Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fallout 2024

Featured Replies

48 minutes ago, mustang said:

Ne znam sta da ti kazem 🤷🏼‍♀️

Od nekog ko je veci deo svog zivota bio u filmu sto kao ljubitelj sto kao radnik, nesto se u meni prelomilo da sam skoro skroz prestala da gledam sve.

Yellowstone na primer sam prestala, beth mi najvise nedostaje (malo me karakterom podseca na mene😁) , kada je kostner setkao sa majicom da support liz chenney. Da je kamalu stavio manje bih bila razocarana. A zasitila sam se sheridanovih serija, zahvalna sto je vratio muskarce (ponajvise belce) u alfa brzinu, uzasno su nedostajali na ekranu. Propaganda unistenja belog testosterona u poslednjih dekadi je bila vise nego agresivna. Isto vazi za razbijanje porodice.

Tako da cela ta masinarija na ekranu mi se realno smucila, u svemu sada vidim simboliku i poruke.

Okrenula sam se prirodi i samoci.

48 minutes ago, mustang said:

... Isto vazi za razbijanje porodice.

Da. Svakako ima smisla da ljudi požele i drugačiji sadržaj od onoga koji prevladava.

Hvala na odgovoru. happy

• Replies 82
  • Views 8.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nemam pojma o čemu pričate, kao da ste svi u nekoj sekti, ja samo da javim da sam odgledala i da je zanimljivo.

• Halvard
    Halvard

Najveći kvalitet ove serije je što jednu vrlo sumornu temu i u suštini jako pesimističan pogled na ljudsku vrstu kao takvu obrađuje na poprilično lagan, neopterećujući i vrlo često humoristički način,

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Odgledah ovo sa godinu dana zakašnjenja. Teško mi je da nađem reči da opišem koliko je sranje u pitanju. Serija je čak impresivna u svojoj govnjivosti, toliko slojeva ima da ne može čovek sve da stig

Posted Images

Nić nisam zadovoljan drugom sezonom, deluje kao neki razvodnjeni filer, da se popuni vreme i pripremi scena za narednu, a kulminacija svega su neke “baš jake” poruke o ljubavi i porodici. Sasvim sam siguran da ljudi gledaju Fallout zbog toga, a ne zbog zoNbija i apokalipse.

Onaj crnja brat je pobegao od legije, pa se vratio u legiju, pa je sad opet pobegao. Lusi sestra traži ćala, pa ga našla, pa se razočarala, pa opet traži ćala, pa ga našla, pa se razočarala. Jbg, fool me once…

Prva sezona je sve to neuporedivo bolje odradila.

Crni brat ima harizmu biljnog sira.

9 hours ago, goofs said:

Nić nisam zadovoljan drugom sezonom, deluje kao neki razvodnjeni filer, da se popuni vreme i pripremi scena za narednu, a kulminacija svega su neke “baš jake” poruke o ljubavi i porodici. Sasvim sam siguran da ljudi gledaju Fallout zbog toga, a ne zbog zoNbija i apokalipse.

Onaj crnja brat je pobegao od legije, pa se vratio u legiju, pa je sad opet pobegao. Lusi sestra traži ćala, pa ga našla, pa se razočarala, pa opet traži ćala, pa ga našla, pa se razočarala. Jbg, fool me once…

Prva sezona je sve to neuporedivo bolje odradila.

Bratstvo kolega, legija su kajzerice.

Je slabija druga, greota, jer je igra prilično ok.

Ne zaboravi bob roka, čiji mi plan nije bio baš najjasniji iako je u jednom trenutku imao kao neki lightbuble momenat, od toga ništa, usralo ga da preživi četiri puta...

Ni nesretnu nestabilnu kanađanku, koja je pored izbeglice, lake na obaraču, sobarice lake na "obaraču", henkove prave žene!!!, oversijera, bulija i psihopate uspela da bude i neki kvazi agent enklave (iako se poziva da je henkova žena) i pokreće phase II..nisam očekivao ništa od drugih u sefu, jer su tako uzgajani, ali Beti je mogla malo da ubaci tu neku dinamiku da bude interesantnije.

A deathclaw koji ne može nikako da izađe iz zabrana?

BTW, kada je na Aljasci prvi put naišao i ostavio onakav utisak mislio sam da je zahebanija zverka, ovde ih kasape prilično lagano, a oni sportski skoro jedan po jedan nailaze.

Flashbacks su prilično dobri.

Iako su oni kao izabrali jedan (i po) main plot nekako je bilo haotično i razbacano. Osam epizoda po sezoni bi trebalo da bude rezervisano za neke usmerenije priče. Čak i Andor je imao 12. Ovi su ceo lore hteli da spiče u ovo malo, a realno onda su trebali na klasičnije 24 epizode ići pa nek malo meandriraju i istražuju side priče.

@Vapad vredi li da se pocinje uopste Fallout onda? Stoji mi, jos nisam ni prvu sezonu poceo.

1 minute ago, Shan Jan said:

@Vapad vredi li da se pocinje uopste Fallout onda? Stoji mi, jos nisam ni prvu sezonu poceo.

Brt komotno odgledaj prvu sezonu, pa možeš i prekinuti. Dobra vožnja svakako.

Pošto verujem forumskim drugarima razmišljam da li da krenem drugu uopšte.

Edited by Milošica

da bre, bob rok, šta on radi dve sezone, leptejbo

a cuj, druga sezona je gledljiva, nije mi bilo dosadno osim u jedan-dva navrata, samo sam razocaran vidjenim jer...nista konkretno se nije desilo, par piona je pomereno na tabli i to je to

41 minutes ago, Shan Jan said:

Vredi, ima merit ono što je kritikovao vini, i sve što kolege već kažu, ali nije bacanje vremena, zabavno je. I može biti zanimljivo i nekome ko nije igrao ništa, što sam bio pre prve sezone, pa me malo poguralo da zaigram, tako da je net plus D

Ima manjkavosti, i te kako, posebno druga. Ali može fino ispuniti jednu nedelju.

21 minutes ago, goofs said:

da bre, bob rok, šta on radi dve sezone, leptejbo

a cuj, druga sezona je gledljiva, nije mi bilo dosadno osim u jedan-dva navrata, samo sam razocaran vidjenim jer...nista konkretno se nije desilo, par piona je pomereno na tabli i to je to

Sure, gledljivo, nije da smo bili u fazonu "daj gasi ovo", ali kad čekaš toliko dugo za sezonu, i kad ima toliko malo epizoda, takva je šteta ne uraditi bolje/više.

BTW, izvinjavam se na spojlerima u prvom postu, zaboravih se malo (