Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, too old for rock and roll

Featured Replies

• Author

Odlicna nam je generalna proba, sad mozemo na premijeru samo da nastimujemo Cajkovskog.

• Replies 6.5k
  • Views 300.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postrojavanje je jedna od najvećih sramota u srpskom fudbalu.

• Sportklub Tragedija: Preminuo Dejan Milovanović Bivši kapiten Crvene zvezde i lider neponovljive "generacija 1984." Dejan Milovanović preminuo je danas u Beogradu u 42. godini, potvrđeno je Sport klub

• Zna se odavno sta mislim o Milojevicu kao treneru, mislim da smo ga prevazisli jos pre nekoliko godina, ali za ovo sto smo igrali u poslednje vreme je on najmanje kriv, ako je kriv uopste. Da se ne vr

Posted Images

Nismo bili inferiorni, imali smo sanse, ali nismo bili ni dobri. Salcburg zasluzeno. Startna postava jos uvek nije odredjena. Izgleda da je Radonjic definitivno otpao. Jasno je ko je na golu i ko su bekovi. Stoperski tandem za sada Rodrigo-Veljkovic. Igrace Krunic i verovatno Elsnik. I Ivanic, ako se oporavi i bude fit. Arnautovic u spicu. Ostaju krila kao nepoznanica.

Stankovic bas ne ume da menja i da ima tajming sa izmenama. Izveo je Arnautovica pre 60. minuta i ubacio Duartea. Zasto? Duarte se trudi ali mu je ucinak mizeran. Zatim je cekao do negde 80. minuta da uvede cetvoricu igraca. I na 5 min pre kraja, uveo Stankovica da igra sta?

• Author
1 hour ago, Dimitrije said:

Stankovic bas ne ume da menja i da ima tajming sa izmenama. Izveo je Arnautovica pre 60. minuta i ubacio Duartea. Zasto? Duarte se trudi ali mu je ucinak mizeran. Zatim je cekao do negde 80. minuta da uvede cetvoricu igraca. I na 5 min pre kraja, uveo Stankovica da igra sta?

Ovde su izmene tempirane da bi se simulirala utakmica protiv Malmea, s tim sto bi protiv Malmea umesto Lucica i Kataija trebalo da igraju Ivanic i Radonjic. Mi smo imali svoj plan utakmice u sklopu onoga sto nam je bilo potrebno u ovoj fazi priprema, RB Salcburg je imao svoj, nista nije zavisilo od toga sta se desavalo na terenu i ko je od igraca igrao dobro a ko lose. Takodje smo malo igrali pod kocnicom jer vec za nedelju dana igramo utakmicu koja moze mnogo toga da nam odredi kad je u pitanju Liga Evrope, niko bas nije hteo da se povredi i propusti tu utakmicu.

Ipak, videli smo dosta losih stvari koje su bile lose i kod Milojevica, pre svega u nesigurnosti i tehnickim detaljima kad je iznosenje lopte pod presingom u pitanju. Milojevic je odustao od toga u ranoj fazi sezone i koristio Serifa napred da koriguje taj nedostatak slanjem balona na njega, zato nam se veci deo igre raspao kad je on otisao. Stankovic za sada insistira na tom pasu iz zadnje linije, videcemo koliko dugo. Mi u teoriji imamo igrace koji ne bi trebalo da imaju veliki problem s tim, na ovim prvim utakmicama i nije izgledalo lose, ali protiv brzih i eksplozivnijih ekipa sa boljim igracima i boljim mehanizmima u igri videlo se danas kako izgleda.

Drugi problem nam je katastrofalna realizacija "zadnjih lopti" kad se udje u prednju trecinu. Pasovi, centarsutevi, dupli pasovi, sve nam izgleda jako lose za ekipu ovog kvaliteta koja ima neke ozbiljnije ambicije. I tu smo potpuno potonuli jesenas kako je Ivanic ispao iz forme jer on i Seol su jedini igraci koji su opasni u tim situacijama, svi ostali ili tupe s loptom dok je ne izgube ili salju pasove i centarsuteve napamet i po sistemu "ako prodje, prodje". Opet smo danas imali gomilu kornera, prekida blizu gola i bar petnaestak suteva, osim u par situacija nista od toga nije bilo ni blizu da udje. Tiknizjan, Katai, Lucic, Milson, ne zna se ko je bio gori u donosenju odluka u toj prednjoj trecini. RBS nam je danas odrzao predavanje na temu kako se igra ispred protivnickog gola, svaki put kad su usli u nas boks lopte su im bile ciljane i smislene.

I treci i najvazniji problem, izuzetno smo spora ekipa. Ne samo da smo teski i spori u trcanju, spori smo u donosenju odluka i lako upadamo u zamke na sredini terena iz kojih gubimo lopte i pravimo sanse protivniku. Oba gola smo danas tako primili. To su nedopustive stvari za ozbiljnu ekipu.

Znaci Radonjic je i dalje opcija. Nije se pojavio danas pa sam pomislio da je Stankovic digao ruke od njega. Da li ima neku povredu?

• Author
17 minutes ago, Dimitrije said:

Znaci Radonjic je i dalje opcija. Nije se pojavio danas pa sam pomislio da je Stankovic digao ruke od njega. Da li ima neku povredu?

Navodno ima ali pre ce biti da je poslovicno spreman kao penzioner sa cerebralnom paralizom pa Stankovic nije hteo da se skrsi danas.

Crvena zvezda će na putu ka Malmeu, a i na utakmici Lige Evrope u Švedskoj (četvrtak, 18.45), imati specijalnog gosta. Među putnicima za Malme, po pozivu šefa stručnog štaba Dejana Stankovića, naći će se košarkaški trener Dejan Radonjić. Stankovića i Radonjića veže prijateljstvo još iz perioda kad je nekadašnji as Intera pružao podršku košarkašima Crvene zvezde tokom evroligaških gostovanja u Italiji.

Šanse za pobedu naglo rastu wub

Ko bi rekao da su njih dvojica tako dobri, ne mogu biti različitiji karakteri.

"Dva Dejana" (glasom Milojka Pantica)

Krunic izjavi sinoc "pobeda ne bi trebalo da se dovodi u pitanje".

1x

Sastav kao što je i najavljen u javnosti, sa Lučićem i Katajiem po bokovima.

Izgleda da je brzo odustao u potpunosti od Radonje. Nece taj vise terena videti.

crvenazvezdafk17690804013815645424598424

❤️

Naravno ne za Terzu vec za gospodina

Mnogo me nervira sto se uopste ne spominje da je bio povredjen za Bari, kao da nije ni igrao te sezone a kako je to dobar igrac bio. Ne verujem da bi ovi danas umeli da daju gol kakav je on dao Grashopersu

Dusko Radinovic? Lepo ostario.

18 minutes ago, darkonet said:

crvenazvezdafk17690804013815645424598424

❤️

Naravno ne za Terzu vec za gospodina

Mnogo me nervira sto se uopste ne spominje da je bio povredjen za Bari, kao da nije ni igrao te sezone a kako je to dobar igrac bio. Ne verujem da bi ovi danas umeli da daju gol kakav je on dao Grashopersu

Ja još uvek pamtim one njegove centrašuteve, u trepavicu je znao da pogodi igrača. Sećam se utakmice u Beogradu protiv Bajerna, malo posle Mihajlovićevog gola kad su on i Pančev krenuli od polovine terena i izvozali kompletnu odbranu Bajerna, na žalost, Auman je odbranio udarac glavom Pančeva.

8 minutes ago, Hroničar said:

Ja još uvek pamtim one njegove centrašuteve, u trepavicu je znao da pogodi igrača. Sećam se utakmice u Beogradu protiv Bajerna, malo posle Mihajlovićevog gola kad su on i Pančev krenuli od polovine terena i izvozali kompletnu odbranu Bajerna, na žalost, Auman je odbranio udarac glavom Pančeva.

Ma čak i pre centra. Od Kobrinog vrhunskog prijema je sve krenulo, posle je išlo sa muzikom, nota na notu. Predaleko je na kraju bio Pančev, centaršut je za tu daljinu nedovoljno oštar, ali šteta, umeo je on i takve da pospremi. Meni je ta 2 na 4 kontra i "lomi Grahamera" omiljeno sa te utakmice.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.