Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liga Sampiona 2025/26

Featured Replies

Monstruozna partija Đokereša, ne znam kako je fizički izdržao onolike duele i sprintove

• Replies 3.6k
  • Views 120.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Na stranu PSG, ne moze mi biti drag klub koji finansiraju bliskoistocne glavosece, ali ja jednostavno ne mogu a da se ne obradujem i pozelim svaku srecu Luisu Enrikeu posle svega sto je prosao u zivot

• *edited by mod
    *edited by mod

Yamalo da izjednače.

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Posted Images

Narocito u drugom. Rajs u prvom pol.

Niko nije primetio da su ovo dvojica aktivnih trenera koja su verovatno i najduze na klupi jednog kluba, kada pricamo o top timovima. Sto je za svaku pohvalu i dobija na tezini, u danasnjem trendu gde se smenjuju treneri posle svakog poraza. Pogledati samo "silovanja" koja rade Celzi ili Totenhem. Ipak, Colov kiks sa izvlacenjem ove dvojice dok gubis 1:0 treba da se izucava u trenerskim skolama kao jedan od najvecih kikseva u istoriji lige sampione.

Edited by JohnnyD

2 minutes ago, JohnnyD said:

Niko nije primetio da su ovo dvojica aktivnih trenera koja su verovatno i najduze na klupi jednog kluba, kada pricamo o top timovima.

shush-pep.gif

25 minutes ago, JohnnyD said:

Nema sanse niko da pregazi Gabrijela i Salibu. Da ih dobijes 1:0, 2:1, da , ali nista vise od toga. Verovatno najbolji stoperski par u svetskom fudbalu zadnjih 10 godina.

Zaboravio si Wesa Morgana i Roberta Hutha. Gabriel I Saliba opet drugi.

da ne kvotujem ponovo, Alvarez je bio povredjen pa ga je zato izveo.

Edited by Baldrick S.

19 minutes ago, John Coltrane said:

To je ta situacija, gde je Atletiko verovatno oštećen. Ono malo pre toga kad je Simeone imao zicer je čist start Gabriela.

6 hours ago, San Epifanio said:

To je ta situacija, gde je Atletiko verovatno oštećen. Ono malo pre toga kad je Simeone imao zicer je čist start Gabriela.

Pa baš i nije, ako pogledaš iz drugog ugla videćeš da nije dirao loptu, mislim da sudija nije svirao ni korner.

1 hour ago, John Coltrane said:

Pa baš i nije, ako pogledaš iz drugog ugla videćeš da nije dirao loptu, mislim da sudija nije svirao ni korner.

Čekao je var za neki faul, pretpostavljam ovaj drugi, na kraju dosudio faul nad Gabrielom. Tako su barem rekli na premiersport kanalu.

Svirao je faul nad Gabrijelom.Var posle pregleda nije ništa promenio

16 hours ago, JohnnyD said:

Colo se predao, izvukao i Grizmana i Alvareza, to je sad prosek ekipa

Kakav bog, juri gol a vadi napolje Grizmana, Alvareza i Lukakua. Bata Đora iz Patagonije.

Meni je bilo fascinantno da oni ne mogu da nadišu u 70tom minutu, a kamoli da organizuju neku ozbiljniju kampanju na gol topnika. Deluje da je fizička priprema dve ekipe na različitim nivoima. To mi je i jedna od slamki za koju se hvatam u finalu, protiv nadam se PSŽ.

10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Meni je bilo fascinantno da oni ne mogu da nadišu u 70tom minutu, a kamoli da organizuju neku ozbiljniju kampanju na gol topnika. Deluje da je fizička priprema dve ekipe na različitim nivoima. To mi je i jedna od slamki za koju se hvatam u finalu, protiv nadam se PSŽ.

Meni je bilo fascinantno da je Rajs igrao svaku poziciju sinoć osim golmana, nije da ga ne očekujem da i to proba 🤣 Prvo poluvreme djenedjene ali od kad je ušao Sorlot, Arteta naredio presing pa su atleti pokušali da iznose loptu, umarali se i na kraju odustali i slali dubinke i gubili lopte i morali da trče. Iskreno, mislim da bi vam Bajern legao bolje jer oni igraju fudbal. Arteta je uneo duh španskog fudbala u Arsenal, gubljenje vremena, vreme da se izvode korneri, mali faulovi, blabla i sve je to legitimno ali francuzi em su tehnički jaki em znaju i oni, čini mi se mnogo bolje od Arsenala za black magic. Bajern to ne zna, kao što nije ni znao klop pa je gubio finale za finalom jer nema promene plana.

7 hours ago, John Coltrane said:

ovaj iz Atletika šutnuo našeg

+1

Još ga posle nabo dupetom u koleno, u padu, da overi, a svi valjda znamo koliko su opasne povrede kolena.