Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author
19 minutes ago, Хетерија said:

Одлично је ово било. Тотално другачија енергија у односу на претходне утакмице што је ефекат промене тренера. За утакмице са јачим клубовима овом тиму фали само шпиц голгетер.

To nam bas ne fali, samo je potrebno da okruzimo Arnautovica igracima koji mogu i umeju. Fale nam normalna krila.

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

19 minutes ago, Segundo said:

Khm... a gde tacno pise da je odbio? 🙂

haha, stvarno ne pise da su odbili )

Brate mili, 4x zaredom po 1 0 u Evropi, od toga dve na strani, respekt za taj niz, ma kakvi da su rivali, Evropa je Evropa, nismo ni mi neka sila fudbalska , bas naprotiv, posebno se nismo proslavljali na strani unazad 20ak sezona, tu i tamo po neka user pobeda i to je to.

I sve 4 pobede bez primljenog gola.

Ovo danas je bilo trkacki izvanredno, presing iznenadjujuce dobar, osvezenje u odnosu na ucmalu jeseni i isisavanje energije iz kluba i sa tribina. Naravno, ovo je samo jedna utakmica, dovoljno smo pametni da nikakve zakljucke na osnovu jedne ne mozemo doneti, posebno sto smo pre nedelju dana igrali sa Salzburgom i videli jasno gde smo suplji. Mora da se radi jos, samo sto sa Terzice u klubu to je hodanje po zici, lani je nakon utakmice u Bernu prodao Mimovica i Djigu, sad ako proda opet nekog, bukvalno rizikuje da srusi doslovce klub. Ako mu jesen nije dovoljna opomena, onda ne znam sta da napisem.

Edited by gorance

Bojim se da ako Genk dobije Utreht odlaze nase sanse za top 8, bilo bi dobro da holandezi izjednace do kraja.

Kako trenutno stoji tabela, potrebno je tri ekipe da prestignemo. Ferencvaros ( ne sme da osvoji poen ) gostuje Forestu u England, Betis ( ne sme da pobedi ) docekuje kuci Feyenoord, Porto ( ne sme da pobedi ) docekuje kuci Rangers, Genk docekuje Malmo i Roma gostuje Panatinaikosu.

Ako bi Genk ispusti ova tri poena u Utrechtu, onda bi morali da jurimo dva tima da ih prestignemo od ovih nabrojanih.

Po trenutnoj tabeli, igrali bi sa Branom iz Norveske dvomec. Ali to je nemoguce znati , ima milion opcija uoci 8.runde.

Moguc je i dvomec sa Dinamom.

Edited by gorance

Odlicna partija, odigrali smo veoma zrelo. Kao sto gore napisa kolega forumas, 4 puta 1:0 uzastopno je za svaki respekt. Sad u poslenje kolo idemo rastereceno.

• Author
27 minutes ago, gorance said:

Kako trenutno stoji tabela, potrebno je tri ekipe da prestignemo. Ferencvaros ( ne sme da osvoji poen ) gostuje Forestu u England, Betis ( ne sme da pobedi ) docekuje kuci Feyenoord, Porto ( ne sme da pobedi ) docekuje kuci Rangers, Genk docekuje Malmo i Roma gostuje Panatinaikosu.

Ako bi Genk ispusti ova tri poena u Utrechtu, onda bi morali da jurimo dva tima da ih prestignemo od ovih nabrojanih.

Po trenutnoj tabeli, igrali bi sa Branom iz Norveske dvomec. Ali to je nemoguce znati , ima milion opcija uoci 8.runde.

Moguc je i dvomec sa Dinamom.

Realno nam i nije toliko bitno, najverovatnije cemo biti povlasceni u zrebu za sesnaestinu finala a to je otprilike nivo kvaliteta ovog tima. Od prelaznog roka cemo videti da li u klubu uopste imaju bilo kakvu ambiciju da odigraju bilo sta u Ligi Evrope. Za nas bi bilo idealno da pokusamo da iskoristimo ovaj a ne letnji prelazni rok da zategnemo ekipu na mestima gde smo tanki kako opet ne bismo na leto pravili potpuno novi tim. Nama su veceras na krilnim pozicijama startovali Katai i Lucic, ne znam sta se uopste moze ocekivati s takvim igracima.

Ne znam da li je zreb kao lani, po brojevima tj pozicijama na kojoj se ekipe nalaze ili se ekipa stavljaju u bubanj? Mislim da 9. na tabeli igra protiv 24. , 10 sa 23 i tako redom.

Ima bezbroj opcija, neke od njih su i Seltik, YB i Dinamo.

Kladionice izbacile kvote 2.8 na nas , a na Seltu 2.57, ali mislim da ce do pocetka utakmice da se malo koriguju te kvote.

25 godina kasnije, Selta opet na Mari! Kakav je to spektakl bio , kakve su to utakmice bile te jeseni, prvo sa Lesterom razbijanje u Becu, pre toga cuveni revans sa Dinamo Kijevi za LS, prva utakmica nakon 05.10 u Evropi, Selta sa Karpinom, Mostovojom i Beni Mekartijem. Mocna ekipa tada bila.

Nije takav zrijeb bio lani gorance. 9. i 10. su mogli igrati protiv 23. i 24. na tabeli i to je odlucivano dodatnim zrijebom.

Selta je u formi, gaze sve redom. Kuci smo ih dobijali, ali nema vise Bunje da spoji Drulu sa golom...

Pao dobije Romu, Notingem Ferenca i Betis ne dobije Fejnorda i lagano smo osmi fantom

• Author
13 minutes ago, gorance said:

Ne znam da li je zreb kao lani, po brojevima tj pozicijama na kojoj se ekipe nalaze ili se ekipa stavljaju u bubanj? Mislim da 9. na tabeli igra protiv 24. , 10 sa 23 i tako redom.

Ima bezbroj opcija, neke od njih su i Seltik, YB i Dinamo.

Kladionice izbacile kvote 2.8 na nas , a na Seltu 2.57, ali mislim da ce do pocetka utakmice da se malo koriguju te kvote.

25 godina kasnije, Selta opet na Mari! Kakav je to spektakl bio , kakve su to utakmice bile te jeseni, prvo sa Lesterom razbijanje u Becu, pre toga cuveni revans sa Dinamo Kijevi za LS, prva utakmica nakon 05.10 u Evropi, Selta sa Karpinom, Mostovojom i Beni Mekartijem. Mocna ekipa tada bila.

Mislim da se zrebaju ovi od 9. do 16. i ovi od 17. do 24. mesta pa kako ko kome zapadne.

Mislim, da je bilo 9 i 10 se zrebaju sa 24 i 23, jeste tako je bilo. Zaboravio sam , ali me kolega podsetio.

Javio se Terza, kaze da je ovo najbolja utakmica odigrana u Evropi unazad nekoliko godina, odusevljen presingom kakav nikada ranije nije video od Zvezde.

Ali isto tako je danas pre utakmice pricao o nekoj 20 mil ponudi za Vasilija. Prodao bi ga na keca, da je punoletan. Ne moze nijedan klinac da ostane bar 2,3 sezone, da ih narod zapamti i da ostave trag.

Edited by gorance

• Author
  • Popular Post

Polako ali sigurno vrlo brzo cemo doci do svesti o tome da smo letos doveli najvece pojacanje u skorijoj istoriji kluba, preziva se Mateus i golman je. Neverovatan uticaj na igru zadnje linije ima. Borjan i Glazer su odlicni golmani ali Mateus je liga vise, jedan od onih golmana koji menja samopouzdanje i karakter cele zadnje linije. Kvalitet, sigurnost kod prekida, iskustvo, pracenje igre, autoritet prema saigracima. Ne znam kako je Marin bas njega iskopao ali ako zanemarimo faktor preprodaje i fokusiramo se samo na ucinak na terenu doveo je pojacanje kakvo je on bio kad je dolazio. Ozbiljna glava.

11 hours ago, Babu Bhatt said:

4 u nizu po 1:0.

Jebi Zvezdo ziga

Као 78/79

6 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Као 78/79

spanija 2010 u juznoj africi

8 hours ago, gorance said:

Mislim, da je bilo 9 i 10 se zrebaju sa 24 i 23, jeste tako je bilo. Zaboravio sam , ali me kolega podsetio.

Javio se Terza, kaze da je ovo najbolja utakmica odigrana u Evropi unazad nekoliko godina, odusevljen presingom kakav nikada ranije nije video od Zvezde.

Ali isto tako je danas pre utakmice pricao o nekoj 20 mil ponudi za Vasilija. Prodao bi ga na keca, da je punoletan. Ne moze nijedan klinac da ostane bar 2,3 sezone, da ih narod zapamti i da ostave trag.

Претерује. Штутгарт је био најбоља утакмица ако гледамо и играчки и резултатски а и јачину противничке екипе.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.