Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

41 minutes ago, vememah said:

Zanimljivo da je baš Trampara dok je bio građevinski mag uvijek gledao da baš takvima ne plati obavljeni posao

• Replies 7.1k
  • Views 534.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

48 minutes ago, Roger Sanchez said:

Zanimljivo da je baš Trampara dok je bio građevinski mag uvijek gledao da baš takvima ne plati obavljeni posao

On je rekao da trebaju, ne da ce da plati... fantom

trumpovu tuzbu protiv NYT je federalni sudija iz Floride koga je on postavio odbacio i pokenjao se na nju.

1 minute ago, 3opge said:

trumpovu tuzbu protiv NYT je federalni sudija iz Floride koga je on postavio odbacio i pokenjao se na nju.

Ali mu dao mesec dana da ponovo pokuša, ako može da je neko napiše koncizno i koje je to zakone NYT prekršio i kako. 😂

Ma nema ta tužba drugu svrhu osim Epstin distrakcije.

edit: zapravo bi bilo bolje da bude suđenje, pa da neki svedoci pričaju o poreklu imovine stečene u poslednjih 6 meseci.

Edited by bios

Image

imbecil nikada nije bio na nekom visokom nivou, ali ovo jeste dotakao apsolutno dno

(inače je u ovom obraćanju rekao i da je zaustvio užasan rat između Kambodze i Jermenije)

Edited by barrcode

12 hours ago, Weenie Pooh said:

Image

Ako sam dobro razumeo globalna kretanja mi smo kao vrsta stigli do tacke gde smo izmislili sve sto nam treba i da gasimo civilizaciju

2 minutes ago, villiem said:

Ako sam dobro razumeo globalna kretanja mi smo kao vrsta stigli do tacke gde smo izmislili sve sto nam treba i da gasimo civilizaciju

Moja jedna nekadasnja drugarica se vratila u Indiju, bila tamo nekoliko godina, podgajila decu. Ali vidim da su opet u Evropi samo drugoj zemlji odnedavno. Htedoh reci bolje je u EU i USA, ali ova bas nikako nije sekla vene ni kad se vracala...

edit: a stanje civilizacije mi je vec odavno pred WWII-ovsko.

Edited by Mel

1 hour ago, barrcode said:

(inače je u ovom obraćanju rekao i da je zaustvio užasan rat između Kambodze i Jermenije)

Kakav je to mirotvorac, nema mu ravnog hail Mi nismo ni čuli da se ovaj bratoubilački rat sprema, a on ga već zaustavio!

18 minutes ago, Weenie Pooh said:

Kakav je to mirotvorac, nema mu ravnog hail Mi nismo ni čuli da se ovaj bratoubilački rat sprema, a on ga već zaustavio!

Svaki put kad odvali ovako nesto, ja se secam kako ga je jos davno moja mama uporedila sa Vucicem a ja kao ma neee, ovo su mnogo ozbiljniji igraci.

Sistemsko ludilo je sve ovo, mnogo antisocijalnih posle mene makar preferencijalno i potop likova

56 minutes ago, Weenie Pooh said:

Nobele, eve me...

D

15 hours ago, Weenie Pooh said:

Image

Per year per visa ili per year total ako se koriste opcija za te vize pa to uzmi 1 ili 100?

Ako je ovo prvo to skoro niko nece platiti a ako je ovo drugo to je baš sića.

23 minutes ago, *edited by mod said:

Per year per visa ili per year total ako se koriste opcija za te vize pa to uzmi 1 ili 100?

Ako je ovo prvo to skoro niko nece platiti a ako je ovo drugo to je baš sića.

Ni jedno ni drugo, per (new) visa one-time fee.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.