Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

Canadian Club je odlican whisky, pijte to.

• Replies 7.1k
  • Views 534.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

pravda za dag forda, on je rekao istorijsko ne carinama&51. drzavi

58 minutes ago, Bud Stonebraker said:

pravda za dag forda, on je rekao istorijsko ne carinama&51. drzavi

Rekao je, ali samo zato sto je izracunao (pravilno) da mu to daje najbolje sanse za reizbor. On i pokojni mu brat su patentirali Trampizam jos pre nego sto se Tramp odlucio da se bavi politikom. Rezultati su bili jednako urnebesni i tada kao i sada, samo sto sada ovaj pravi Tramp na celu najvece vojne i ekonomske sile na planeti ima kapacitet za mnogo vise stete nego gradonacelnik Toronta.

Inace od kanadskih politicara koji imaju iole uticaja verovatno samo Danijela Smit premijerka Alberte ne bi imala nista protiv 51. drzave, svi ostali su apsolutno u "elbows up" fazonu.

12 hours ago, Seabass said:

Canadian Club je odlican whisky, pijte to.

Generalno su kanadski viskici super, valjda tradicija jos iz vremena prohibicije D

4 hours ago, Sludge Factory said:

Generalno su kanadski viskici super, valjda tradicija jos iz vremena prohibicije D

Ima nesto i do velikog broja doseljenika iz Irske i Skotske, ali prohibicija je definitivno podigla to sa nivoa kucne radinosti na industrijski nivo. Generalno je scena sa alkoholnim picima odlicna u Kanadi, pored zestine odlicna su i vina iz Ontarija (region Nijagare, idealna mikroklima) a ima i gomila microbreweries koje prave sjajna piva.

Americki burboni su ionako preslatki, zenska pica.

• Author
6 minutes ago, Seabass said:

Americki burboni su ionako preslatki, zenska pica.

Brate, dje ti zivish :-)

Ja uvijek dajem prednost burbonu, izuzetak je jedino Hibiki. A posebno burbon ide ispred skoca. Skoc ima onaj nekakav mahovinast okus koji bas ne volim.

Stvar ukusa i navike.

5 minutes ago, Peter Fan said:

Brate, dje ti zivish :-)

Ja uvijek dajem prednost burbonu, izuzetak je jedino Hibiki. A posebno burbon ide ispred skoca. Skoc ima onaj nekakav mahovinast okus koji bas ne volim.

Stvar ukusa i navike.

Jel ja nesto lose kapiram ili je razlika izmedju burbona i viskija, samo sto burbon ima geografski entidad semenskog uzgajanja ili postoji jos nesto?

• Author
12 minutes ago, Lancia said:

Jel ja nesto lose kapiram ili je razlika izmedju burbona i viskija, samo sto burbon ima geografski entidad semenskog uzgajanja ili postoji jos nesto?

Uprosteno: burbon se pravi od kukuruza kao glavnog sastojka, a viski od zitarica. I generalno jeste nesto sladji ali nije bas toliko koliko @Seabass navodi.

Zezam se, dobri su burboni. Od ovih koje sam probao Bulleit i Buffalo Trace su mi se vise dopali od Maker's Mark dok mi je Jim Beam ono meh, ali generalno nista od toga nije lose pice.

Osim sastojaka (kukuruz mora biti minimum 51%) ima razlike i u kako se odlazu; burboni se odlazu u novu hrastovu burad koja su spaljena iznutra i leze maksimalno 5 godina prije flasiranja. Whisky (Scotch) ide u stare cherry casks koji se ponovo koriste pa ima razlike u absorpciji tanina iz drveta. Scotch odlezi najcesce od 3-12 godina ali ima i duzih varijanti.

• Author
26 minutes ago, Lancia said:

3 minutes ago, Seabass said:

Zezam se, dobri su burboni. Od ovih koje sam probao Bulleit i Buffalo Trace su mi se vise dopali od Maker's Mark dok mi je Jim Beam ono meh, ali generalno nista od toga nije lose pice.

Osim sastojaka (kukuruz mora biti minimum 51%) ima razlike i u kako se odlazu; burboni se odlazu u novu hrastovu burad koja su spaljena iznutra i leze maksimalno 5 godina prije flasiranja. Whisky (Scotch) ide u stare cherry casks koji se ponovo koriste pa ima razlike u absorpciji tanina iz drveta. Scotch odlezi najcesce od 3-12 godina ali ima i duzih varijanti.

• Author
5 minutes ago, Seabass said:

Od ovih koje sam probao Bulleit i Buffalo Trace su mi se vise dopali od Maker's Mark

Maker's Mark su sjebali jer su bili dodavali vodu da dobiju na volumenu:

Maker's Mark to stop watering down its whiskey

5 minutes ago, Seabass said:

dok mi je Jim Beam ono meh,

Jim Beam je mass-produced konfekcija, sad samo jedan sraf u ogromom Suntori portfoliju. Inace im je prije godinu-dvije izgorjelo 45 hiljada buradi u pozharu.

Bukvalno mi je došlo da odem i naspem jedan već ovako izjutra kad sam pustio ovaj video sa Mekonahijem hihi

Wild Turkey Longbranch meni omiljeni

Tbh, ja sam zaboravio kojeg je sta ukusa, nisam liznuo nikakav alkohol vise od 6 godina.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.