Jump to content
IGNORED

Fallout 2024


nautilus

Recommended Posts

Posle par epizoda, utisak je fenomenalan. Ko je fan igre biće oduševljen detaljima koji su toliko verno preneti iz igre u seriju da je to neverovatno

  • +1 3
Link to comment

Igrao Fallout od keca pa sve na ovamo, al' da sam očekivao seriju svih tih godina - nisam. Javila mi se neka ideja da bi jednog lepog dana moglo i to da se desi, ali tek po izlasku četvorke. Tada su i krenule priče da će se snimati, koliko se sećam. Baš je iskoristiv materijal za fenomenalnu seriju, osim ako ne ujebu s ovim modernimtm kretenskim trendovima.

Upravo se spremam da se bacim na gledanje, da zapiškim teritoriju. Onda ću pustiti da se malo nagomila pa da se to gleda lepo. :happy:

Edited by Medusa_trip
Link to comment

Nešto mi nije jasno oko onih paževa i vitezova, posle odgledane prve, oni navodno traže artefakte propale civilizacije, elektronska kola, šta će im to kada imaju leteće nosače helikoptera, kako su to napravili bez znanja i tehnologije 22ipo veka

Link to comment

U seriji u kojoj imamo kauboja zombija ili šta god je već, neku tehnologiju koja nije postojala krajem 50-ih, šta fali da vitezovi u neprobojnom oklopu, skupljaju delove tostera.

Link to comment

U igri su postojali Mr Handy roboti, Assaultroni, Eyebotovi, Mr Gutsy, itd. Postojao je i G.E.C.K., iliti Garden of Eden Creation Kit, uz pomoć koje je jedno naselje pretvoreno kasnije u Vault City.

Enklava je opskurna ekipa, okupljena oko ostataka CIA, tehnološki razvijena koliko i BoS. Njihov Power Armor je otprilike 10% jači. 

 

1 hour ago, Arkadija said:

U seriji u kojoj imamo kauboja zombija ili šta god je već, neku tehnologiju koja nije postojala krajem 50-ih, šta fali da vitezovi u neprobojnom oklopu, skupljaju delove tostera.

 

Kauboj zombi pripada Ghoulovima, "rasi" koju je stvorila radijacija. Mogu živeti više stotina godina (ghoulove radijacija zapravo leči), s tim što se neki eventualno pretvore u drvo (u igri Howard) ili izgube razum i podivljaju (Feral Ghouls). Otud ona kokosh kao mamac. Divlji žive u čoporima i opasni su, ne samo zbog napada već i zbog radijacije koju šire oko sebe.

 

Mutante još nismo imali prilike da sretnemo.

 

Valjda ćemo dobiti neke odgovore oko BoS, umesto što onaj mlati kandilom a drugi žigoše Inišiejta. Toga u igri nema ni u tragovima, za skoro 30 godina.

 

b: U jednom trenutku se, za vreme rođendana, video obris Mr Handy robota. To je bilo 50ih, što znači da su već postojali.

Edited by Medusa_trip
Link to comment

Morao bih da pogledam seriju prvo da bih ti mogao da odgovorim, ne znam koliko je dobro objašnjen kontekst.

  • +1 1
Link to comment

Pominje se Anchorage, odmah na pocetku prve epizode. Deluje obecavajuce. Dobro, meni sva Vault desavanja znaju biti dosadna, no ovde mirnodopski deo bar nije bio predug. Yao guai deluje upecatljivo, kao i na igrama, mada nista ne moze prevazici Deathclaw.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...