se to igrati protiv Liverpoola, to je suludo i nemoguce, znaju se neka pravila, ali da li je imponovala igra vecini navijaca, odgovor je DA i to je istina. Ne svidja mi se petljanje ispred gola i olako propustanja obecavajucih pozicija, ali to radimo citave sezone. Iako na strani smo vec dobijali sampiona Gibraltara, Poljske, Austrije, Svedske, a zamalo i sampiona Kipra, da nije bilo onog user gola koji se zabija jednom u xyz utakmica.

Dobili smo i Lil, a mogli smo i Seltik. Pa cak i Porto u gostima, da je Duarte zabio onu sansu.

Toliko ismejavanja tima, a rezultati u Evropi demantuju navijace, interesantna stvar, zaista, nikad bednija domaca kampanja, a nikad uspesnija evro kampanja.

Edited by gorance

Ma nema govora, ono juče je bilo nešto što se ne viđa često od naših ekipa i reprezentacija, ako ikad. Agresija 90 minuta, imao sam utisak da gledam Atletiko Madrid ili nešto slično. E sad, da li će ovo moći da bude standard ili su juče imali neki ekstra motiv ili šta god, videćemo.

44 minutes ago, gorance said:

Stuttgart je bila "kontranapad" igra, cekali smo rivala koji se otvorio i zabijali golove iz kontre na sirok prostor, nikakve igre tu nije bilo spektakularne, niti presinga niti bilo cega slicnog. Naravno da je velika pobeda, ali ovde se radi o celekopupnom utisku. Na taj nacin moze da kazemo i da je pobeda nad Liverpoolom najveca od Barija, sto i jeste, ali sa fudbalske strane, to je bilo prezivljavanje 90 min, ako me razumes. O tome se radi, ne o jacini pobede kao takvoj, vec o utisku.

Znaci, akcenat je na utisak i kako je ekipa delovala od 1 do 90 minute, o tome se radi. Naravno da je pobeda nad premijerligasom ili bundesligasom sama po sebi spektakl i to niko ne spori, ovde se vise radi o "nasoj ligi" timova, YB, Ludgorets, Kopenhagen i slicni timovi, uvek smo na strani prezivljavali takve utakmice, cesto igrali iza lopte, znali i da napadamo, ali sigurno nismo igrali presing u 91 min na 15m od gola domacina. To je poenta.

Ne moze se to igrati protiv Liverpoola, to je suludo i nemoguce, znaju se neka pravila, ali da li je imponovala igra vecini navijaca, odgovor je DA i to je istina. Ne svidja mi se petljanje ispred gola i olako propustanja obecavajucih pozicija, ali to radimo citave sezone. Iako na strani smo vec dobijali sampiona Gibraltara, Poljske, Austrije, Svedske, a zamalo i sampiona Kipra, da nije bilo onog user gola koji se zabija jednom u xyz utakmica.

Dobili smo i Lil, a mogli smo i Seltik. Pa cak i Porto u gostima, da je Duarte zabio onu sansu.

Toliko ismejavanja tima, a rezultati u Evropi demantuju navijace, interesantna stvar, zaista, nikad bednija domaca kampanja, a nikad uspesnija evro kampanja.

Ма да, забили се у бункер и тако дали пет комада на срећу, ништа играли нисмо, никакав пресинг из ког смо отели лопту већ су нам швабе саме додавале лопту у ноге. У ствари кад боље размислим Штутгарт је сам себи дао 5 голова. Не може се поредити победа против једног Малмеа ком је ово резултатаки безначајна утакмица од победе против једног Штутгарта у Лиги Шампиона где смо заиста изгледали одлично нити смо могли против екипа као што је Штутгарт на исти начин доминирати као против Малмеа. Горанче, врати се на покојни РСБ па тамо мрачи.

Edited by Хетерија

29 minutes ago, Nikodije said:

ili su juče imali neki ekstra motiv ili šta god, videćemo.

Deki podelio pred pocetak utakmice

al pacino drugs GIF

idete na seltu?

Ja bih voleo, ali nisam siguran da ću uspeti da odem na vreme posle sastanka u Londonu dan pre.

• Author
39 minutes ago, Хетерија said:

Горанче, врати се на покојни РСБ па тамо мрачи.

Cemu ovo? Pri cemu, ako dosledno tumacimo sta je ko napisao ne mraci on vec ti.

Deckie utegao.

bice finih partija ove godine

ima uz sebe i dobar strucni stab, sto mnogi potcenjuju. ono sto je falilo Miloju npr.

Uz ovu igru vraća se standardu Super ligi na 5-6 komasacije po meču.

Enem bi mogao da se proslavi.

• Author
8 minutes ago, sigurnost said:

Uz ovu igru vraća se standardu Super ligi na 5-6 komasacije po meču.

Enem bi mogao da se proslavi.

U prvi tim za nasu ligu od iskusnijih igraca treba staviti da igraju samo one sa ambicijom ili visokom sportskom kulturom. Dakle, Mateus, Krunic i Ivanic, cesto Seol i Tiknizjan, povremeno Elsnik i to je to. Celo prolece iskoristiti da se naigraju Uchena, Gudelj, Handel, Owusu, Enem i jos ta pojacanja ako neko uopste dodje u zimskom prelaznom roku kako bi se sto je moguce bolje uigrali i/ili rutinom ispravili neke greske koje ponavljaju. Iz nekog razloga koji ni meni samom nije narocito jasan imam dosta velika ocekivanja od Uchene i Handela i verujem da mogu da budu ozbiljna pojacanja za nas.

Edited by harper lee

Sinoc je Handel unio nevjerovatnu mirnocu. Jeste usao pred kraj, ali svaki pas i svako dribling mu je bio savrsen...

• Author
13 minutes ago, MiddleClass said:

Sinoc je Handel unio nevjerovatnu mirnocu. Jeste usao pred kraj, ali svaki pas i svako dribling mu je bio savrsen...

Handel je pod Milojevicem bacio kroz prozor sest meseci svog napretka, iskreno se nadam da ce u ovom modernijem Stankovicevom sistemu profitirati i proigrati na nivou talenta kojeg je pokazivao u ranijim klubovima. Pisali smo to tome bar stotinak puta, Milojevicev sistem igre je prilagodjen tacno odredjenom tipu igraca sa tacno odredjenim prednostima na terenu i ako uspes da selektiras takav tim takmicarski moze da bude (i bio je kod njega) izuzetno efikasan. Problem s njim u poslednjih nekoliko sezona je sto je postojao jasan nesklad izmedju ambicija kluba i selekcije pravljene na osnovu tih ambicija i karaktera prvog trenera i njegovog strucnog staba, stoga niti smo mi imali igru sa ovom selekcijom, niti je Milojevic s njom mogao da napravi ono sto je hteo. Taj problem se pojavio jos u prvom Milojevicevom mandatu i svi smo znali da ce se pojaviti opet, osim uprave kluba koja ga je vratila na klupu u panici kad je Bahar implodirao.

2 hours ago, harper lee said:

U prvi tim za nasu ligu od iskusnijih igraca treba staviti da igraju samo one sa ambicijom ili visokom sportskom kulturom. Dakle, Mateus, Krunic i Ivanic, cesto Seol i Tiknizjan, povremeno Elsnik i to je to. Celo prolece iskoristiti da se naigraju Uchena, Gudelj, Handel, Owusu, Enem i jos ta pojacanja ako neko uopste dodje u zimskom prelaznom roku kako bi se sto je moguce bolje uigrali i/ili rutinom ispravili neke greske koje ponavljaju. Iz nekog razloga koji ni meni samom nije narocito jasan imam dosta velika ocekivanja od Uchene i Handela i verujem da mogu da budu ozbiljna pojacanja za nas.

Pored ovih igraca, ocekujem da igraju i Avdic i Stankovic. Mislim da D. Stankovic voli ovu dvojcu igraca; Avdica je u jednom inteervjuu nahvalio. Ne znam sta ce da bude sa Zaricem. Meni se on dopada, klasicno krilo, brz, dobar dribler, ume da centrira a i drzak je kada dodje u situaciju da direktno napadne gol. Zanima me sta ce da bude i sa Radonjicem.

• Author
Just now, Dimitrije said:

Pored ovih igraca, ocekujem da igraju i Avdic i Stankovic. Mislim da D. Stankovic voli ovu dvojcu igraca; Avdica je u jednom inteervjuu nahvalio. Ne znam sta ce da bude sa Zaricem. Meni se on dopada, klasicno krilo, brz, dobar dribler, ume da centrira a i drzak je kada dodje u situaciju da direktno napadne gol. Zanima me sta ce da bude i sa Radonjicem.

Igrace oni sigurno kao alternative Seolu i Tiknizjanu ali nemam bas poverenja da i jedan i drugi mogu bolje od ovoga sto igraju. Avdic je jos uvek dosta mlad ali deluje mi kao akcelerant i sumnjam da ce napraviti neku karijeru a Stankovic ce biti i ostati klupski igrac koji moze da zakrpi ali nema neki plafon. Meni je to OK, timovi i treba da imaju pouzdane klupske igrace kao alternative. Za Zarica jos uvek ne znam sta da mislim jer je jos uvek jako mlad ali igra na poziciji gde ga malo koci genetika i morao bi biti ekstremno kvalitetan da bi napravio veliku karijeru. Jeste on brz ali je fizicki dosta slab i nije narocito eksplozivan. Nije slucajno sto kad gledas ove najvece klubove ti brzi krilni igraci koji prave razliku na najvisem nivou su ili crnci ili freakovi prirode poput Ronalda, njihove genetske predispozicije im omogucavaju mnogo vecu eksplozivnost. Alternativa su krilni igraci superiorne tehnike koji mogu mnogo s loptom na malom prostoru, ako to Zaric ne bude imao nece imati ni vecu karijeru.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.