November 3, 20231 yr Friend su mi uvek bili precenjeni maksimalno i daleko od humora koji volim. Al mnogo mi je žao Perija. Još jedan krajnje tužan pokazatelj koliko je kompleksno mentalno zdravlje i kako nekada ni svi milioni ovog sveta ne pomažu da se čovek oslobodi svega što ga zbunjuje, muči i uništava. Naravno, alkohol i droge svakako ne pomažu ali i sa toga se ljudi skidaju.
November 3, 20231 yr 33 minutes ago, 3opge said: Meni najodvratniji show ikada: Big Bang Theory Ta i Dva i po muskaraca..abortusi komedije
November 3, 20231 yr 23 minutes ago, Mil@n said: Friend su mi uvek bili precenjeni maksimalno i daleko od humora koji volim. Al mnogo mi je žao Perija. Još jedan krajnje tužan pokazatelj koliko je kompleksno mentalno zdravlje i kako nekada ni svi milioni ovog sveta ne pomažu da se čovek oslobodi svega što ga zbunjuje, muči i uništava. Naravno, alkohol i droge svakako ne pomažu ali i sa toga se ljudi skidaju. Isto, sve bih se slozio
November 3, 20231 yr 2 minutes ago, slepa živana said: to je neki klovnovnovski sindrom. @Mil@n menjaj avatar odma! Ne mogu, postao je deo mene.