Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Jel Bađo odigrao neki dobar meč? Meni se već na snimcima učinio jako sumnjivim, ali poverovao sam nekom forumašu koji je pisao nešto u vezi sa agencijom koja ga je kupila, a koja ima vrhunski skauting, tako nešto.

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

• Author
25 minutes ago, kralj said:

Jel Bađo odigrao neki dobar meč? Meni se već na snimcima učinio jako sumnjivim, ali poverovao sam nekom forumašu koji je pisao nešto u vezi sa agencijom koja ga je kupila, a koja ima vrhunski skauting, tako nešto.

Badjo je juce bio sasvim dobar ali vidi se da je zardjao od neigranja, par puta mu je lopta pobegla sa stopala kao sa panja. Vec u drugom poluvremenu kad se malo sastavio bio je dosta dobar. On je jos uvek veoma mlad za poziciju na kojoj igra, u njegovim godinama Rade Krunic je igrao u Donjem Sremu.

3 hours ago, roux senyurt said:

to je taj novi holndjanin, enem se zove

Taj je potpisan ili je na probi?

Ono što sam ja zapazio je da ga lopta privlači kao dete u školskom dvorištu i da zbog toga redovno ispada iz timske markacije ili upropasti presing. Tehnika upitna, jedino fizički deluje da će biti dominantan.

Baš sam se pitao šta su ti skauti videli kod njega kao kapital za budućnost.

• Author
15 minutes ago, kralj said:

Ono što sam ja zapazio je da ga lopta privlači kao dete u školskom dvorištu i da zbog toga redovno ispada iz timske markacije ili upropasti presing. Tehnika upitna, jedino fizički deluje da će biti dominantan.

Baš sam se pitao šta su ti skauti videli kod njega kao kapital za budućnost.

Pa, glavni posao mu je markacija cim lopta dodje na nasu polovinu i bio je dobar u tome, pokupio je mnogo lopti na sredini. To sto si ti primetio, pogotovo u drugom poluvremenu, posledica je toga sto je par njih igralo sa doslovno trecim esalonom Zvezdinih igraca, posto je prvi tim igrao dan pre toga a drugi prvo poluvreme juce. Moja glavna zamerka na racun Badja je tehnika i kontrola lopte koja mu je jos uvek problematicna, sve ovo ostalo dolazi iz uigranosti. Mi nemamo drugog igraca tog profila, Krunic, Elsnik i Handel su potpuno drugaciji veznjaci, vazno nam je da njega izguramo.

29 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Taj je potpisan ili je na probi?

mislim da je potpisan, ali nisam 100% siguran

pa bio je na probi celu polusezonu u Ofku

sa Šerifom ima zajedničku možda visinu, ništa više. više podseća na Ohi Omijanfua

• Author
3 hours ago, levi said:

pa bio je na probi celu polusezonu u Ofku

sa Šerifom ima zajedničku možda visinu, ništa više. više podseća na Ohi Omijanfua

Da, mada je izgleda malo bolji s loptom od njega ali je slabiji djubretar jer ne uvaljuje dupe u peterac, vise voli da napadne iz dubine. Po stilu igre zapravo vise lici na Duartea nego na Serifa.

Vidim da svi hvale malog Gudelja, kakva nam je konkurencija na stoperskim pozicijama ne bi me zacudilo da bude starter.

Umro neki Milan Simeunović, isekoh se da je onaj Živin golman što je doneo Kuuuup, ali izgleda da nije. Ovaj je '56. godište.

1 hour ago, kralj said:

Umro neki Milan Simeunović, isekoh se da je onaj Živin golman što je doneo Kuuuup, ali izgleda da nije. Ovaj je '56. godište.

To je originalni Đavo.

Branio protiv Intera 1981. u Milanu.

Nije ni on. Ovo je Ćurčićev saradnik iz Javora.

Dragan se zvao Zvezdin golman, umro pre 2 meseca.

Edited by sigurnost

Danas u 15h sa Salzburgom, poslednji test pred Malme

Efektan autogol Krunića sa ivice šesnaesterca za 0-1

Lučić umesto Radonjića, Katai umesto Ivanića/Kostova i Rodrigao umesto Učene u startnoj postavi.

Ne kontam zasto Kostov nije poceo danas umjesto Saleta? Djeluje da je ovo prezahtjevno za njega.

Lucic je bas poglup.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.