Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

28 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Razumem sentiment koji navodi na seirenje, ali sve ovo nikako ne može biti dobro za nas...prema nama mogu da se ponašaju samo još gore i tu ne mislim samo na USA.

bukvalno

• Replies 7.1k
  • Views 534.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Vecina stanovnika Grenlande ne zeli da budu deo SAD ali ni Danske

A 2025 poll showed that a majority 84% of Greenlanders would support independence from Denmark, with 9% opposing.

U Briselu konstano pricaju o Danskom suverinetutu nad kolonijom, sto Grenladn jeste, sa velikom autonomijom ali on je kolonija Danske. I Danske se kolonijalno odnosila, u proslosti, prema ljudima sa Grenlanda.

Ni Vasington, ni Brisel, ne govori da Grenland treba da bude nezavistan.

Edited by Emerald

Just now, Emerald said:

U Briselu konstano pricaju o Danskom suverinetutu nad kolonijom, sto Grenladn jeste, sa velikom autonomijom ali on je kolonija Danske.

Grenland može sutra da održi referendum i postane nezavisan, imaju to pravo. Ali neće.

Just now, Sammael said:

Grenland može sutra da održi referendum i postane nezavisan, imaju to pravo. Ali neće.

Dobro ako nece, jer "ispitivanja" govore da su uplaseni od nezavisne buducnosti.

Zasto Brisel ne ponudi Grenlandu nezavisnost a onda clanstvo u EU?

2 minutes ago, Emerald said:

https://www.veriangroup.com/news-and-insights/opinion-poll-greenland-2025

The survey also shows that 45% of Greenlanders do not want independence if the standard of living is negatively affected (either a slight or a more significant negative influence). Here, the uncertainty is +/- 4.4 percentage points. The survey also shows that a small majority agree or mostly agree that Denmark should continue to support Greenland financially, even if the country becomes independent.

Edited by Gandalf

Lepo sam napisao gore.

U cemu je problem da im Danska ponudi nezavisnost a Brisel clanstvo u EU?

Zasto samo slusamo o teritorijalno integritetu Danske nad kolonijom udaljenom 3 000km.

1 hour ago, Emerald said:

Bajden je sa IRA(fantom), Green New Deal i CHIP Act, urnisao EU ekonomske interese vise od Trampa za sada.

De elaboriraj, ne bilo ti zapovedjeno pasha D

16 minutes ago, Emerald said:

U Briselu konstano pricaju o Danskom suverinetutu nad kolonijom, sto Grenladn jeste, sa velikom autonomijom ali on je kolonija Danske. I Danske se kolonijalno odnosila, u proslosti, prema ljudima sa Grenlanda.

Jos kad bi uspeo da razaznas razliku izmedju "would support independence" vs "wants independence (now)", bio bi na konju.

1 hour ago, Lezilebovich said:

Grenlandu neće biti lošije sigurno. Ono čime se slade neki Srbi, bar ja, je što je mečka zaigrala i pred vratima siledžija, onih koji su mislili da su iznad zakona i prava i da mogu da rade šta hoće. I sad se otvoreno priča da je međunarodno pravo kurac na bicikli. ALi to nije od sada, smo oni nisu hteli to da priznaju. Sad se , jebiga, pojavio još veći siledžija, i sigurno meni neće biti bolje sada, ali ne mogu da ne priznam da mi nije žao Makrona, Danaca, Nemaca, Britanaca i ostalih koji su okretali glavu od drugih zločina, a sad bi se pozivali na međunarodno pravo.

Ima tu jos jedno, da neki sa Zapada smatraju da pravila treba da vaze za njih, jer su jbg civilizovani, za razliku od divljaka iz ostatka sveta. Sad kad je siledzija odlucio da im pokaze da pravila ne vaze ni za njih, malo se lomi ta Übermensch slika.

Na zalost, prisiljen sam da pratim ovo obraćanje oz Davosa

image.gif

51 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Razumem sentiment koji navodi na seirenje, ali sve ovo nikako ne može biti dobro za nas...prema nama mogu da se ponašaju samo još gore i tu ne mislim samo na USA.

Kako se tacno pogorsala situacija Srbije? Ozbiljno pitam, ja ne vidim da ovo skidanje rukavica u dilovanju sa saveznicima USA bilo kako menja pravila igre sa nama. Sa nama su svi, ukljucujuci i fine Evropljane, odavno skinuli rukavice.

1 minute ago, Frank Pembleton said:

image.gif

Ja nisam prisiljen ali mi se za 10 minuta slušanja IQ dobrano spustio.

2 minutes ago, Frank Pembleton said:

image.gif

Nadam se da ga barem pratis direktno iz Davosa.

Edited by dragance

5 minutes ago, dragance said:

De elaboriraj, ne bilo ti zapovedjeno pasha D

Aktiviras se na duznost.

Nego, doklo planiras da krisis pravila foruma. Hajde sto veze o Dablinu i Irskoj nemas, a ovde se prodajes kao neki znalac, to se resi brzo tvojim tihovanjem, Mora da se zna neki red.

Kao sto veze nemas o Green New Deal, koji je bio Bajdenova protekcionisticka mera

Can EU anger at Biden’s ‘protectionist’ green deal translate into effective action?

https://www.theguardian.com/world/2023/jan/18/eu-anger-biden-green-370bn-deal-action-industrial-policy

EU officials and national politicians alike have railed against the IRA, saying it discriminates against European companies selling to the US and – with US energy costs up to four times lower than in Europe – could prove catastrophic for industrial investment.

10 minutes ago, Emerald said:

Aktiviras se na duznost.

Nego, doklo planiras da krisis pravila foruma. Hajde sto veze o Dablinu i Irskoj nemas, a ovde se prodajes kao neki znalac, to se resi brzo tvojim tihovanjem, Mora da se zna neki red.

Kao sto veze nemas o Green New Deal, koji je bio Bajdenova protekcionisticka mera

Can EU anger at Biden’s ‘protectionist’ green deal translate into effective action?

https://www.theguardian.com/world/2023/jan/18/eu-anger-biden-green-370bn-deal-action-industrial-policy

Koja pravila foruma krsim? A tek "Hajde sto veze o Dablinu i Irskoj nemas"...

Smaras na svakoj temi opstim mestima i fantazijama.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.