May 5May 5 Sudiju bole kurac za VAR, pokazuje da je on video i da je to to... Ovaj izgleda nije neka pičkica...
May 5May 5 Arteta ceo zivot ima neki prenervozan, zgrcen i nesiguran badi lenguidz, jos iz EvertonaRodjen napet Edited May 5May 5 by Ratamahatta
May 5May 5 Koliko mi idu na kurac ovi ziljavi debili od igrača Arsenala koji za svaku sitnicu šire ruke i traže penal.
May 5May 5 Dobro je, nece biti Marsej - ZvezdaNe znam zasto sam siguran da je osvajac odavde, iako je rapsodija s druge strane
May 5May 5 10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Koliko ova slina ćacijevska navija protiv Arsenala. Dako ga uvaljamo samo zbog njegaBujrum
May 5May 5 Ćolo nije baš morao dabldeker doćerati, i obični bi mu radio pos'o. Baš negativan i defanzivan pristup, i zasad potpuna kontrola meča našije. Bile su dve gluposti kad je Skeli prodao loptu i Kalafiori ispao kod običnog auta na pola terena, i to su jedine situacije kad je Atletiko pripretio. Ideja im je da na svaku osvojenu loptu svi trče u tranziciju, ali zasad dosta bledo to izgleda. Samo da ne bude neka prodata lopta, a la Donnaruma, dosta se tu dodajemo oko kazana.
May 5May 5 Do 60' ako izdrzite to je to, posle ce poceti da napadaju ko konji i stize drugi iz kontreOni ne znaju da napadaju i diktiraju, tako su popili 4 koma i jesenas Edited May 5May 5 by Ratamahatta