Peter Fan Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 23 hours ago, radisa said: Možda im crkao bluetooth? (ovo iz sopstevnog iskustva, telefon neće da se nakači na tel poziv ni na jedna uređaj posle poslednjeg updatea, popizdio sam, a radi kad puštam muziku, uredno) pa onda nek ne pricaju na telefon drzeci ga kao pastetu, odnosno da ga ne korist uopste Inace, ne slazem se vecinskimg stavom glede touchscreen/infotainment sistema. Iako sam old skul ( i po godinama i po mentalitetu), ja ni polovni auto nebih uzeo ako nema touchscreen i Apple Car integraciju. 2
Peter Fan Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: mislim da u tim novijim automobilima ima znatno više potrošača koji se napajaju iz baterije(akumulatora) pa se u vozilima koja se mahom koriste za gradsku vožnju češće desi da dođe do pražnjenja istog, nego da se zavrti ceo krug pražnjenja-punjenja Ima, ali zato imaju i dva akumulatora Mercedes-Benz E-Class and E-Class AMG: How to Replace Main and Auxiliary Batteries | Mbworld 1
MeanM@ Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 5 hours ago, Eleniko said: vidim da forumski milenijalsi masovno isključuju start-stop jel ima neki razlog za to Ja nisam milenijals, al me malo nervira. Nekad ostavim, nekad iskljucim. Ovo oko akumulatora i trajanja mi malo cudno da ima preveliki uticaj, racunam da bar Nemci to ne bi uvodili, a da nije proverena racionalnost sistema. Inace, ovo oko touch displaya, pretpostavljam da je i kod ostalih tako, kod Mazde ne radi touch dok vozis. Samo kad stoji u mestu. 1
Tpojka Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 3 minutes ago, MeanM@ said: Nekad ostavim, nekad iskljucim. Ovo oko akumulatora i trajanja mi malo cudno da ima preveliki uticaj, racunam da bar Nemci to ne bi uvodili, a da nije proverena racionalnost sistema. Isključujem uvijek a zaboravim jednom u 100+. Pa sigurno su izračunali da trošak za akumulator jednom u 4 godine je opravdan umjesto jednom u ~pet godina. Karikiram, a ujedno se trudim biti efikasniji 1
Lancia Posted March 5, 2024 Author Posted March 5, 2024 24 minutes ago, precog said: duga ruka lancie. Ne, nego cu sa ovom visinom da imam kratku ruku
Tpojka Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 8 hours ago, Eleniko said: ne bi od prve upro prstom u start stop ili samo u start stop Nije samo anlaser/alnaser i alternator. Kad je ugašen, u 99% slučaja noga je na kočnici, hence štop svjetla. Još ako su kratka svjetla upaljena, sve ga to cijedi.
Eleniko Posted March 6, 2024 Posted March 6, 2024 vi stvarno preterujete sa tim forenzičkim razmišljanjima u vožnji. breskvica nije takva, ona prži gas ne razmišlja o anlaseru
Recommended Posts