April 29Apr 29 Bajern je bio skroz ravnopravan, imali Bavarci srecu jer Dembele dva puta bas omanuo, ali s druge strane Diaz i Olise su pravili haos.
April 29Apr 29 @Mindaugas Žukauskas Шта знам мени је деловало да им полако измичу ствари из руку, колика год да је Бајерн машина и да увек могу да се врате.У сваком случају Упамеканов гол је опет окренуо моментум на њихову страну и до краја меча су били бољи тим, мада су опет могли лагано да га приме оно пред крај кад је звизнуо статитву Мајулу.
April 29Apr 29 22 hours ago, Lancia said:Kakav igrac Olise Daj jbt, trci pravolinijski 10m i 4 igraca Pariza mu se sklonila i usao u 16m i opalio po sred gola.Jebo takav fudbal bez odbrana. Ko nba all star da sam gledao sinoc...Veceras je zato tekma za nas Murinjo sladokusce
April 29Apr 29 13 minutes ago, MiddleClass said:Daj jbt, trci pravolinijski 10m i 4 igraca Pariza mu se sklonila i usao u 16m i opalio po sred gola.Jebo takav fudbal bez odbrana. Ko nba all star da sam gledao sinoc...Veceras je zato tekma za nas Murinjo sladokusce Olise je sve osim pravolinijskog igraca, al ajde Edited April 29Apr 29 by Lancia
April 29Apr 29 Arsenal jako , formacija 433, koja se u odbrani pretvara u 6:3:1... DO jaja će biti...
April 29Apr 29 Ima u Spaniji jos uvek onaj huk, od jedne reci, ne znam koja je al cima na detinjstvo i Espana 82
April 29Apr 29 1 minute ago, Lancia said:Utakmica uopste nije losa, fali samo gol za AtletikoVaistinu nije loša, sad nbile dve šanse u 3 minuta...
April 29Apr 29 Koliko Arsenal sporo razvija napade.Kod Wengera se bar znalo da ce igrati direktan fudbal.