May 5May 5 19 minutes ago, Frank Pembleton said:Kako lupeta ovaj debil na ASNajdosadniji komentator a on uvek prenosi derbije
May 5May 5 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Arteta 12.igračKrade peškire kao na Maroko-Senegal. Čestitke forumskim topnicima na ulasku u finale, dabogda vas nalupao ko god prodje sutra.
May 5May 5 Ne ide mi ovaj trener uz Arsenal nikako. Ali veliki uspeh, samo da ih ne pregazi najruznije u finalu neko od ove dve ale.
May 5May 5 6 minutes ago, W.F.C. said:Ne ide mi ovaj trener uz Arsenal nikako. Ali veliki uspeh, samo da ih ne pregazi najruznije u finalu neko od ove dve ale.igrao je nekad dobar fudbal dok nije zamenio džaku rajsom, ali sa džakom u timu je verovatno teže ne igrati dobar fudbal Edited May 5May 5 by Pokojni Ruxin
May 5May 5 3 minutes ago, W.F.C. said:Ne ide mi ovaj trener uz Arsenal nikako. Ali veliki uspeh, samo da ih ne pregazi najruznije u finalu neko od ove dve ale.Nema sanse niko da pregazi Gabrijela i Salibu. Da ih dobijes 1:0, 2:1, da , ali nista vise od toga. Verovatno najbolji stoperski par u svetskom fudbalu zadnjih 10 godina.