Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liga Sampiona 2025/26

Featured Replies

3 minutes ago, copkillah said:

Ali jasno se vidi da ga NIJE nagazio majku mu D Mi smo samo postavili pitanje da li ga je možda malčice potkačio, ali očigledno je da gaženja kao takvog nema.

Ok, to su sad neke nijanse koje uvodiš, zgazio, zgazucnuo. To ne postoji, kontakt je bio, VAR nije tu da ocenjuje da li mu je stao na mali prst ili na veliki. Prosto nije im u opisu posla

• Replies 3.6k
  • Views 120.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Na stranu PSG, ne moze mi biti drag klub koji finansiraju bliskoistocne glavosece, ali ja jednostavno ne mogu a da se ne obradujem i pozelim svaku srecu Luisu Enrikeu posle svega sto je prosao u zivot

• *edited by mod
    *edited by mod

Yamalo da izjednače.

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Posted Images

VIdeh da je 1:1, sad vidim dva penala dry Pretpostavicu da je izvjestaj sa utakmice kao komemorativni govor. Kao The Kominsky Method najbolje scene.

roj se slaze sa mnom

poništen penal

Edited by zoki
Na telefonu sam, ne znam da li sam dobro linkovao. edit2 - valjda sam ispravio

Završnica najjačeg takmičenja u Evropi, gde bi trebalo da je i sudijski krem de la krem, i onda u dva dana imaš dve odluke na nivou JSL. I to ne da kažeš zadihao se sudija, nije imao dobar ugao, nije dobro procenio intenzitet, nego ljudi u sobi koji klikću mišem se petljaju suprotno pravilniku u nešto što im apsolutno nije posao. Spektakl

Opet zamena teza, ne raspravlja se da li je penal ili nije, to je zajebana odluka, verovatno 50-50. Nego da li var ima pravo da interveniše (nema)

Pa ako su procijenili da ga branič nije dodirnuo, onda je to kategorija “jasne i očigledne greške”, zar ne? (dakle, ima)

Žuti karton za gospodina Eberečija Olučija.

Ladno su mislili da će Čola pokušati da sabotira Corner Kick FC tako što pusti travu da naraste isuse

Edited by Weenie Pooh

Visoka trava?

Koje bio rodonačelink tg pravca kukanja? Saša ilić? U svemu smo prvi... :(

Doduše, i Guardiola je kukao isto protiv Atletika, dok je vodio Bayern... fantom

1 hour ago, Pantelija jr said:

Pa ako su procijenili da ga branič nije dodirnuo, onda je to kategorija “jasne i očigledne greške”, zar ne? (dakle, ima)

Nisu mogli da procene nešto takvo jer se na snimku vidi kontakt dva stopala

cekaj, ti stvarno zelis da tim za koji navijas (ili bilo koji drugi) dobije penal za ovo? tebi je to pravedno?

Edited by Guuundogan

3 minutes ago, Guuundogan said:

cekaj, ti stvarno zelis da tim za koji navijas (ili bilo koji drugi) dobije penal za ovo? tebi je to pravedno?

Ja želim samo da se poštuju unapred propisana pravila. Valjda ne tražim previše

19 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Nisu mogli da procene nešto takvo jer se na snimku vidi kontakt dva stopala

To što postoji kontakt, ne znači da je to automatski i penal. Dodirnuli su se, u kontaktnom sportu, zamisli!