Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

2 minutes ago, kralj said:

Ma čak i pre centra. Od Kobrinog vrhunskog prijema je sve krenulo, posle je išlo sa muzikom, nota na notu. Predaleko je na kraju bio Pančev, centaršut je za tu daljinu nedovoljno oštar, ali šteta, umeo je on i takve da pospremi. Meni je ta 2 na 4 kontra i "lomi Grahamera" omiljeno sa te utakmice.

Kakva je to kontra bila, sunce ti...evo, sad se ježim kad se setim, kakvi su to majstori fudbala bili. Dejo krene od naše polovine, polomi trojicu, na kraju i čuvenog Grahamera.

Mislim da drugačije i nije mogao da centrira, bio je u trku.

Edited by Hroničar

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

2 minutes ago, Hroničar said:

Kakva je to kontra bila, sunce ti...evo, sad se ježim kad se setim, kakvi su to majstori fudbala bili. Dejo krene od naše polovine, polomi trojicu, na kraju i čuvenog Grahamera.

Mislim da drugačije i nije mogao da centrira, bio je u trku.

Ne kažem, ali pala mu je na glavu na nekih 12-13 metara iskosa i još se izvukao na drugu stativu. Kod oba pasa sva tri Nemca između njih. Poezija. Ta fudbalska jednostavnost je meni apsolutno najzavodljivija, kakve kurac tika-take.

Super je bio Radinović, uopšte ta kompozicija tima, neverovatno da se takva grupa kompatibilnih profila sakupi u istom trenutku.

Nije se odjednom sakupila, već se radilo planski i nije se prodavalo čim dodje malo veća ponuda. Što je nezamislivo danas, a naročito kod ove lopuže Terze.

25 minutes ago, dragance said:

Nije se odjednom sakupila, već se radilo planski i nije se prodavalo čim dodje malo veća ponuda. Što je nezamislivo danas, a naročito kod ove lopuže Terze.

Iskreno, mislim da je to bar donekle mitologija i da su imali više sreće nego pameti. Filmske priče Robija i Belodedića, onda dođe Ljupko pa dovuče igrače koje je trenirao i koji su mu od poverenja, pa i oni idealno čučnu.

A i Piksijevom prodajom siguran sam da se nije pristupilo planski u smislu da je iko verovao da ćemo biti posle toga bolji. Da ne idemo dalje u prošlost i blamaže sa Milkom, koji bi verovatno bio starter u Bariju da se nisu tu obrukali.

Milko se sam zajebao. A za Robija i Mileta jeste bila sreća. Prodaja Piksija je bila dobra na kraju.

• Author
1 hour ago, kralj said:

Iskreno, mislim da je to bar donekle mitologija i da su imali više sreće nego pameti. Filmske priče Robija i Belodedića, onda dođe Ljupko pa dovuče igrače koje je trenirao i koji su mu od poverenja, pa i oni idealno čučnu.

A i Piksijevom prodajom siguran sam da se nije pristupilo planski u smislu da je iko verovao da ćemo biti posle toga bolji. Da ne idemo dalje u prošlost i blamaže sa Milkom, koji bi verovatno bio starter u Bariju da se nisu tu obrukali.

Tim jeste bio selektiran da napadne evropski trofej. Naravno da smo imali srece sa Robijem i Belodedicem ali ni mnogo bogatiji klubovi od nas nisu osvajali KES a da ih malo nije pogledala sreca. S druge strane, skoro da se ne prica o tome da smo u jednom trenutku bili vrlo blizu da dovedemo Sukera i Jarnija a i sa Bobanom smo razgovarali, da nije bilo vreme kakvo je bilo moguce je da bi neko od njih zavrsio u tom timu pa bismo bili jos jaci.

Boksic je skoro vec bio dogovoren.

Ne sumnjam da bi bio jači, drugo je vreme bilo, Zvezda je imala monopol na domaćem tržištu, tržišu na kome Čileanci ulaze u najbolje godine.

Bili bi doduše i ostali dosta bolji, liga bi bila spektakularna.

Nije mi namera da omalovažim, već mi se čini da su kupujući najbolje ne tako malim delom imali sreće da se ti najbolji skoro idealno nadopunjuju.

Sigurno je i koncept atomske navale ponešto diktirao. To kako se nesrećni Pančev proveo u katanaćo Interu je recimo suprotna krajnost, gde je tim preplatio profil igrača kome taktika vlastitog tima obesmišljava svaki forte.

3 minutes ago, kralj said:

Ne sumnjam da bi bio jači, drugo je vreme bilo, Zvezda je imala monopol na domaćem tržištu, tržišu na kome Čileanci ulaze u najbolje godine.

Bili bi doduše i ostali dosta bolji, liga bi bila spektakularna.

Nije mi namera da omalovažim, već mi se čini da su kupujući najbolje ne tako malim delom imali sreće da se ti najbolji skoro idealno nadopunjuju.

Sigurno je i koncept atomske navale ponešto diktirao. To kako se nesrećni Pančev proveo u katanaćo Interu je recimo suprotna krajnost, gde je tim preplatio profil igrača kome taktika vlastitog tima obesmišljava svaki forte.

Bilo je do Darka jbg. Klinsman se nadavao golova u katanaco Interu

Nisu oni igrali u istom timu, ali svejedno nisi u pravu. Slušao sam kako je pričao da je u Nemačkoj na svakih deset minuta ulazio u priliku kakvu je u Italiji čekao po nekoliko kola.

Sa Kobrom u timu je trpao Ruben Sosa, ali bio je mnogo drugačiji tip igrača.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Mateus – Seol, Rodrigao, Veljković, Tiknizijan – Elšnik, Krunić – Katai, Kostov, Lučić – Arnautović

• Author
10 minutes ago, MiddleClass said:

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Mateus – Seol, Rodrigao, Veljković, Tiknizijan – Elšnik, Krunić – Katai, Kostov, Lučić – Arnautović

Stankovic se kvalitetno zajebava.

Katai ne moze na krilo tako da ce vjerovatno Kostov. Bzvz

3 hours ago, kralj said:

Kakva blamaža sa Milkom?

Čovek je teška budaletina + nije imao kvalitet za prvih 11 Zvezde iz 91.

Izgleda da su i oni u nekom kombinovanom sastavu. Kripl fajt u najavi...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.