Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Replies 6.5k
  • Views 300.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Just now, Lo Zingaro said:

Znaci kradu mesta nasoj decitm?

yep

1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said:

ne narocito, samo nisu dobri fudbaleri

Za razliku od Stankovića i Lučića.

Ne znam zaista kakvu smo mi prepreku imali da gurnemo Duartea i Arnautovica od starta napred, mogao je Elšnika pomjeriti lijevo i onako Katai ulazi u sredinu da otvori bok Tiknizjanu. Duarte je pokazao da može odraditi dobar posao u pritisku, da se može spustiti niže i glumiti lažnu devetku. Mogli smo igrati romb u sredini, tona mogućnosti. Katai ima snage za 30 minuta, sad biraš da li je to prvih ili poslednjih 30 minuta utakmice, mislim da je svrsishodnije da to bude poslednjih 30 minuta kada energetski nivo protivnika padne. Eraković i Veljković bi mogli biti odličan tandem, obojica su brzi, trebamo igrati agresivno i visoko. U semu tome nam je Tiknizjan najveći problem, zaista ima problem sa procjenom dugih lopti. On i Katai su hodajuća mina,

Krunić je suvo zlato ove ekipe, bio sam oduševljen njegovim dolaskom, nakon sporog starta pomislio sam da je odustao od fudbala, ali momak razvaljuje. Sa njim smo mi kompaktna ekipa, opet pomaže što imamo tu kičmu tima kroz sredinu on i Marko odrade tonu posla.

Mislim da je izvučen maksimum iz ove ekipe, ovih 14 bodova je zaista veliko, mogli smo možda još 2-3 boda štipnuti (Seltik kući).

Edited by Jesper23

11 hours ago, harper lee said:

Ne bas, on igra na mestu Elsnika i bice u timu na toj poziciji kad Slovenac ode.

Deluje mi suviše svilen i mekan za to, da bi zauzeo njegovo mesto mora da bude sposoban da trči ko navijen i da krlja po potrebi. Niti ima telo niti karakter za to, makar po onome što je pokazao kad god je bio na terenu. Da se ogradim da ga pre Zvezde nisam gledao.

Utakmice plej-ofa su 19. i 26. februara, a Crvena zvezda će revanš igrati na stadionu „Rajko Mitić“.

Zreb je u 13h, rivali PAOK ili (opet) Lil

Edited by Milosh76

12 minutes ago, Milosh76 said:

Utakmice plej-ofa su 19. i 26. februara, a Crvena zvezda će revanš igrati na stadionu „Rajko Mitić“.

Zreb je u 13h, rivali PAOK ili (opet) Lil

Sranje je sto derbi pada 21, u sendvicu tog dvomeca.

Lil

Zajeban protivnik, jako čvrst. Sreća nam je što ne cveta cveće ni u njihovo preduzeće. Daleko su od LŠ mjesta, a blizu su sredine tabele, na sve to imaju dosta povreda. Sigurno neće izaći sa rezervnim sastavom, biće to dvije jako tvrde utakmice.

34 minutes ago, samo_opusteno said:

Sranje je sto derbi pada 21, u sendvicu tog dvomeca.

22.2. nedelja je derbi

Sve je u znaku 2

Derby je za navijace i klub, vazniji nego dvomec sa Lillom. Problem je sto je ekipa matora, nakon gostovanja Lillu, sledi putovanje nazad, pa u nedelju odmah derby. Ne bi bilo lose da se odlozi utakmica, ako pravila dozvoljavaju. Ulog je preveliki da bi na derby izasli iz aviona.

• Author
1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Deluje mi suviše svilen i mekan za to, da bi zauzeo njegovo mesto mora da bude sposoban da trči ko navijen i da krlja po potrebi. Niti ima telo niti karakter za to, makar po onome što je pokazao kad god je bio na terenu. Da se ogradim da ga pre Zvezde nisam gledao.

Da si ti u pravu Handel tek ne bi mogao da igra umesto Krunica koji je fizicki duplo jaci igrac od Elsnika. Na srecu, fudbal nije MMA i snaga ne zavisi od toga koliko je igrac na oko korpulentan, kao sto nam nije ni neophodna na pozicijama na kojima ce Handel igrati u ovoj Stankovicevoj 4-1-4-1 formaciji koju forsira. U toj formaciji jedini klasicni zadnji vezni, zapravo korektor veznog reda, je Krunic a ne Elsnik, nas Slovenac se u zavisnosti od situacije pomera izmedju pozicija 6 i 8 a Kostov izmedju pozicija 8 i 10. Sto se karaktera tice, tu ne mozes biti vise u krivu. Handel je tipican Portugalac, prgav, kratkog fitilja i u svakom trenutku voljan da se pobije na terenu ako treba. Elsnik je mnogo mirniji i kao igrac i kao covek generalno.

Handelov problem je to sto je upao u tim u trenutku kad su se Krunic i Elsnik vec skapirali i jako dobro saradjuju na terenu jer znaju sta ovaj drugi moze a posto nam je to najbitniji deo ekipe ni Milojevic ranije ni sada Stankovic nisu voljni da tu izmisljaju toplu vodu. Ako ne budemo menjali formaciju u, na primer, 4-3-3 ostace ovakva raspodela da Handel ulazi sa klupe, mada me ne bi previse zacudilo da vec sad na zimu Elsnik ode u Tursku i Handel zauzme njegovo mesto.

Krunic kod nas gotovo sigurno ostaje do kraja karijere, nema tih para za koje bi ga sada prodali. Kad se samo setim sta su ljudi i "sportski novinari" pisali o njemu kad je dosao i mene je sramota njihovog neznanja. Mi nikad necemo prestati da vrednujemo igrace po tome u kakvoj su trenutnoj formi, zato menjamo misljenja kao carape i blamiramo se. Rade je i u ovim godinama elitni igrac na svojoj poziciji, imali smo mnogo srece da ga je kupio Murinjo koji nije znao sta ce s njim pa smo ga doveli dzabe. On i Arnautovic su jedini igraci visoke klase u ovom timu, sto su i pokazivali kroz celu karijeru. Krunic je masina, izuzetno cita igru, izuzetno se postavlja, jak je na lopti, donosi dobre odluke, ima fenomenalan repertoar pasova i pravi je vodja na terenu jer svi saigraci znaju koliko je superioran u odnosu na njih. Na sve to ima izuzetan sportski moral, veliki je profesionalac i uvek ce dati sve od sebe cak i kad je povredjen, neke bitne utakmice ove sezone je igrao pod inekcijama. On se mucenik i dalje grize i krivi sebe zbog onog zutog kartona protiv Leha zbog kojeg nije igrao prvu utakmicu protiv Pafosa.

1 minute ago, gorance said:

Derby je za navijace i klub, vazniji nego dvomec sa Lillom. Problem je sto je ekipa matora, nakon gostovanja Lillu, sledi putovanje nazad, pa u nedelju odmah derby. Ne bi bilo lose da se odlozi utakmica, ako pravila dozvoljavaju. Ulog je preveliki da bi na derby izasli iz aviona.

Ne bi Partizan pristao a i pickasto je odlagati jer je matora ekipa.

Bice 3 jake utakmice u 7 dana, imamo sirinu da ponesto izrotiramo pa sta bude.

• Author
23 minutes ago, Jesper23 said:

Zajeban protivnik, jako čvrst. Sreća nam je što ne cveta cveće ni u njihovo preduzeće. Daleko su od LŠ mjesta, a blizu su sredine tabele, na sve to imaju dosta povreda. Sigurno neće izaći sa rezervnim sastavom, biće to dvije jako tvrde utakmice.

Mi nemamo neke rezultate protiv francuskih ekipa ali gotovo uvek odigramo dosta dobro imajuci u vidu velicinu razlike izmedju nase i francuske lige, pre svega u motorickim sposobnostima igraca. Lil je nominalno debeli favorit u ovom dvomecu ali ako u gostima ne pokazemo neki raspad poput onog sa Bragom nismo bez sansi. S obzirom na mesto na tabeli malo nas je zajebao ovaj sistem takmicenja, ne samo sto smo dobili ekipu iz Liga Petice u ovoj rundi vec i ako prodjemo cekaju nas Lion ili Aston Vila koja je verovatno u ovom trenutku najbolji tim u Ligi Evrope. Ono sto je dobro je sto cemo igrati sa timom ili timovima iz najjacih liga tako da ce nam te utakmice biti reality check da vidimo gde smo i sta mozemo da unapredimo, osvojiti Ligu Evrope sigurno necemo, pa u rezultatskom smislu nije ni previse bitno da li cemo dobiti malo lakseg ili malo tezeg protivnika.

Derbi nam bas pada u nezgodno vreme jer cemo se sigurno dosta istrositi protiv fizicki jake i trkacki mocne francuske ekipe ali sta je tu je, vazno je samo da se niko ne povredi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.