Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

Ja mislim da Trumpara ovako pred generalima testira da li je neko spreman da izvede državni udar. U fazonu, ako se ne skupi ekipica da ga smakne nakon ovoga, neće nikad.

• Replies 7.1k
  • Views 534.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Lawrence O’Donnell otresao Tramparu ko slinu!

22 minutes ago, Venom said:

ako se ne skupi ekipica da ga smakne nakon ovoga, neće nikad

Nema te crvene linije koju narandzasti nije presao. Svaki dan novi pasjaluk i niko nista. Neshvatljivo.

kad uđeš u pogrešan voz... fantom

4 hours ago, 189- said:

lolol

gledam ovo i bukvalno sam se uhvatila kako kao idem prstima po kosi ali se zavrsi sa pola pramena u ruci.

Nemam ja zivce za ovo, ne mogu ni da se smejem kao sav posten svet.

Amerika je od svog nastanka demokratska zemlja i ovo sto se sad desava je anomalija koja je dugorocno neodrziva. Trampara ce mozda izbjeci zasluzenu kaznu jer mu se prirodni kraj vec osjeca ali ovi iza njega, ti ce najebati ko nacisti u Nirnbergu. Ne moze to nikako drugacije da zavrsi.

Cini mi se da je prvi put rekao nesto sto ima dodira sa humorom..ili me je bar malo nasmejalo..moze biti da je zato sto su dodate sekvence iz SP.

BTW, frajer me kosta oko 300-400 eura svakog meseca..tri mu majke jebem..mozda mi je zato bas tesko da se nasmejem.

Advokatski kanal LegalEagle ima celu seriju videa i strašnim stvarima koje Tramp radi sa DOJ, kako pritiska sve koji su mu se zamerili - vodeći alučajeve protiv njega u prošlosti, smenjuje iskusne tužioce koji odbijaju da mu se povinuju u tom verovatno nezakonitim radnjama (uglavnom plavušama bez prethodnog tužilačkog iskustva). Takodje o uređivanju stvari koje bi kongres/senat trebao da uređuje preko naredbi (executive orders), tretmanu migranata, upotrebi vojske i svašta nešto.

Bukvalno stvari koje sam mislio da se nikada ne bi mogle događati u americi, jer sam mislio da i da dođe ludak na poziciju, da je sistem suviše otporan na takve stvari.

https://youtube.com/@legaleagle

6 hours ago, Spooky said:

Bukvalno stvari koje sam mislio da se nikada ne bi mogle događati u americi, jer sam mislio da i da dođe ludak na poziciju, da je sistem suviše otporan na takve stvari.

https://youtube.com/@legaleagle

dovoljno otporan sistem, rekao bih, sprecen je trumpov 6.januarski drzavni udar (2021) na primer.

sasvim je moguce da njegov vrhovni sud ne ukine pravo drzavljanstva svim rodjenim u US (da ga poluukine, da ne idemo u sitna crevca pa da se to vrati u normalu izborom novih sudija itd.)

u principu moze mu se ali samo do narednih parlamentarnih izbora ‘26; istorijski gledano 20 od 22 midterma predsednikova partija gubi, a pocetkom ‘27 inshallah pocinje 1 politicko mrcvarenje - starom ce trebati mnogo (novih) lekova&lekarske nege za tako nesto!

mislim 1 gorepomenuta @Seabass anomalija

9 hours ago, Seabass said:

Amerika je od svog nastanka demokratska zemlja i ovo sto se sad desava je anomalija koja je dugorocno neodrziva. Trampara ce mozda izbjeci zasluzenu kaznu jer mu se prirodni kraj vec osjeca ali ovi iza njega, ti ce najebati ko nacisti u Nirnbergu. Ne moze to nikako drugacije da zavrsi.

Ne znam bas, ide i tehnoloski drugacije vreme, ko zna na sta ce da izadje...

Tramp bas deluje trosevno.

2 hours ago, Mel said:

Ne znam bas, ide i tehnoloski drugacije vreme, ko zna na sta ce da izadje...

Tramp bas deluje trosevno.

Slican picvajz je napravio i Gutenberg kad je izmislio stampariju i sudeci po posljedicama tog izuma, ne pise nam se dobro i ovo je tek pocetak.

Na pozitivniju notu, mislim da je Churchill rekao, "Amerikanci urade pravu stvar tek kad ispucaju sve druge opcije.", pa eto, mozda ipak bidne na kraju sve okej.

Pa lol

Cn0e39U.jpeg

potpuno dementni ludak koji se raspada mentalno i fizicki, sistematski unistava Ameriku od prvog dana kada je dosao na vlast.

gde su sada oni misevi koji su ovde cvileli protiv bajdena kao izlapelog

Just now, 3opge said:

potpuno dementni ludak koji se raspada mentalno i fizicki, sistematski unistava Ameriku od prvog dana kada je dosao na vlast.

Da nije bilo izlapelog Bajdena, ne bi bilo ni Trampa u 2. mandatu....

fantom

1 hour ago, 3opge said:

Ali Bajdenara jeste izlapeo i ne bi bio izabran. Problem je sto su umesto njega po default stavili intelektualno retardiranu osobu bez icega umesto da su odrzali neki quick primaries. Nije dzaba Obama odlagao endorsement.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.