Peter Fan Posted March 5 Posted March 5 23 hours ago, radisa said: Možda im crkao bluetooth? (ovo iz sopstevnog iskustva, telefon neće da se nakači na tel poziv ni na jedna uređaj posle poslednjeg updatea, popizdio sam, a radi kad puštam muziku, uredno) pa onda nek ne pricaju na telefon drzeci ga kao pastetu, odnosno da ga ne korist uopste Inace, ne slazem se vecinskimg stavom glede touchscreen/infotainment sistema. Iako sam old skul ( i po godinama i po mentalitetu), ja ni polovni auto nebih uzeo ako nema touchscreen i Apple Car integraciju. 2
Peter Fan Posted March 5 Posted March 5 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: mislim da u tim novijim automobilima ima znatno više potrošača koji se napajaju iz baterije(akumulatora) pa se u vozilima koja se mahom koriste za gradsku vožnju češće desi da dođe do pražnjenja istog, nego da se zavrti ceo krug pražnjenja-punjenja Ima, ali zato imaju i dva akumulatora Mercedes-Benz E-Class and E-Class AMG: How to Replace Main and Auxiliary Batteries | Mbworld 1
MeanM@ Posted March 5 Posted March 5 5 hours ago, Eleniko said: vidim da forumski milenijalsi masovno isključuju start-stop jel ima neki razlog za to Ja nisam milenijals, al me malo nervira. Nekad ostavim, nekad iskljucim. Ovo oko akumulatora i trajanja mi malo cudno da ima preveliki uticaj, racunam da bar Nemci to ne bi uvodili, a da nije proverena racionalnost sistema. Inace, ovo oko touch displaya, pretpostavljam da je i kod ostalih tako, kod Mazde ne radi touch dok vozis. Samo kad stoji u mestu. 1
Tpojka Posted March 5 Posted March 5 3 minutes ago, MeanM@ said: Nekad ostavim, nekad iskljucim. Ovo oko akumulatora i trajanja mi malo cudno da ima preveliki uticaj, racunam da bar Nemci to ne bi uvodili, a da nije proverena racionalnost sistema. Isključujem uvijek a zaboravim jednom u 100+. Pa sigurno su izračunali da trošak za akumulator jednom u 4 godine je opravdan umjesto jednom u ~pet godina. Karikiram, a ujedno se trudim biti efikasniji 1
Lancia Posted March 5 Author Posted March 5 24 minutes ago, precog said: duga ruka lancie. Ne, nego cu sa ovom visinom da imam kratku ruku
Tpojka Posted March 5 Posted March 5 8 hours ago, Eleniko said: ne bi od prve upro prstom u start stop ili samo u start stop Nije samo anlaser/alnaser i alternator. Kad je ugašen, u 99% slučaja noga je na kočnici, hence štop svjetla. Još ako su kratka svjetla upaljena, sve ga to cijedi.
Eleniko Posted March 6 Posted March 6 vi stvarno preterujete sa tim forenzičkim razmišljanjima u vožnji. breskvica nije takva, ona prži gas ne razmišlja o anlaseru
Recommended Posts