Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - drugi dio

Featured Replies

• Author
5 minutes ago, Seabass said:

Tbh, ja sam zaboravio kojeg je sta ukusa, nisam liznuo nikakav alkohol vise od 6 godina.

I poslije kazu Farage nije u pravu.

Paki gradonacelnik i odma' uveo prohibiciju :-(

• Replies 7.1k
  • Views 534.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

26 minutes ago, Peter Fan said:

I poslije kazu Farage nije u pravu.

Paki gradonacelnik i odma' uveo prohibiciju :-(

Nije nikakva prohibicija, zabranio mi doktor.

Anyway, Paki je ruzna rijec. Isti nivo rasizma kao N%$$"& za crnce. Sadiq je okej lik, najbolji gradonacelnik u zadnjih 30 godina.

• Author
14 minutes ago, Seabass said:

Nije nikakva prohibicija, zabranio mi doktor.

Anyway, Paki je ruzna rijec. Isti nivo rasizma kao N%$$"& za crnce. Sadiq je okej lik, najbolji gradonacelnik u zadnjih 30 godina.

Pa nisam ni mislio, pokusao sam ispasti duhovit. Nisam znao da se taj izraz tako percipira, prihvatam kritiku.

Voleo bih da probam Blanton's. Ipak to pije Rejlan Givens sleep

Edited by Sludge Factory

CTVNews

Trump touts Canada-U.S. ‘merger’ in White House meeting,...

Prime Minister Mark Carney is meeting with U.S. President Donald Trump in the White House, with the latter once again hinting at his threats to annex Canada.

Opet ovaj po starom.

Kanadjani nisu Amerikanci i ne zele da budu Amerikanci (osim nekih 15% uglavnom iz Alberte i Saskacuana), Karni pokusava da rukuje situacijom u rukavicama ali ovakve izjave Trampa ga stavljaju pod ogroman pritisak, ne da popusti i pristane na Trampove idiotske ideje o ujedinjenju nego naprotiv da ide taktikom spaljene zemlje i da kompletno prekine svaku saradnju sa SAD pa makar i na sopstevu stetu (a.k.a stavi kitu na panj). I u tome prednjace Konzervativci koji se u prvom mandatu Trampu nisu skidali s cmara dok danas listom (osim Danijele Smit koja bi da se otcepljuje) vicu "Canada is not for sale" i pumpaju najprimitivniji nacionalizam i antiamerikanizam.

Mnogo me puca deja vu u zadnje vreme, na Gazimestan, na bojkot slovenacke robe, na jescemo korenje.. A opet, sa druge strane granice ti sedi kompletni idiot sa mentalnim kapacitetima petogodisnjeg deteta i prstom na nuklearnom dugmetu.

9 minutes ago, Radoye said:
CTVNews

Trump touts Canada-U.S. ‘merger’ in White House meeting,...

Prime Minister Mark Carney is meeting with U.S. President Donald Trump in the White House, with the latter once again hinting at his threats to annex Canada.

Opet ovaj po starom.

Kanadjani nisu Amerikanci i ne zele da budu Amerikanci (osim nekih 15% uglavnom iz Alberte i Saskacuana), Karni pokusava da rukuje situacijom u rukavicama ali ovakve izjave Trampa ga stavljaju pod ogroman pritisak, ne da popusti i pristane na Trampove idiotske ideje o ujedinjenju nego naprotiv da ide taktikom spaljene zemlje i da kompletno prekine svaku saradnju sa SAD pa makar i na sopstevu stetu (a.k.a stavi kitu na panj). I u tome prednjace Konzervativci koji se u prvom mandatu Trampu nisu skidali s cmara dok danas listom (osim Danijele Smit koja bi da se otcepljuje) vicu "Canada is not for sale" i pumpaju najprimitivniji nacionalizam i antiamerikanizam.

Mnogo me puca deja vu u zadnje vreme, na Gazimestan, na bojkot slovenacke robe, na jescemo korenje.. A opet, sa druge strane granice ti sedi kompletni idiot sa mentalnim kapacitetima petogodisnjeg deteta i prstom na nuklearnom dugmetu.

Pa i nije baš tako. Tu je EU za Kanadu. Ali ako sve ide u kurac, biće opet ono “je me souviens” u modi. Quebec libre

tesko je pregovarati sa detetom u vrticu; mada intrigira me detetova izjava da nije zadovoljan oko auto&steel iz kanade koji treba da se vrate kuci valjda

17600316559035541829945659506530.png

• Author
10 hours ago, milfisland said:

Moderni federalizam? Checks and Balances? Jel ovo tačno? Ako jeste, ljepota…

Jeste, zaprijetio je ovoj dvojici kroz jednu od TS objava.

2 minutes ago, Jeremija said:

17600316559035541829945659506530.png

Lako mu je to bilo rijesti, sad kad se tome mogao posvetiti nakon rjesavanja Albanija-Azerbejdzan sukoba.

Neka mu neko javi da Turkiye ima sub-agendu i ako su pomogli 'mir' na ovoj strani, na drugoj planiraju da umarsiraju u Suboticu ponovo

Mozda Trampara moze i to da (nam) resi

proglasiće rato Norveškoj : Nobel Peace Prize awarded to María Corina Machado

😠

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.