Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

Badjo pojma nema, ostalo je sve ok.

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

I dva gola Lucica, na dodavanje Babike i Stankovica, druga asistencija.

3-0 u prvom poluvremenu

Edited by Milosh76

Lučić pleše.

I Katai je razigran, odavno ga nisam vidio ovako rastrčanog, svuda po terenu. I mali Gudelj je imao neke interesantne reakcije.

Edited by hrkljush boys_2

sve doslo sa desne strane, stankovic i babika izgledaju fino. gudelj interesantan, cak i avdic, uprkos karakteristicnim greskama u dodavanju (a do sada u svakoj odigranoj utakmici koju sam ja gledao je imao par katastrofalnih dodavanja gde otvara kontre protivniku), igra solidno i pokazuje da ima muda sto se ne uci. lucic super, igra direktno i bez svojih uobicajenih ekstra poteza koji bi usporavali igru i zaustavljali izglednu akciju

Nisu neki protivnici, ali igramo fudbal i lepo je videti malo života u ovoj ekipi. Fino smo izgledali juče, a danas još bolje.

Čak ni mučeni Babika nije tako loš i brzinom zaista pravi razliku, šteta što nema nikakav osećaj kad uđe u 16, nego napamet šalje neke bezvezne lopte.

Odlicna realizacija Lucica. U situaciji 1-na-1 sa golmanom, on sutira tamo gde treba.

• Author
9 hours ago, FPLS said:

Nisu neki protivnici, ali igramo fudbal i lepo je videti malo života u ovoj ekipi. Fino smo izgledali juče, a danas još bolje.

Čak ni mučeni Babika nije tako loš i brzinom zaista pravi razliku, šteta što nema nikakav osećaj kad uđe u 16, nego napamet šalje neke bezvezne lopte.

Nisu protivnici toliko bitni, jesenas smo gubili od losijih a pobedjivali mnogo bolje ekipe od cetvrtoplasirane ekipe madjarske lige ili glavnog kandidata za ulazak u prvu svajcarsku ligu. Ono sto je bitnije je da pokazujemo neke logicne stvari u igri, da nam je spejsing mnogo bolji, da igraci usvajaju neke mehanizme u igri i da smo izgledali sve bolje sto je vreme odmicalo na pripremama. Individualno smo mnogo kvalitetniji od nase lige svejedno a u Ligi Evrope cemo biti zivi dok ne naletimo na neku jacu ekipu iz najboljih liga i zavrsimo takmicenje, tu se nista nije promenilo ali se dosta promenila igra i zahtevi su isti za sve igrace. Ekipa koja je igrala u subotu i ekipa koja je igrala u nedelju su igrale manje-vise isti fudbal i jedina razlika na tim utakmicama se sastojala iz individualnih kvaliteta i mogucnosti razlicitih igraca na istim pozicijama.

Nunjo Espirito Stanko nije bog zna sta promenio, niti je mogao za ovo kratko vreme, osim jedne ali veoma vazne stvari. Igraci igraju na svojim pozicijama a ako neki ne mogu zbog povreda igraju rezervni igraci sa istih pozicija, nema izbora 13-14 najboljih igraca koji se onda premestaju po terenu u zavisnosti od toga ko gde zatreba. Istini za volju, situacija je malo bolja sa povredama nego jesenas pa je i to malo uticalo. Takodje, u Ovusuu i Gudelju smo dobili jos dve opcije za bonus igrace tako da cemo i s tim biti malo komforniji u odnosu na jesen.

Ipak, pravi test, bar sto se Evrope tice, bice Red Bul Salcburg za tri dana, tu cemo videti tacno kako stojimo protiv ekipa slicnog kvaliteta. Sto se domace lige tice, sumnjam da u nasoj ligi ima boljih ekipa od Debrecena ali ce sigurno protiv nas igrati drugacije od Madjara, Svajcaraca i Nemaca, tako da su sve ove utakmice do sada vise bile priprema za Malme i Seltu nego za prolecni deo sampionata.

Od novajlija, pokazali su ponesto Gudelj i Enem. Ovusu nije pokazao skoro nista ali decko je tek dosao a i znamo sta moze jer dolazi iz nase lige. Gudelj mi se bas dopao, stoper te konstitucije koji dobro igra loptom i ima odlican pregled igre je ozbiljna stvar. Enem onako, lose je resio dve situacije ispred golmana (mada je dao jedan gol iz te dve situacije) ali ocigledno zna da igra fudbal, vrlo vesto pronalazi opcije za dodavanje u guzvi i odmah se nudi za pas napadanjem prostora. Ako bude igrao cesto u domacem prvenstvu ulazice kod nas u mnogo sansi a koliko ce davati zavisice od realizacije koja je bila traljava u subotu ali opet, njemu je takodje bila prva takmicarska utakmica i zeleo je taj gol, sto hoce da se poigra s glavom.

Ono sto ne valja je da ekipa u ovom trenutku ima negde oko 50 minuta goriva za ovo sto Stankovic hoce od njih, od kojih 35 minuta od pocetka i nekih 15 minuta nakon pauze. Vidim da hvale ovog kondicionog trenera Italijana ali ne verujem da na zimskim pripremama, narocito ovoliko kratkim, kondicioni treneri mogu da urade mnogo stvari. Verujem da smo i jesenas imali snage za toliko ali, za razliku od Stankovica koji ce insistirati na presingu po izgubljenom posedu, Milojevic nije verovao u sposobnost svojih igraca da to urade pa se branio zonom a presing je bio samo situacioni. Ti minuti moraju da se podignu do nekih 65-70 minuta kako bismo izmenama mogli da drzimo ritam sve vreme.

Ovusua sam često gledao jer sam odgledao mnogo Radnikovih utakmica, ta kombinacija brzine i solidne tehnike nije tako česta. U par navrata me iznenadio topovskim udarcima i golovima sa 20+ metara pa sam se zapitao odakle takav top u tako malešnom telu. Ta njegova konstitucija može biti problem na višem nivou, pošto ima otprilike 155 cm i 45 kg.

Edited by Nikodije

A ko je onaj od 1.90 što po građi podseća na Šerifa?

• Author
4 hours ago, Nikodije said:

Ovusua sam često gledao jer sam odgledao mnogo Radnikovih utakmica, ta kombinacija brzine i solidne tehnike nije tako česta. U par navrata me iznenadio topovskim udarcima i golovima sa 20+ metara pa sam se zapitao odakle takav top u tako malešnom telu. Ta njegova konstitucija može biti problem na višem nivou, pošto ima otprilike 155 cm i 45 kg.

Nisko teziste, misicave noge. Roberto Karlos je imao jedan od najjacih udaraca u istoriji fudbala a bio je visok metar i cevap. Doduse, on je za razliku od Ovusua bio nabijen ali mu je i udarac bio mnogo vece jacine. Kod suta je sposobnost da ukljucis celo telo u rotaciju kad hvatas loptu (ono cuveno novinarsko da "nalegnes na loptu") vaznije od duzine poluge a to je mnogo lakse igracima koji su "blizi zemlji" zahvaljujuci niskom tezistu. Ukratko, da li igrac ima 160 ili 190 cm nije odlucujuce koliko dobra tehnika suta, razni igraci sa razlicitom konstitucijom su koristili razlicite prednosti koje su imali. Ako pogledas najjace sutere kroz istoriju (Bora Kostic, Ari Han, Eder, Roberto Karlos, Mihajlovic, Hulk, Kristijano Ronaldo) svi su imali razlicitu konstituciju a svi su ispaljivali rakete prema protivnickom golu. Sinisa je imao tako jaku polugu da je retko i sutirao punom jer su njegovi sutevi unutrasnjom imali dovoljnu snagu da pobede golmane a davali su mu vecu kontrolu i preciznost.

3 hours ago, Dankan Ajdaho said:

A ko je onaj od 1.90 što po građi podseća na Šerifa?

to je taj novi holndjanin, enem se zove

1 hour ago, roux senyurt said:

to je taj novi holndjanin, enem se zove

Meni je bolje izgledao na utakmici protiv nas u OFKi, nego juče. Nekako mi drven.

Prekjuče.

Edited by sigurnost

tek je stigao, videcemo na sta ce to da ispadne. ja imam osecaj da ce ovusu da bude dobar, a ovaj holandjanin ne bas

• Author
1 hour ago, sigurnost said:

Meni je bolje izgledao na utakmici protiv nas u OFKi, nego juče. Nekako mi drven.

Prekjuče.

Meni je ostavio bas suprotan utisak, da nije drven ali da je malo svilen. Obe reakcije ispred gola koje je imao su mu bile malo metiljave, na igri u polju nemam nikakvih zamerki.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.