Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Slučaj Mihaljica

Featured Replies

13 minutes ago, aram said:

pa ulazim ja, pitam te jer si se postavio tako da sam zaključio da bi mogao da znaš...

Odgovarao sam  Moonwalkerki na tvrdnju da takvi stanovi ne postoje u Srbiji. 

• Replies 526
  • Views 20.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Do policije nisam još stigla, ali državno zdravstvo mi pomaže baš ovih dana. Šta znam, u mom životu ti pojedinci čine razliku. Dovoljno da ne napišem nikada SVI SU KORUMPIRANI. Jer nisu.

• Brate ti treba tu učiteljicu u ruku da ljubiš, a ne da je kritikuješ. Po mom (doduše skromnom, i za matematiku vezanom) uzorku, domaći zadaci se ne danas zadaju u obimu koji obezbeđuje savladavan

• but than again, jadine posvećene, požrtvovane, divne ljude i profesionalce znam upravo iz tog aparata. ne iz privatnog sektora.  

2 minutes ago, Filozof manijak said:

onda se kola slome na ovoj jadnoj ženi

kako da ti kažem, bolje na njoj nego na njenoj deci

Niko mi nije odgovorio na post o deci. Ni reakcije, ništa

A stvarno me zanima. 

6 minutes ago, aram said:

kako da ti kažem, bolje na njoj nego na njenoj deci

Ne slazem se. 

Mozda bi bilo bolje da se pomogne majci a tako i deci.

Ali kapiram da je lakše oduzeti decu i smestiti ih u nepoznatu im hraniteljsku porodicu.

1 hour ago, Svemir Zeka said:

levičarski diskurs

ja sam hteo odmah da ti odgovorim na ovo, ali ne postizavam. elem - ovo nije levičarsko. ovo je levičarsko koliko je putin levičar. na stranu to što je levica u ozbiljnoj pogubljenosti, ovo je priča AfD-a, ovo je priča Fratelli d'Italia, ovo je priča borci za istinu Vs duboka država.

3 minutes ago, Filozof manijak said:

Ali kapiram da je lakše oduzeti decu i smestiti ih u nepoznatu im hraniteljsku porodicu.

netačno. lakše je ostaviti ih majci i praviti se da je sve ok. pa ako im se nešto desi jebi ga...

• Author
2 minutes ago, Filozof manijak said:

ЦСР тврди да није одузео децу, већ да је реч о ”привременом измештању”. Тек се хранитељство не помиње.

Цитирам из вести на 021 портала:

"Deci je najbolje sa njihovim roditeljima ako nisu ugrožavajući, ako su spremni da rade na svojim roditeljskim obavezama. Ovde treba da bude fokus na deci, a ne na pravu majke. Ono je važno, ali je najvažnija bezbednost dece. Sve vreme je plan od početka da se deca vrate u biološku porodicu, ali sa planom usluga, sa korektivnim nadzorom, gde su konstatovani svi ovi propusti i da se ti propusti isprave. Za početak da se obezbede uslovi za stanovanje koji su bar na higijenskom minimumu"

5 minutes ago, Filozof manijak said:

Ne slazem se. 

Mozda bi bilo bolje da se pomogne majci a tako i deci.

Nisi u pravu. Hraniteljska porodica je privremeno rešenje, dok se ne pomogne majci. 

Pomoć majci nije samo u novcu. Čak u ovom slučaju nije ni glavna.

Valjda postoji neka sredina izmedju tih ekstrema, ostavljanja i pravljenja da je sve ok, i ovog oduzimanja dece. 

Zanima me jos jedno, da li osim tog neuslovnog stanovanja postoji jos neki razlog za to privremeno izmestanje?

Neko je spomenuo i zlostavljanje dece. Ako je to tacno, ko je zlostavljao decu, i kako?

Ako nije tacno...

To je privremeno izmeštanje dece. To i jeste jedno od prelaznih rešenja. Ako je tačno to što se govori l uslugama csr do sad, prelaznih rešenja je bilo poprilično. 

Just now, Filozof manijak said:

Zanima me jos jedno, da li osim tog neuslovnog stanovanja postoji jos neki razlog za to privremeno izmestanje?

Neko je spomenuo i zlostavljanje dece. Ako je to tacno, ko je zlostavljao decu, i kako?

Ako nije tacno...

Postoji. 

Deca su, po navodima, bila higijenski izuzetno zapuštena, neuhranjena iz razloga zanemarivanja, a ja bih religijski post na hlebu i vodi nazvala i zlostavljanjem. 

12 minutes ago, Filozof manijak said:

Valjda postoji neka sredina izmedju tih ekstrema

ja nikako ne bih nazvao ekstremom pokušaj da se deca zaštite. po svaku cenu.

Uh, sad jos i religijska komponenta. 

7 minutes ago, Svemir Zeka said:

religijski post na hlebu i vodi

veliki post traje 48 dana, na hlebu i vodi trogodišnje dete - to nije za oduzimanje dece, to je za zatvor.